Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Horoscop Saptamanal 13 – 19 Septembrie 2021 | Toate zodiile | Zodiacool

Horoscop saptamanal General pentru saptamana 13 – 19 Septembrie 2021. Vezi previziuni pentru toate zodiile. Bani, cariera, dragoste, sanatate.

Previziuni din horoscopul saptamanal 13 – 19 Septembrie 2021 pentru toate zodiile

În prima zi a horoscopului săptămânal ne confruntăm cu niște resentimente. Nu avem un motiv general anume, fiecare este în situația de a analiza ce anume duce în bagajul emoțional cu care începe perioada analizată.

Venim cu ceva ce ne apasă. Pe la jumătatea săptămânii scăpăm eventual de această apăsare. Nu suntem chiar în largul nostru, dar măcar am descărcat sacul. Oare? Ar fi bine să nu plecăm mai departe cu toată încărcătura.

Dacă încercăm să lămurim lucrurile prin 16 Septembrie, riscăm să o facem agresiv. Sau să nu avem rezultatele așteptate. Hai să o lăsăm pe săptămâna viitoare!

Horoscop saptamanal Berbec

Dacă este vorba de acel bagaj emoțional cu care au intrat nativii Berbec în acest horoscop săptămânal, orice încercare de lămuriri cu partenerul de viață poate duce la conflicte serioase.

Deci nu e bine! Cel mai probabil, acești nativi sunt nemulțumiți de colegii de muncă sau de colaboratori. Nu dați vina pe instituție!

Horoscop zodia Berbec sapatamana 13-septembrie-19-septembrie-2021

Horoscop saptamanal Taur

În acest horoscop săptămânal o mare pasiune pune stăpânire pe acești nativi care, cu cât această pasiune este mai mare, cu atât factorul emoțional este mai puternic tensionat. Nativii să nu se lase antrenați în această sarabandă de trăiri.

Cel mai bine ar fi să facă apel la ce este înalt moral și să meargă precum scrie la carte, nu cum ar simți că trebuie!

Horoscop zodia Taur sapatamana 13-septembrie-19-septembrie-2021

Horoscop saptamanal Gemeni

Nativii Gemeni sunt predispuși la a avea probleme și tensiuni cu partenerul de viață, cu persoana iubită. Nu este ceva ce a apărut acum, este ceva mai vechi de care nativii își aduc acum aminte și caută să se descarce.

Numai că această descărcare se poate transforma în conflict în acest horoscop săptămânal, de aceea recomandarea este către prudență sau amânare.

Horoscop zodia Gemeni sapatamana 13-septembrie-19-septembrie-2021

Horoscop saptamanal Rac

Un conflict care își are sursa undeva în trecut este pe cale să înceapă între nativii Rac și frați sau verișori, în acest horoscop săptămânal.

Nativii ar dori să rezolve totul pe loc și nu mai au răbdare, dar sfatul astrologului zodiacool.ro este să amâne orice discuție pentru că riscul este de a accentua conflictul. Sau să facă apel la o atitudine plină de diplomație!

Horoscop zodia Rac sapatamana 13-septembrie-19-septembrie-2021

Horoscop saptamanal Leu

Pasionali de felul lor, nativii Leu au și mai multă înflăcărare în acest interval analizat. Astrologul zodiacool.ro merge pe ideea că există niște resentimente legate de viața sexuală.

Undeva, cândva s-a întâmplat ceva de care nativul Leu își amintește în acest horoscop săptămânal și caută explicații, caută rezolvări de moment.

Horoscop zodia Leu sapatamana 13-septembrie-19-septembrie-2021

Horoscop saptamanal Fecioară

Resentimentele pe care acești nativi le simt la început de horoscop săptămânal sunt legate de părinți. Și nativii au de analizat o situație care s-a întâmplat de mult și care i-a impresionat peste măsură.

Dacă ați trăit până acum cu aceasta, nu mai poate fi amânată puțin? Pentru că acum riscați să puneți și mai mare presiune pe relația cu părinții.

Horoscop zodia Fecioară sapatamana 13-septembrie-19-septembrie-2021

Horoscop saptamanal Balanță

În acest horoscop săptămânal nativii Balanță sunt foarte arțăgoși, au conflicte de toate felurile, în orice spun se poate simți o doză substanțială de tensiune.

Și nu este recomandat ca nativii să umble prea mult, pentru că mult umblă, mult tensionează și se irită și mai tare.

Horoscop zodia Balanță sapatamana 13-septembrie-19-septembrie-2021

Horoscop saptamanal Scorpion

În acest horoscop săptămânal nativii zodiei Scorpion au de rezolvat o problemă emoțională, veche, care de mult ar fi trebuit uitată. Dar nu și nu, nativii acum doresc să lămurească, să își descarce sacul cu nemulțumiri.

Și acestea sunt legate în special de bani. Și de prietenii cu care au avut afaceri sau alt fel de aranjamente și nu au mers tocmai bine.

Horoscop zodia Scorpion sapatamana 13-septembrie-19-septembrie-2021

Horoscop saptamanal Săgetător

Foarte impresionabili în prima parte a acestui horoscop săptămânal, nativii Săgetător sunt tentați să aducă vorba, cu șefii lor în special, de ceva ce i-a deranjat în trecut și care acum tinde să răbufnească.

Este un lucru care nu face decât să adâncească tensiunile! Poate o mărire de salariu mai îndulcește puțin conflictul.

Horoscop zodia Săgetător sapatamana 13-septembrie-19-septembrie-2021

Horoscop saptamanal Capricorn

Foarte emotivi, cel puțin în prima parte a horoscopului săptămânal, nativii acestei zodii sunt într-un conflict deschis cu ei înșiși. Nu sunt mulțumiți de ei sau din cauza stării emoționale tind să intensifice problemele și să se învinovățească.

Poate începe un fel de clarificare cu o persoană care pentru ei constituie o autoritate morală, intelectuală sau spirituală.

Horoscop zodia Capricorn sapatamana 13-septembrie-19-septembrie-2021

Horoscop saptamanal Vărsător

Problemele nativilor Vărsător sunt de altă natură decât a celorlalți nativi: simt nevoia să se retragă, să fie singuri, cel puțin în prima parte de horoscop săptămânal.

Și ceva, undeva, îi cheamă la activități cel puțin interesante: călătorii, studii, spectacole, relații cu persoane elevate. Cum să le reziști?

Horoscop zodia Vărsător sapatamana 13-septembrie-19-septembrie-2021

Horoscop saptamanal Pești

În acest horoscop săptămânal, nativii zodiei Pești sunt foarte discreți în ceea ce privește lucrurile care îi deranjează, mai ales cu acelea care vin din trecut și care se accentuează în această săptămână.

Nu doresc un conflict deschis. Preferă să țină în ei nemulțumirea. Sfatul astrologului zodiacool.ro este nici să nu țină în ei, dar nici să nu răbufnească în această perioadă analizată.

Horoscop zodia Pești sapatamana 13-septembrie-19-septembrie-2021

Consulta horoscopul saptamanal, previziuni generale pentru:

© Drept de autor astrolog Zodiacool®, evitati plagiatul prin citare: Termene și condiții

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit