Transport gratuit peste 120 lei
Aplica

Horoscop Saptamanal 27 Iunie – 3 Iulie 2022 | Toate zodiile | Zodiacool

Horoscop saptamanal pentru saptamana 27 Iunie – 3 Iulie 2022. Vezi previziuni pentru toate zodiile. Bani, cariera, dragoste, sanatate.

Previziuni din horoscopul saptamanal 27 Iunie – 3 Iulie 2022 pentru toate zodiile

Se lucrează metodic la personalitatea noastră în acest horoscop săptămânal. Fiecare dintre noi vom avea lecții de învățat și nu oricum, nu de la oricine, ci de la Dumnezeu, Univers, Divinitate, cum vreți să îi spuneți, fiecare în legea lui.

De acolo vin experiențe, daruri, emoții care unora dintre noi ne modelează ființa, altora, ceva mai evoluați, ființe deja modelate, le sunt șlefuite emoțiile până la cel mai mic amănunt.

În orice caz, sfatul astrologului zodiacool.ro este să ascultați și săptămâna care a trecut pentru că lucrurile se leagă.

Horoscop Saptamanal Berbec 27 Iunie – 3 Iulie 2022 | Zodiacool

În acest horoscop săptămânal nativilor Berbec li se modelează personalitatea la greu! Se lucrează pe domenii care țin de impacul pe care îl lasă celor din jur. Dar cel mai mult le este controlată impulsivitatea!

Dragoste: nativii sunt foarte sensibili la aceia cu care împart viața de zi cu zi. La începutul săptămânii ar fi bine să spună ce au de spus pentru că sfârșitul de săptămână este plin de pasiune și cuvintele nu mai au loc!      

Bani: banii vin. V-am spus săptămâna trecută să nu vă faceți griji? Pentru că în această săptămână aveți de încasat sume importante sau cel puțin aveți vestea că aceste sume vor veni.

Sănătate: aveți predispoziții la accidente, dar se pare să Îngerul vostru păzitor este aproape!    

Horoscop Saptamanal Taur 27 Iunie – 3 Iulie 2022 | Zodiacool

Și voi sunteți „lucrați” în acest horoscop săptămânal. Se înțelege că la modul bun. Și aparențele, dar și interiorul ființei, suferă modelări pentru că planetele fac tot posibilul să vă ajute să evoluați.

Și pentru voi evoluția la această oră înseamnă credința!

Dragoste: sunteți atât de ocupați de voi încât partenerul de viață este cumva exasperat. Dar când o să vă etalați în toată splendoarea, precum un păun înfoiat, o să-i treacă!

Bani: pentru voi valorile acestei perioade sunt unele de ordin personal. Lucrați foarte mult la calitățile pe care le aveți, de care sunteți conștienți și pe care le îmbunătățiți sau le etalați. Dar în orice caz este vorba de valorificare.

Sănătate: de toate pentru toți! Azi vă doare capul, mâine cotul, poimâine un genunchi. Dar nimic foarte serios. Numai o stare de agitație care vă dă peste cap.

Horoscop Saptamanal Gemeni 27 Iunie – 3 Iulie 2022 | Zodiacool

Impulsurile lăuntrice vă sunt cumva monitorizate în acest horoscop săptămânal. Și aceia care vă atrag atenția asupra unor excese sunt șefii. Probleme profesionale vă fac să fiți mai atent la reacții.

Dragoste: sunteți plini de farmec. Venus vă traversează domeniul personalității și aveți ceva care atrage ca un magnet. Profitați din plin de perioadă.   

Bani: aveți mari șanse la bani. Inspirația voastră, simțul financiar face ca demersurile pe care le faceți să se încununeze de succes.     

Sănătate: în această săptămână predispozițiile se îndreaptă către mâini și umeri.   

Horoscop Saptamanal Rac 27 Iunie – 3 Iulie 2022 | Zodiacool

În acest horoscop săptămânal sunteți aceia care vă autoanalizați, într-o stare de retragere în sine, și singuri vă aflați punctele slabe și cele forte din personalitatea voastră. Aveți șansa de a vă putea manifesta și în afară toate acestea.

Dragoste: este cel mai posibil ca acea figură care v-a stârnit interesul, pe care ați întâlnit-o prin intermediul relațiilor de muncă, să se materializeze într-o trăire erotică pasională.     

Bani: vești legate de bani sau chiar sume concrete vin abia către sfârșitul săptămânii.  

Sănătate: vă puteți confrunta cu probleme legate de circulație.    

Horoscop Saptamanal Leu 27 Iunie – 3 Iulie 2022 | Zodiacool

Aveți prieteni buni, sfătuitori și prin intermediul acestora, în acest horoscop săptămânal, aveți sfatul de care este nevoie pentru a evolul în plan personal. Poate este cazul să tindeți mult mai departe.  

Dragoste: analizați mult prea mult și rațiunea nu este cel mai bun prieten al magiei și pasiunii. Problemele profesionale vă pot cauza o criză amoroasă.    

Bani: nu sunt vești foarte bune în acest domeniu. Mai aveți de muncit și mai ales nu vă agitați acum că pierdeți energie de pomană.    

Sănătate: problemele legate de cord sunt cauzate de un „suiș” pe care îl forțați.

Horoscop Saptamanal Fecioara 27 Iunie – 3 Iulie 2022 | Zodiacool

Ceva îmi spune mie că aveți dintr-o dată o revelație și niște abilități ale voastre ies la suprafață începând cu acest horoscop săptămânal. Mai trebuie să aveți curajul să le manifestați. Apoi personalitatea voastră se îmbogățește!

