Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop Saptamanal 21 – 27 Iunie 2021 | Toate zodiile | Zodiacool

Horoscop saptamanal General pentru saptamana 21 – 27 Iunie 2021. Vezi previziuni pentru toate zodiile. Bani, cariera, dragoste, sanatate.

Horoscop Saptamanal 21 – 27 Iunie 2021 | Toate zodiile

Săptămână în care avem mare noroc că se desfășoară Campionatul Mondial de Fotbal pentru că perioada analizată începe cu un pătrat între Lună și Marte și dacă nu ne descărcăm energiile pe mișcare, sport, dacă nu ne manifestăm încărcătura emoțională, atunci iese cu scântei în relațiile personale.

Chiar și aceia dintre noi care nu sunt microbiști și pe care ne lasă rece aceste pasiuni, ar fi de dorit să le fim recunoscători acelora care le descarcă, le consumă, prin eforturile lor (sportivii) și prin entuziasmul lor (microbiștii).

Cam așa se  manifestă energiile săptămânii sau ceva similar!

Horoscop saptamanal Berbec

Horoscop Saptamanal Berbec 21 – 27 Iunie 2021

Vă intră Soarele în casă! Aveți energia necesară pentru a vă rezolva probleme care țin de cămin, de cuib. Poate unii dintre nativi petrec zile alături de părinți, dar nu cad de acord la toate! Calm!

Îndrăgostiții sunt de două feluri: aceia care iubesc pătimaș și doresc să lanseze o propunere de căsătorie (nu e de dorit acum!) și unii care calcă strâmb și care provoacă tensiuni acasă. 

Horoscop zodia Berbec sapatamana 21-iunie-27-iunie-2021

Horoscop saptamanal Taur

Horoscop Saptamanal Taur 21 – 27 Iunie 2021

Nativii Taur sunt numai foc și pară. Ce aveți cu prietenii? Nu se vede ceva anume, dar vi se pune pata pe câte unul și îl faceți tocăniță! După aceea imediat vă împăcați și aveți cele mai bune și mai interesante conversații sau ieșiri la drumeții.

Dar trebuia o scânteie! Mai grav este că tensiunile se proiectează și în casă și relația cu partenerul de viață este destul de încordată.

Horoscop zodia Taur sapatamana 21-iunie-27-iunie-2021

Horoscop saptamanal Gemeni

Horoscop Saptamanal Gemeni 21 – 27 Iunie 2021

Eliberarea emoțională și spirituală pe care o doresc nativii zodiei Gemeni în această perioadă nu se potrivește cu problemele profesionale pe care le întâmpină. Și pentru că la locul de muncă există foarte multă tensiune, nativii tind să se ascundă.

Noroc cu prietenii care îi invită la mișcare. Și asta nu e tot: financiar, tot cineva din grupul de prieteni le dă o soluție salvatoare.

Horoscop zodia Gemeni sapatamana 21-iunie-27-iunie-2021

Horoscop saptamanal Rac

Horoscop Saptamanal Rac 21 – 27 Iunie 2021

Starea de dezamorțire pe care o simt nativii zodiei Rac în această săptămână este una reală. Pentru că Soarele le intră pe zodie și nativii se simt revitalizați, plini de enrgie și dispuși să facă lucruri!

Este ceva mai greu cu o călătorie pe care și-au propus-o și care poate să mai întârzie să se realizeze. Banii vin și acest lucru trebuie să îi bucure și să le îndepărteze o parte din griji! 

Horoscop zodia Rac sapatamana 21-iunie-27-iunie-2021

Horoscop saptamanal Leu

Horoscop Saptamanal Leu 21 – 27 Iunie 2021

Nativii Leu sunt mult prea impulsivi pentru a asculta și a înțelege crizele emoționale pe care doresc să i le împărtășească cei de acasă.

Profesional sunt inventivi, doresc să revoluționeze activitatea, dar sunt ținuți în loc sau poate și ei analizează prea mult până se exprime. Perioada de muncă de Sisif revine, dar de data aceasta cu folos!

