Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop Saptamanal 19 – 25 Iulie 2021 | Toate zodiile | Zodiacool

Horoscop saptamanal General pentru saptamana 19 – 25 Iulie 2021. Vezi previziuni pentru toate zodiile. Bani, cariera, dragoste, sanatate.

Previziuni din horoscopul saptamanal 19 – 25 Iulie 2021 pentru toate zodiile

În sfârșit un horoscop săptămânal mai calm. În afară de cuadratura dintre Saturn și Uranus, nu mai avem și alte aspecte tensionante. Am trecut de jumătatea drumului pe care îl avem de parcurs prin 2021.

Responsabilitățile la care suntem angajați ni se pare că nu sunt suficient plătite. Dar mesajul este puțin invers și horoscopul vrea să spună că pentru bani mai mulți trebuie să ne asumăm obligații și ne oferim expertiza acolo unde este necesar.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul saptamanal 19 - 25 Iulie 2021:

Horoscop saptamanal Berbec

Pentru că au un stil cu totul inedit de a-și câștiga existența, nativii zodiei Berbec sunt veșnic (sau cel puțin în ultima vreme) alături de prietenii lor.

Din păcate, în acest horoscop săptămânal, sunt o parte dintre nativi Berbec care au apelat la prieteni pentru un împrumut sau dimpotrivă i-au împrumutat pe aceștia și acum a venit scadența și...nimic.

Horoscop zodia Berbec sapatamana 19-iulie-25-iulie-2021

Horoscop saptamanal Taur

În acest horoscop săptămânal, nativii sunt foarte sociabili. Relațiile lor au un plus: sentimente profunde.

Pe la jumătatea săptămânii aveți șansa să găsiți ceva care aveați impresia că nu se mai arată odată. Săptămâna se încheie cu o carte bună, o călătorie interesantă, întâlniri cu oameni de la care nativii au ceva de învățat.

Horoscop zodia Taur sapatamana 19-iulie-25-iulie-2021

Horoscop saptamanal Gemeni

În acest horoscop săptămânal nativii zodiei Gemeni se dedică cu totul muncii pentru că li s-a promis o poziție superioară pe scara ierarhică și nativii se simt nu numai obligați, chiar sunt convinși că trebuie să facă un efort pentru aceasta.

Pe la jumătatea săptămânii se pot trezi cu contractul nou! Și apoi să vezi că au de descoperit ceva ce le-ar putea fi de folos în noua conjunctură.

Horoscop zodia Gemeni sapatamana 19-iulie-25-iulie-2021

Horoscop saptamanal Rac

Racii încep horoscopul săptămânal cu idei foarte îndrăznețe care îi ajută să avanseze într-o situație pe care numai ei o știu.

Dar să țină cont că, dacă problema este foarte complicată, au nevoie să facă alianțe, au nevoie de parteneri. Să aleagă partenerii după cum le dictează intuiția!

Horoscop zodia Rac sapatamana 19-iulie-25-iulie-2021

Horoscop saptamanal Leu

Soarele, pentru nativii Leu, încălzește în această săptămână mai mult sufletul. Sunt mai puțin viguroși și se simt slăbiți.

Nici nu i-aș sfătui să facă vreun efort ca să depășească situația în acest horoscop săptămânal. Ci să fie atenți la mesaje de altă natură care au menirea de a le întări sufletul, de a-i întări pe dinăuntru!

Horoscop zodia Leu sapatamana 19-iulie-25-iulie-2021

Horoscop saptamanal Fecioară

Nativii Fecioară, în acest horoscop săptămânal, intră într-o perioadă extrem de sensibilă și de emoțională cu partenerul de cuplu.

Dacă în cuplu au existat momente de îndoială sau chiar s-a intrat într-o rutină periculoasă, acum este timpul de înnoire a sentimentelor. Nativul Fecioară este în stare, în această săptămână, să reaprindă scânteia!

Horoscop zodia Fecioară sapatamana 19-iulie-25-iulie-2021

Horoscop saptamanal Balanță

Nativii acestei zodii atât de armonioase și de dornică de frumos sunt în bani în acest horoscop săptămânal! Am spus-o brusc, prea brusc? Dar așa este.

În primele zile nativii află că vor primi niște bani sau chiar îi primesc și în a doua parte a săptămânii îi cheltuie. Așa e mersul lucrurilor!

Horoscop zodia Balanță sapatamana 19-iulie-25-iulie-2021

Horoscop saptamanal Scorpion

Destul de multă tensiune în viața de familie a nativilor Scorpion. Și toate pornesc pentru unii dintre nativi, de la nevoi legate de casă și de cămin, și pentru alți nativi, de la părinți.

În acest horoscop săptămânal relația cu partenerul de viață se poate ameliora dacă ambii vă veți detașa de problema casei, a cuibului. 

Horoscop zodia Scorpion sapatamana 19-iulie-25-iulie-2021

Horoscop saptamanal Săgetător

Trăirile interioare pe care le au nativii Săgetător la începutul acestui horoscop săptămânal se vor lăsa „traduse” și înțelese în partea a doua a săptămânii.

Nu sunt probleme grave, dar nativii sunt ceva mai emoționali decât este cazul și starea de visare și pragmatismul nu se înțeleg deloc.

Horoscop zodia Săgetător sapatamana 19-iulie-25-iulie-2021

Horoscop saptamanal Capricorn

În acest horoscop săptămânal, pentru nevoile imediate ale casei, nativii sunt nevoiți să apeleze la bani de la partenerul de viață. Nativii sunt prinși între obligațiile profesionale și cele familiale și cu greu fac față.

Noroc cu prietenii cu care nativii mai schimbă impresii la început de săptămână, după care se închid în ei și nu mai vor să știe nimic.

Horoscop zodia Capricorn sapatamana 19-iulie-25-iulie-2021

Horoscop saptamanal Vărsător

Vărsătorii sunt foarte severi cu ei înșiși și partenerul de cuplu dorește să le sustragă atenția cu tot felul de propuneri, una mai tentantă decât alta, dar cu greu nativii se lasă „seduși”.

În acest horoscop săptămânal, nativii își doresc o casă așa cum au văzut la părinții lor. Foarte multă inspirație au nativii din rădăcinile lor.

Horoscop zodia Vărsător sapatamana 19-iulie-25-iulie-2021

Horoscop saptamanal Pești

Nativii zodiei Pești și-au cam închis antenele către zona nevăzută, intuiția este puțin cenzurată. Nativii sunt foarte raționali, și-au propus, în acest horoscop săptămânal, să se informeze și numai pe baza informațiilor concrete și pe baza analizării acestora să acționeze.

Horoscop zodia Pești sapatamana 19-iulie-25-iulie-2021

Consulta horoscopul saptamanal, previziuni generale pentru:

© Drept de autor astrolog Zodiacool®, evitati plagiatul prin citare: Termene și condiții

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit