Revoluţionează lumea, vin cu soluţiile creative. Horoscopul banilor VĂRSĂTOR

23.IANUARIE.2019
Revoluţionează lumea, vin cu soluţiile creative. Horoscopul banilor VĂRSĂTOR

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL

Horoscopul banilor pentru zodia Vărsător. Descoperă cum pot avea bani și succes din plin nativii Vărsător. * 20 ianuarie – 18 februarie * verb

caracteristic: A CUNOAŞTE. Ființe altruiste, preocupate de tot ceea ce înseamnă nou şi tehnologie, nativii Vărsător sunt cei care revoluţionează lumea, cei care vin cu soluţiile creative din grupul de prieteni sau de la locul de muncă. Într-un mediu dizarmonic, vei întâlni însă un Vărsător caracterizat prin minciună şi reputaţie îndoielnică. Cine are în anturaj un Vărsător, ştie că este un adevărat idealist.

Vărsătorului îi place să ştie cât mai multe din cât mai multe domenii.

Este considerat omul viitorului, deoarece este mereu atras de domeniile de nişă, este ghidat de dorinţa de a aduce noutatea printre oameni şi în aceeaşi măsură este atras de bani.

Loading...

Adoră luxul şi nu îi pare rău după banii cheltuiţi pentru sine sau pentru cei apropiaţi, deoarece ştie că îi este uşor să facă alţii şi că starea de bine pe care a avut-o când a cheltuit îl ajută să câştige mai mult.

Nu este făcut să primească sarcini de serviciu, motiv pentru care îi este greu să se adapteze cu postura de angajat. De altfel, nu dă randament într-un mediu în care nu are libertatea de a lua decizii, de a-şi stabili singur programul şi priorităţile.

În acelaşi timp, ideile sale de a face bani dau rezultate, dar nu la nivelul aşteptat, deoarece sunt prea progresiste, greu de pus în practică şi trece repede de la o idee la alta. Totuşi, nu banii sunt obiectivul major din viaţa celor din Vărsător! Bucuria şi-o iau tocmai din ideile pe care le au.

Meserii potrivite pentru nativii Vărsător: orice implică nonconformismul; bioterapeut, astrolog, esoterist, radiestezist, scriitor, orator sau în domenii ca aviaţia, moda, televiziunea ori cinematografia, televiziune.

Cum să ai succes la BANI în funcţie de zodie:
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Capricorn
Pești

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2020 pentru nativii din zodia Maimuță pentru bani, carieră și afaceri: astrele
Horoscop Scorpion sănătate: odată cu intrarea lui Uranus în Taur pot apărea probleme legate de
Horoscop Vărsător 2020, evenimente importante în 2020 pentru nativii din zodia Vărsător!

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.