Cum să ai succes la BANI în funcție de zodie - LEU

18.IULIE.2018
Cum să ai succes la BANI în funcție de zodie - LEU

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Ivona Mara ZODIACOOL

Horoscopul banilor pentru zodia Leu. Descoperă cum pot avea bani și succes din plin nativii Leu. * 23 iulie – 22 august * verbul caracteristic: A VOI

Cu o adevărată înclinaţie spre pasiune, dragoste, lux, lucruri strălucitoare şi oameni celebri, nativii Leu sunt persoane de succes, fiind caracterizate prin hotărâre, carismă, abilităţi de lider, sinceritate şi generozitate. În principiu, nimic nu-i poate opri dacă şi-au stabilit un obiectiv. Ceea ce îi poate sta în cale Leului însă este tocmai el însuşi, când într-o aspectare dizarmonică, devine dictator, brutal, desfrânat, risipitor cu ostentaţie.

Face alianţe cu oameni puternici, îi plac mediile elitiste, iar funcţiile de conducere i se potrivesc mănuşă. Dacă nu îi sunt apreciate rezultatele la serviciu, îşi schimbă locul de muncă până în momentul în care găseşte ceva pe plac.

Loading...

Când se simte în largul său, are o energie debordantă şi molipsitoare, îşi susţine convingerile, face totul cu pasiune (altfel, nici măcar nu se implică), dă dovadă de creativitate şi ideile sale se bucură de un real succes.

Reuşeşte să se impună în mediul de afaceri, deoarece este un partener loial, de încredere, se lansează cu mult curaj şi munceşte cu perseverenţă.

Profesiile potrivite pentru Leu: director, expert, administrator, dascăl, optician, muzeograf, meserii în legătură cu aurul/bijuteriile, cu moda, teatrul, timpul liber (vacanţe, distracţii, team building), medic cardiolog, terapeut.

Cum să ai succes la BANI în funcţie de zodie:
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Capricorn
Vărsător
Pești

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Armonia relației de dragoste și înțelegerea în cuplu este influențată de energia dintr-un
Din harta natală a anului Șobolanului, 2020, se vede că în casa căsătoriei și a relațiilor
Zodia Gemeni în în dragoste, ce femei preferă bărbatul Gemeni și comportament femeia Gemeni

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.