Cum să te relaxezi în funcție de zodie

06.MAI.2018
Cum să te relaxezi în funcție de zodie

Categorie: Astrologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:inran.it

Pentru că relaxarea este importantă, astrologia ne vine in ajutor, dezvăluindu-ne cum să se relaxeze zodiile. Stresul și munca continuă reprezintă cei mai

mari inamici ai noștri. Presați de lipsa timpului și de sarcinile multiple pe care le avem de îndeplinit, riscăm să cădem ușor în depresie. Cum să reușim să ne relaxăm, astfel încât să întâmpinăm fiecare zi cu zâmbetul pe buze și cu bună dispoziție? Prin gânduri pozitive, autosugestie, optimism.

Berbec

Cel mai important este să lași trecutul în urmă, să o iei de la capăt, să rupi foaia. Dacă însă nu îți dorești să renunți la amintirile tale, încearcă să-ți schimbi percepția asupra fiecărei amintiri care te-a marcat (persoane, fapte, vorbe). Controlează-ți gândurile și nu ele pe tine.

Loading...

Taur

Presiunea de pe umerii tăi te face să devii tot mai stresat și nervos. Încearcă să te detașezi de acestea, cu puterea gândului. Imaginează-ți că ești în natură, bucurându-te de liniște și de mirosul de aer curat. Când simți că cedezi, închide ochii și lasă-te purtat în oaza ta de relaxare.

Gemeni

Ca și cum ai atrage toată enegia negativă din jur, te simți ca un balon gata să explodeze. Respiră adânc și lasă-te purtat pe aripile vântului, în locul preferat de relaxare. Ține minte, un gând pozitiv atrage energie pozitivă.

Rac

Lipsa încrederii în propria persoană te face să atragi doar lucruri negative. Lucrează cu puterea gândului, repetă-ți cât ești de bună, de puternică. Peisajele nocturne, pe marginea apei, sunt cele care te vor ajuta să reușești, doar lasă-te purtată acolo.

Leu

Puterea de relaxare se află din tine, în flacăra care arde continuu. Pentru a te relaxa, imaginează-te urcând spre soare, penetrat de puterea razelor sale. Astfel, flacăra ta va fi și mai puternică, oferindu-ți sursa de energie necesară.

Fecioară

Inamicul tău numărul unu este sentimentul de pericol. Imaginează-ți cum corpul tău se leagă de tot ceea ce este sigur pe lumea asta în concepția ta. Ca și cum ai fi parte din natură, toată ființa ta se află în mediul ei natural, unde totul este sigur.

DE INTERES: Zodiac european

Balanță

Ideea de a fi o persoană singură te înnebunește, de aceea soluția rezidă în puterea gândului. Imaginează-ți cum ființa cea mai dragă ție te privește și îți transmite toată energia și puterea ei.

Scorpion

Misterul, tot ce este neștiut te sperie mai mult decât orice. Lucrează cu fricile tale și învingeți-le. Imaginează-ți cel mai macabru scenariu și ieși o persoană învingătoare din el. Astfel, vei întâmpina orice lucru neștiut cu încredere în tine.

Săgetător

Libertatea este cheia relaxării tale. Și ce poate să-ți ofere mai multă senzație de libertate decât cerul? Închide ochii și zbori până în infinitul cerului, te vei simți eliberat de stres, de gânduri, de probleme.

Capricorn

Nevoia permanentă de control este punctul tău slab. Pentru a te relaxa, pune-te într-o situație care te sperie, dar pe care reușești să o duci la capăt cu bine. Astfel, vei învăța să lași lucrurile să vină de sine, fără să le domini continuu.

Vărsător

Incertitudinea te face să pierzi cârma deseori. Pentru a-ți stăpâni acțiunile, gândește-te la ceva ce pentru tine reprezintă forța supremă, apoi imaginează-ți cum tu devii forța însăși. Cum ai putea să nu reușești?!

Pești

Indecizia te face să consideri fiecare provocare o piedică. Pentru a te relaxa, imaginează-te cum călătorești într-un loc necunoscut și iei o decizie care îți aduce doar bucurii. Ești o persoană capabilă să aleagă ceea ce ești bine, doar permite-ți să-ți dovedești asta.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Semnificație ZI DE NAȘTERE în Coloanele Destinului. BaZi Calculator pentru stâlpul
Din harta natală a anului Șobolanului, 2020, se vede că în casa căsătoriei și a relațiilor

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.