Cum să ai succes la BANI în funcție de zodie – RAC

22.IUNIE.2018
Cum să ai succes la BANI în funcție de zodie – RAC

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Ivona Mara ZODIACOOL

Descoperă cum pot avea bani și succes din plin nativii Rac. Horoscopul banilor pentru zodia Rac. * 22 iunie – 23 iulie * verbul caracteristic: A SIMŢI

Foarte tenace în urmărirea scopului propus, nativul Rac are toate şansele să atingă succesul la bani dacă asta îşi doreşte şi dacă este atent la ceea ce este în jur. În plus, ştie să folosească informaţiile în scop personal şi are capacitatea de a acumula bunuri şi... bogăţie!

Este caracterizat prin empatie, bunăvoinţă, creativitate şi o înclinaţie aparte spre poezie şi arta abstractă, dar şi spre zona religioasă. Totuşi, un mediu neprielnic, îl poate transforma într-o persoană leneşă, susceptibilă, fără cuvânt, un om care fabulează continuu.

Loading...

Oricare dintre aceste caracteristici îl vor împiedica să atingă scopul propus, însă trebuie să înţeleagă că schimbările de comportament sunt posibile prin conştientizarea şi înţelegerea defectelor.

Una dintre cheile succesului este stilul propriu al nativului Rac de a obţine ceea ce îşi doreşte – nu face presiuni, ci stă în aşteptare până apare oportunitatea de care are nevoie.

Îl ajută memoria bună, dar îl şi încurcă pentru că nu-i uită pe cei care i-au greşit. O abordare aparte are şi faţă de probleme – nu se confruntă cu ele de la început, ci se retrage şi revine abia după ce a reuşit să le privească şi din altă perspectivă. Este foarte important că este atras de oamenii de succes, de la care învaţă repede şi copiază calităţile, dar şi defectele.

Pe de altă parte, tolerează cu greu oamenii noi în echipa sa şi ţine enorm la ideile sale fixe. Din exterior, par persoane tăcute, însă în interior se dă un adevărat război. De la persoanele alături de care lucrează aşteaptă să facă ceea ce spun că vor realiza.

Încheiem prin a-ţi aduce aminte, dragă Racule, că tu nu urmezi trendurile, ci tu le creezi!

Meserii pentru nativii din RAC: tot ce ţine de apă, alimentaţie, imobiliare, obiecte casnice, arheologie, istorie, educaţie, comerţ ori relaţii cu publicul.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cât de bine te potrivești cu nativii din fiecare zodie chinezească, personalitatea și
Previziuni pentru anul 2019 pentru nativii din zodia Cocoș la capitolul dragoste și relații: Pe
O persoană conservatoare și destul de încăpățânată, deoarece are încredere în sine

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.