Transport gratuit peste 199 lei

Ajută-ți copilul să învețe mai ușor! Metode potrivite pentru fiecare zodie

Ajută-ți copilul să învețe mai ușor! Metode potrivite pentru fiecare zodie

Ce stil i se potriveşte cel mai bine copilului tău, astfel încât să îl fereşti de eșec și să îl îndrumi spre succes. Încă de la cele mai fragede

vârste avem feluri diferite de a primi informațiile, de a le procesa și de a le învăța. Cu cât îți dai seama mai devreme care este stilul copilului tău de a învăța, cu atât mai repede îl poți ajuta și îl poți feri de frustrări inutile. În același timp, și stresul tău va fi mult mai mic! În prima parte a acestui text am vorbit despre primele șase zodii ale horoscopului, iar acum a venit timpul celorlalți micuți nativi.

Copilul Balanţă are nevoie de armonie în familie, în casă, la şcoală pentru a se putea concentra. Doar aşa se poate dezvolta normal. Are tendința de a sta liniștit, undeva mai în spate, și de a observa orice situație pentru a evita conflictul cu orice preț. Este un cursant vizual, atitudine evidentă atât în sala de clasă, cât şi în mediile de învăţare şi de joacă.

Micuţul Scorpion este exact ca o avalanşă de energie. Este inutil să îi interzici ceva fără explicaţii şi demonstraţii logice. Altfel, va face exact ce i-ai interzis! Este genul care învaţă plimbându-se prin cameră, dansând, cântând. Este curajos, îi place să experimenteze lucrurile și caută în mod constant răspunsuri la orice întrebare.

Copilul Săgetător este plin de viaţă, activ, comunicativ, dar şi iresponsabil. Trebuie să îl ajuţi să înţeleagă ce înseamnă responsabilitatea! Are tendința de a fi temperamental, nerăbdător. Îi place să experimenteze, să încerce lucru noi şi să exploreze lumea din jurul său la maxim.

Capricornul este liniştit, disciplinat, lent şi nu creează probleme încă din copilărie. Îi place să înveţe bine şi preferă să descopere singur răspunsurile la întrebări, în loc să întrebe pe cineva. Citeşte mult pentru a-şi obţine singur informaţiile de care are nevoie. Trebuie să îl înveţi şi să socializeze.

Micuţul tău Vărsător pare un îngeraş nevinovat şi delicat. Asta până când îi interzici ceva fără a veni cu argumente solide. Atunci apar adevărate scene de isterie! Altfel, este un bun ascultător, gândeşte profund şi îi place să rezolve probleme. Are o memorie foarte bună şi este captivat de informaţiile noi, pe care le asimilează extrem de simplu.

Copilul Peşti petrece mult timp visând, ca şi la maturitate. Ajută-l să înveţe să îşi concentreze atenţia pe câte ceva pe rând. Dacă este singur, se plictiseşte chiar dacă are jucării sau gadget-uri lângă el. Învață bine în orice mediu, important este să aibă profesori care îl implică în diverse activităţi şi mai ale în proiecte de grup.

Vezi metode potrivite pentru fiecare zodie:

Viziteaza magazinul online