Transport gratuit peste 120 lei
Aplica

Când îşi găsesc iubirea adevărată zodiile de Pământ

Când îşi găsesc iubirea adevărată zodiile de Pământ

Firi pragmatice, zodiile de Pământ știu exact ce își doresc, își fac planuri pe care le respectă și reușesc tot ce își propun. Iată cum stau la capitolul „marea iubire”!

Taurii sunt senzuali, calmi, loiali, dar și dornici să experimenteze plăcerile vieții. Nu sunt genul de persoane care să creadă sau să aștepte o iubire ca în povești, ci își doresc o relație stabilă, bazată pe încredere și respect.

Pentru că sunt familiști convinși, mulți dintre acești nativi se îndreaptă spre căsnicie destul de repede, în jurul vârstei de 25-30 de ani. Au așteptări realiste și își ascultă intuiția în legătură cu partenerul pe care să îl aleagă pe viață.

Fecioarele sunt capabile de trăiri mult mai intense decât arată, dar nu mulți sunt cei care pot vedea dincolo de ceea ce afișează. În jurul vârstei de 30-35 de ani încep să lase uneori să mai cadă valul indiferenţei și să dea speranțe pretendenților.

Best seller

Nevoia de perfecțiune a Fecioarei o împiedică să se implice cu adevărat într-o relație, spiritul său critic alungându-i pe mulți dintre cei care îi caută compania, chiar dacă sufletele lor sunt stăpânite de sentimente sincere. Poartă o mască de gheață, cu greu reușind să vadă cineva dincolo de aceasta.

Capricornul nu întâmpină dificultăți în a-și găsi marea iubire, pentru că este tenace, ambițios și știe exact ce își dorește de la viață.

Mai exact, vrea o casă frumoasă, stabilitate financiară, o familie unită, alături de un partener de viață sincer, loial, implicat, dornic de a se dezvolta personal și profesional, de a urca împreună pe scara socială. De cele mai multe ori, acest nativ hotărât și sigur pe sine cunoaște marea dragoste devreme, pe la 20 de ani.

Iți recomandăm

Vezi când își întâlnesc marea iubire zodiile de Apă, Aer și Foc!

Viziteaza magazinul online