Dragoste: secretele voastre nu rămân secrete în fața prietenilor. Fie că le mărturisiți, fie că le descoperă singuri, nu sunt de părere că aceștia sunt de partea voastră. Este posibil și să aveți parte de o dragoste care depășește toate normele!

Bani: vin și banii, poate chiar la începutul săptămânii, din activitatea profesională care se dovedește că vă răsplătește interesul deosebit.  

Sănătate: nu sunt probleme deosebite în această săptămână.  

Horoscop Saptamanal Balanta 27 Iunie – 3 Iulie 2022 | Zodiacool

În acest horoscop săptămânal un contract de muncă începe să devină pentru voi aproape imposibil de onorat. Fie nu vă convine, fie vă depășește posibilitățile. Uitați-vă către cineva care vă poate ajuta în mod real.

Dragoste: aveți o oarecare reținere la a vă angaja cu totul într-o relație care apare poate prea brusc. Vă gândiți și socotiți, dar este posibil să fie ceva de durată.    

Bani: este foarte posibil ca să încheiați un nou contract mult mai bănos decât cel în care sunteți implicat acum.   

Sănătate: nu sunt probleme deosebite în această perioadă.    

Horoscop Saptamanal Scorpion 27 Iunie – 3 Iulie 2022 | Zodiacool

Ies la suprafață noi abilități de relaționare și de comunicare în acest horoscop săptămânal. Și după ce conștientizați că tot pe aceste domenii aveți de renunțat la ceva, personalitatea voastră va fi cu mult peste ce este acum.  

Dragoste: aș spune că pasiunea pe care o manifestați acum pentru cineva anume nu are nimic elevat, ci se bazează numai pe amor. Dacă nu este așa, atunci înseamnă că vi se ascunde ceva.  

Bani: banii vin dintr-o muncă care vi se pare din ce în ce mai migăloasă. Sunteți sigur că v-ați plafonat. Amintiți-vă ce v-a sfătuit odată, de mult, unul dintre înaintații voștri.  

Sănătate: în continuare predispoziție la accidente.   

Horoscop Saptamanal Sagetator 27 Iunie – 3 Iulie 2022 | Zodiacool

În acest horoscop săptămânal aveți impresia că acasă vi se ascunde ceca. Sau chiar voi aveți ceva de ascuns de cei de acasă? Gândiți-vă bine care este de fapt realitatea și încercați să dregeți lucrurile.

Dragoste: sunteți foarte impulsivi cu persoana iubită. Mai bine transformați această energie în spirit de inițiativă. Faceți primul pas. L-ați făcut săptămâna trecută? Atunci susțineți-vă demersul!

Bani: dacă săptămâna care a trecut ați avut încasări, în această săptămână riscați să cheltuiți. Dar nu excesiv, cumpărați ceva ce trebuie în casă.      

Sănătate: nu sunt probleme deosebite în această săptămână față de săptămâna care a trecut.    

Horoscop Saptamanal Capricorn 27 Iunie – 3 Iulie 2022 | Zodiacool

În acest horoscop săptămânal aveți parte de vești care vă cam bulversează. Cine vă influențează personalitatea? Cel mai probabil frații sau verii. Discuții aprinse, dar așa peste tot, nu numai la voi!

Dragoste: în dragoste e bine. Relația de iubire mai salvează situația. Puteți discuta foarte deschis cu persoana iubită și acest lucru vă era acum atât de necesar!

Bani: banii voștri sunt munciți destul de greu. Și îi cheltuiți cu prea mare ușurință. Chiar dacă sunt întârzieri, puteți miza pe suma pe care o așteptați.   

Sănătate: în această săptămână vă puteți aștepta la probleme de circulație.    

Horoscop Saptamanal Varsator 27 Iunie – 3 Iulie 2022 | Zodiacool

În acest horoscop săptămânal aveți nevoie de foarte multă inspirație ca să puteți să vă gestionați resursele materiale de care dispuneți așa cum trebuie. Aveți nevoie să vă consultați cu cineva detașat de problemă.  

Dragoste: vă lăsați cam greu. Dar persoana iubită nu și nu! Și are dreptate, poate fi o relație de durată. Și cu toate astea, vă mai trebuie un pic de timp de gândire. Of!  

Bani: pentru banii pe care îi câștigați aveți ceva de muncă. În această săptămână aveți toate șansele să începeți o activitate destul de dificilă, dar să știți că financiar merită.  

Sănătate: nu sunt probleme deosebite în această săptămână.

Horoscop Saptamanal Pesti 27 Iunie – 3 Iulie 2022 | Zodiacool

În acest horoscop săptămânal aveți o personalitate în plină expansiune, ambele planete care vă definesc sunt în domeniul acesta. Dar pentru un nativ Pești sunteți puțin cam prea impulsivi.  

Dragoste: o mare pasiune este gata să se aprindă, dar voi aveți o perioadă în care gândiți mult și foarte sus și cântăriți bine lucrurile înainte să vă aruncați. E bine așa cum faceți.

Bani: sunteți destul de îngrijorați atunci când este vorba de bani, dar un sfat din bătrâni poate să vă ajute mai mult decât vă imaginați.   

Sănătate: sunt predispoziții către probleme cardiace.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul saptamanal 27 Iunie - 3 Iulie 2022

Consulta horoscopul saptamanal, previziuni generale pentru:

© Drept de autor astrolog Zodiacool®, evitati plagiatul prin citare: Termene și condiții

© Copyright 2016 - 2022 Zodiacool SRL • Autorizatie metale si pietre pretioase nr. 11837 • Termene si conditii
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Acest site folosește cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficului. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosesc site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.