Ajută-ți copilul să învețe mai ușor! Metode potrivite pentru fiecare zodie

03.OCTOMBRIE.2018
Ajută-ți copilul să învețe mai ușor! Metode potrivite pentru fiecare zodie

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL

Ce stil i se potriveşte cel mai bine copilului tău, astfel încât să îl fereşti de eșec și să îl îndrumi spre succes. Încă de la cele mai fragede

vârste avem feluri diferite de a primi informațiile, de a le procesa și de a le învăța. Cu cât îți dai seama mai devreme care este stilul copilului tău de a învăța, cu atât mai repede îl poți ajuta și îl poți feri de frustrări inutile. În același timp, și stresul tău va fi mult mai mic! În prima parte a acestui text am vorbit despre primele șase zodii ale horoscopului, iar acum a venit timpul celorlalți micuți nativi.

Copilul Balanţă are nevoie de armonie în familie, în casă, la şcoală pentru a se putea concentra. Doar aşa se poate dezvolta normal. Are tendința de a sta liniștit, undeva mai în spate, și de a observa orice situație pentru a evita conflictul cu orice preț. Este un cursant vizual, atitudine evidentă atât în sala de clasă, cât şi în mediile de învăţare şi de joacă.

Loading...

Micuţul Scorpion este exact ca o avalanşă de energie. Este inutil să îi interzici ceva fără explicaţii şi demonstraţii logice. Altfel, va face exact ce i-ai interzis! Este genul care învaţă plimbându-se prin cameră, dansând, cântând. Este curajos, îi place să experimenteze lucrurile și caută în mod constant răspunsuri la orice întrebare.

Copilul Săgetător este plin de viaţă, activ, comunicativ, dar şi iresponsabil. Trebuie să îl ajuţi să înţeleagă ce înseamnă responsabilitatea! Are tendința de a fi temperamental, nerăbdător. Îi place să experimenteze, să încerce lucru noi şi să exploreze lumea din jurul său la maxim.

Capricornul este liniştit, disciplinat, lent şi nu creează probleme încă din copilărie. Îi place să înveţe bine şi preferă să descopere singur răspunsurile la întrebări, în loc să întrebe pe cineva. Citeşte mult pentru a-şi obţine singur informaţiile de care are nevoie. Trebuie să îl înveţi şi să socializeze.

Micuţul tău Vărsător pare un îngeraş nevinovat şi delicat. Asta până când îi interzici ceva fără a veni cu argumente solide. Atunci apar adevărate scene de isterie! Altfel, este un bun ascultător, gândeşte profund şi îi place să rezolve probleme. Are o memorie foarte bună şi este captivat de informaţiile noi, pe care le asimilează extrem de simplu.

Copilul Peşti petrece mult timp visând, ca şi la maturitate. Ajută-l să înveţe să îşi concentreze atenţia pe câte ceva pe rând. Dacă este singur, se plictiseşte chiar dacă are jucării sau gadget-uri lângă el. Învață bine în orice mediu, important este să aibă profesori care îl implică în diverse activităţi şi mai ale în proiecte de grup.

Vezi metode potrivite pentru fiecare zodie:

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.