Cum să ai succes la BANI în funcție de zodie - FECIOARĂ

21.AUGUST.2018
Horoscopul banilor pentru zodia Fecioară. Iată cum pot avea bani nativii Fecioară. * 23 august – 22 septembrie * verbul caracteristic: A ANALIZA

Într-o continuă căutare a înţelegerii, nu a confruntărilor, persoanele Fecioară sunt chibzuite, realiste, capabile de analiză profundă şi muncitoare, cumul de caracteristici ce nu poate însemna altceva decât succes.

La polul opus, într-un mediu nefavorabil, ele ajung să aibă preocupări exagerate, idei fixe şi tind să devină maniacale şi tipicare.

Are idei bine argumentate, se fereşte de conflicte, nu intră în dispute nici măcar atunci când îşi apără punctele de vedere, ci se încăpăţânează şi găseşte metode de a le pune în practică. De altfel, are o perseverenţă de nezdruncinat şi îşi îndeplineşte toate sarcinile, ceea ce o face un angajat model, pe care şi l-ar dori oricine în echipă.

Loading...

Ca şef, Fecioara analizează personalitatea fiecărui subaltern, astfel încât să îşi atingă maximul de performanţă, deoarece îi place ca toţi să îşi facă treaba corect. Pe de altă parte, preferă totuşi să facă totul singură. Dă dovadă de generozitate şi de modestie cu angajaţii, iar în afaceri se bazează întotdeauna pe statistici, evitând riscurile majore.

Au încredere în judecata lor şi cei din jur se bazează pe sfaturile persoanelor Fecioară, ele interacţionând uşor, deşi puţini au norocul să le fie prieteni.

Profesii potrivite pentru Fecioară: organ de control, contabil, ceasornicar, bibliotecar, tipograf, funcţionar de birou, mecanic sau inginer mecanic, medic generalist, farmacist, gastroenterolog, statistician, veterinar, analist.

Cum să ai succes la BANI în funcţie de zodie:
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Balanță
Scorpion
Săgetător
Capricorn
Vărsător
Pești

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,13  8
VOTURI
6473
4.13
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Teorie Stele Zburătoare 2019
Ce sunt Stelele Zburătoare? Stelele Zburătoare reprezintă diferite tipuri de energii, care în
DECORAȚIUNI Dormitor
Senzația de confort este amplificată în dormitor cu ajutorul decorațiunilor. Acestea nu trebuie
Feng Shui
Feng Shui este o practică des folosită de către persoanele care își doresc prosperitate și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.