Transport gratuit peste 199 lei

Cum să ai succes la BANI în funcție de zodie – RAC

Cum să ai succes la BANI în funcție de zodie – RAC

Descoperă cum pot avea bani și succes din plin nativii Rac. Horoscopul banilor pentru zodia Rac. * 22 iunie – 23 iulie * verbul caracteristic: A SIMŢI

 

Foarte tenace în urmărirea scopului propus, nativul Rac are toate şansele să atingă succesul la bani dacă asta îşi doreşte şi dacă este atent la ceea ce este în jur. În plus, ştie să folosească informaţiile în scop personal şi are capacitatea de a acumula bunuri şi... bogăţie!

Este caracterizat prin empatie, bunăvoinţă, creativitate şi o înclinaţie aparte spre poezie şi arta abstractă, dar şi spre zona religioasă. Totuşi, un mediu neprielnic, îl poate transforma într-o persoană leneşă, susceptibilă, fără cuvânt, un om care fabulează continuu.

Oricare dintre aceste caracteristici îl vor împiedica să atingă scopul propus, însă trebuie să înţeleagă că schimbările de comportament sunt posibile prin conştientizarea şi înţelegerea defectelor.

Una dintre cheile succesului este stilul propriu al nativului Rac de a obţine ceea ce îşi doreşte – nu face presiuni, ci stă în aşteptare până apare oportunitatea de care are nevoie.

Îl ajută memoria bună, dar îl şi încurcă pentru că nu-i uită pe cei care i-au greşit. O abordare aparte are şi faţă de probleme – nu se confruntă cu ele de la început, ci se retrage şi revine abia după ce a reuşit să le privească şi din altă perspectivă. Este foarte important că este atras de oamenii de succes, de la care învaţă repede şi copiază calităţile, dar şi defectele.

Pe de altă parte, tolerează cu greu oamenii noi în echipa sa şi ţine enorm la ideile sale fixe. Din exterior, par persoane tăcute, însă în interior se dă un adevărat război. De la persoanele alături de care lucrează aşteaptă să facă ceea ce spun că vor realiza.

Încheiem prin a-ţi aduce aminte, dragă Racule, că tu nu urmezi trendurile, ci tu le creezi!

Meserii pentru nativii din RAC: tot ce ţine de apă, alimentaţie, imobiliare, obiecte casnice, arheologie, istorie, educaţie, comerţ ori relaţii cu publicul.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online