Horoscop zodia Leu sapatamana 21-iunie-27-iunie-2021

Horoscop saptamanal Fecioară

Horoscop Saptamanal Fecioara 21 – 27 Iunie 2021

Nativii acestei zodii intră în niște amănunte care efectiv îi țin în loc. Se pierd în informații și aceasta în detrimentul adevăratei cunoașteri. Aceia care au de dat un examen, trăiesc cu teama că nu știu tot!

Ar fi foarte utilă o discuție cu prietenii sau pur și  simplu să petreacă ceva timp cu prietenii. S-ar relaxa și ar avea șansa să poată extrage ce este cu adevărat util.

Horoscop zodia Fecioară sapatamana 21-iunie-27-iunie-2021

Horoscop saptamanal Balanță

Horoscop Saptamanal Balanta 21 – 27 Iunie 2021

Pentru nativii zodiei Balanță este foarte activă axa banilor. Nativii au discuții cu aceia cu care au de pus niște sume în comun. Unii dintre nativi pun la cale o afacere sau desfac o afacere și împart banii.

Alții sunt în perioada neplăcută a unui partaj. Cei mai norocoși s-au mutat într-o locuință comună cu persoana iubită și pun laolaltă bunurile, dar nu fără mici scântei!

Horoscop zodia Balanță sapatamana 21-iunie-27-iunie-2021

Horoscop saptamanal Scorpion

Horoscop Saptamanal Scorpion 21 – 27 Iunie 2021

Nativii zodiei Scorpion sunt în continuare într-un război cu partenerul de viață. De data aceasta este vorba de un partener care nu dorește să își asume anumite responsabilități legat de viața conjugală.

Nativul Scorpion pare a fi ceva mai „așezat” către casă și cămin, dar reacționează poate cam prea dur pentru starea explozivă a partenerului.

Horoscop zodia Scorpion sapatamana 21-iunie-27-iunie-2021

Horoscop saptamanal Săgetător

Horoscop Saptamanal Sagetator 21 – 27 Iunie 2021

Nativii Săgetători suferă pentru că nu se mișcă atât cât ar dori. Pe de o parte ar dori să modernizeze ceva la locul de muncă sau în atelierul său personal. Și pentru asta au nevoie de niște informații care la prima vedere par inaccesibile. Dar dacă își folosesc intuiția ar putea ajunge la un rezultat bun.

Horoscop zodia Săgetător sapatamana 21-iunie-27-iunie-2021

Horoscop saptamanal Capricorn

Horoscop Saptamanal Capricorn 21 – 27 Iunie 2021

Problemele profesionale pe care le întâmpină acești nativi pot să îi conducă către reacții mai puțin controlate. Sunt parteneri de contract cu care par că înțelegeri trecute pot să pice. Și asta îi scoate din fire pe nativi.

Dar de ce să se concentreze pe ce nu merge, când un contract nou și destul de bănos se arată? Și în dragoste se promite o săptămână romantică.

Horoscop zodia Capricorn sapatamana 21-iunie-27-iunie-2021

Horoscop saptamanal Vărsător

Horoscop Saptamanal Varsator 21 – 27 Iunie 2021

Interesul nativilor Vărsător este orientat în această perioadă analizată în special pe propria persoană. „Greii” zodiacului sunt pe doameniul personalității și acest lucru îi întărește.

În primul rând fac progrese importante în ceea ce privește interfața lor cu ceilalți. Nativii sunt mai puțin comunicativi ca de obicei.

Horoscop zodia Vărsător sapatamana 21-iunie-27-iunie-2021

Horoscop saptamanal Pești

Horoscop Saptamanal Pesti 21 – 27 Iunie 2021

Nativii Pești ar trebui să fie foarte mulțumiți deoarece au de partea lor ambele planete care îi guvernează și pe care este de dorit să le manifeste într-o manieră pozitivă.

Pe Neptun, cu iubire necondiționată, pe Jupiter, fără aroganța celui care are norocul, șansa, de partea sa. Nu vă îngrijorați pentru acest Jupiter retrograd care vă lasă impresia că norocul stă în loc. Aveți ceva de recapitulat!

Horoscop zodia Pești sapatamana 21-iunie-27-iunie-2021

Consulta horoscopul saptamanal, previziuni generale pentru:

© Drept de autor astrolog Zodiacool®, evitati plagiatul prin citare: Termene și condiții

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit