Aplica

Horoscop saptamanal 10 – 16 Mai 2021 pentru toate zodiile

Horoscopul saptamanii 10 Mai: In aceasta perioada punem sanatatea pe primul loc, avem grija mai multa de noi. Se investesc bani in sanatate si cu folos. Mai puțin norocoasa este zona care tine de arta si de agrement care raman cumva Cenusaresele perioadei.

Horoscop saptamanal Berbec

Veștile de la prieteni curg și micile deplasări cu aceștia se materializează. Sunteți într-o agitație benefică și care tinde să construiască ceva pe termen lung.

În casă veți avea o surpriză de proporții pentru că vine o sumă de bani mult mai repede decât v-ați fi așteptat. Sănătatea vă poate face probleme, dar orice simptome apar în această perioadă anunță o afecțiune care se rezolvă cu bine.

Horoscop zodia Berbec sapatamana 10-mai-16-mai-2021

Horoscop saptamanal Taur

Nativii Taur au o sensibilitate deosebită la începutul acestei perioade și simt nevoia să se ocupe de ei și de problemele lor de suflet.

Nativii au idei inovatoare, au energia necesară să le exprime, numai că sunt două tendințe cărora trebuie să le facă față: una de interiorizare, alta de afirmare. Sfatul astrologului zodiacool.ro este să le manifeste pe rând, după cum cere situația.

Horoscop zodia Taur sapatamana 10-mai-16-mai-2021

Horoscop saptamanal Gemeni

Plini de farmec și de energie, nativii Gemeni au de parte lor în această săptămână tocmai persoana care le-a domolit până acum elanul, i-a pus la treabă, le-a verificat în permanență dacă sunt la termen cu toate angajamentele sau nu.

De data aceasta, persoana este foarte mulțumită, nativii s-au achitat de obligații cu foarte multă responsabilitate.

Horoscop zodia Gemeni sapatamana 10-mai-16-mai-2021

Horoscop saptamanal Rac

Unii dintre nativii Rac simt nevoia să se impună, și reușesc să o facă într-o manieră destul de elegantă. Inițiază tot felul de activități cu prietenii.

Aceia care sunt angajați într-o activitate în cadrul unei organizații din care fac parte, se vor afirma mai ales prin spirit de inițiativă. Dar au nevoie de momente numai pentru ei, de retragere în sine. Să le onoreze și pe acestea.

Horoscop zodia Rac sapatamana 10-mai-16-mai-2021

Horoscop saptamanal Leu

Nativii Leu sunt axați pe problemele profesionale. Nativii au dorința de a-și exprima unele idei revoluționare, dar ternenii contractului sub care activează nu le permit acest lucru.

Sau, mai există ipoteza ca partenerii de afaceri să nu fie de acord cu propunerile lor, să le considere de-a dreptul extravagante. Nativii găsesc înțelegere la prieteni.

Horoscop zodia Leu sapatamana 10-mai-16-mai-2021

Horoscop saptamanal Fecioară

Nativilor zodiei Fecioară începe să le pară din ce în ce mai plăcută activitatea pe care o desfășoară la serviciu. Și încep să le fie recunoscute realizările. Și din ce este mai agreabilă atmosfera, din aceea nativii sunt mai pasionați de muncă.

Nu este exclus ca nativii să cunoască o persoană interesantă prin intermediul relațiilor profesionale de care să se îndrăgostească.

Horoscop zodia Fecioară sapatamana 10-mai-16-mai-2021

Horoscop saptamanal Balanță

Este foarte posibil ca o călătorie mare, interesantă, poate chiar un pelerinaj, să înceapă să se concretizeze. Nativii au făcut eforturi importante pentru aceasta.

Pe de altă parte, dacă vine vorba de dragoste, aceasta cu cât este mai arzătoare, cu atât nativul o ia mai în serios și posibilitatea ca aceasta să se transforme într-o căsătorie este foarte mare.

Horoscop zodia Balanță sapatamana 10-mai-16-mai-2021

Horoscop saptamanal Scorpion

Nativii Scorpion sunt gata, gata să facă pasul decisiv să transforme o relație într-o căsătorie. Încă mai analizează această posibilitate. Cineva de acasă nu este de acord cu acesta și vine cu tot felul de argumente solide. Sunt chestiuni care până acum erau ascunse.

O altă parte a nativilor, care au deja o relație solidă, trebuie să își mobilizeze abilități care până acum nu au ieșit la suprafață.

Horoscop zodia Scorpion sapatamana 10-mai-16-mai-2021

Horoscop saptamanal Săgetător

Sunt vești care vin de la locul de muncă și care nu le prea convin nativilor. Se pune problema unor termene mai strânse, a unor responsabilități mai stricte și viața devine tensionată.

Foarte mulți dintre nativi caută un nou job și se pare că încep să se întrevadă posibilități noi. Așteptați până vine momentul, încă nu dați cu pietre acolo unde sunteți!

Horoscop zodia Săgetător sapatamana 10-mai-16-mai-2021

Horoscop saptamanal Capricorn

Pentru aceia dintre nativi care au o pasiune costisitoare, se pare că a venit scadența și lucrurile nu stau deloc bine.

Tocmai nativii Capricorn, atât de socotiți, se pare că au umblat la borcanul cu miere și l-au golit fără să se gândească la ziua de mâine, în mod surprinzător! O altă parte a nativilor iubesc cu pasiune, singura grijă fiind cea a banilor.

Horoscop zodia Capricorn sapatamana 10-mai-16-mai-2021

Horoscop saptamanal Vărsător

Aveți în minte să plecați undeva, într-o vacanță în care să vă petreceți timpul numai și numai cum vă place mai mult.

Este un timp pe care vi-l dedicați acelor lucruri care vă încarcă și vă fac să vă simțiți puternic. Se pare că vă iese! Numai că există neșansa de a cheltui mai mult decât v-ați propus sau neșansa de a rămâne fără bani.

Horoscop zodia Vărsător sapatamana 10-mai-16-mai-2021

Horoscop saptamanal Pești

Pentru nativii Pești viața acasă este elementul în care se simt bine. Și acasă sunt eficienți în treburile pe care le au de făcut.

Cu banii sunt pe muchie de cuțit, dar sunt speranțe că sumele de care au nevoie vor veni. O veste bună îi dă aripi nativului să acționeze în direcția în care sunt aceia pe care îi iubește cel mai mult.

Horoscop zodia Pești sapatamana 10-mai-16-mai-2021

Consulta horoscopul saptamanal, previziuni generale pentru:

© Drept de autor astrolog Zodiacool®, evitati plagiatul prin citare: Termeni

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.