Revoluţionează lumea, vin cu soluţiile creative. Horoscopul banilor VĂRSĂTOR

Revoluţionează lumea, vin cu soluţiile creative. Horoscopul banilor VĂRSĂTOR
Horoscopul banilor pentru zodia Vărsător. Descoperă cum pot avea bani și succes din plin nativii Vărsător. * 20 ianuarie – 18 februarie * verb

caracteristic: A CUNOAŞTE. Ființe altruiste, preocupate de tot ceea ce înseamnă nou şi tehnologie, nativii Vărsător sunt cei care revoluţionează lumea, cei care vin cu soluţiile creative din grupul de prieteni sau de la locul de muncă. Într-un mediu dizarmonic, vei întâlni însă un Vărsător caracterizat prin minciună şi reputaţie îndoielnică. Cine are în anturaj un Vărsător, ştie că este un adevărat idealist.

Vărsătorului îi place să ştie cât mai multe din cât mai multe domenii.

Este considerat omul viitorului, deoarece este mereu atras de domeniile de nişă, este ghidat de dorinţa de a aduce noutatea printre oameni şi în aceeaşi măsură este atras de bani.

Adoră luxul şi nu îi pare rău după banii cheltuiţi pentru sine sau pentru cei apropiaţi, deoarece ştie că îi este uşor să facă alţii şi că starea de bine pe care a avut-o când a cheltuit îl ajută să câştige mai mult.

Nu este făcut să primească sarcini de serviciu, motiv pentru care îi este greu să se adapteze cu postura de angajat. De altfel, nu dă randament într-un mediu în care nu are libertatea de a lua decizii, de a-şi stabili singur programul şi priorităţile.

În acelaşi timp, ideile sale de a face bani dau rezultate, dar nu la nivelul aşteptat, deoarece sunt prea progresiste, greu de pus în practică şi trece repede de la o idee la alta. Totuşi, nu banii sunt obiectivul major din viaţa celor din Vărsător! Bucuria şi-o iau tocmai din ideile pe care le au.

Meserii potrivite pentru nativii Vărsător: orice implică nonconformismul; bioterapeut, astrolog, esoterist, radiestezist, scriitor, orator sau în domenii ca aviaţia, moda, televiziunea ori cinematografia, televiziune.

Cum să ai succes la BANI în funcţie de zodie:
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Capricorn
Pești

5122
5.00
SHARE
AFLĂ MAI MULT:
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.