Cum să ai succes la BANI în funcție de zodie - LEU

Cum să ai succes la BANI în funcție de zodie - LEU
Horoscopul banilor pentru zodia Leu. Descoperă cum pot avea bani și succes din plin nativii Leu. * 23 iulie – 22 august * verbul caracteristic: A VOI

Cu o adevărată înclinaţie spre pasiune, dragoste, lux, lucruri strălucitoare şi oameni celebri, nativii Leu sunt persoane de succes, fiind caracterizate prin hotărâre, carismă, abilităţi de lider, sinceritate şi generozitate. În principiu, nimic nu-i poate opri dacă şi-au stabilit un obiectiv. Ceea ce îi poate sta în cale Leului însă este tocmai el însuşi, când într-o aspectare dizarmonică, devine dictator, brutal, desfrânat, risipitor cu ostentaţie.

Face alianţe cu oameni puternici, îi plac mediile elitiste, iar funcţiile de conducere i se potrivesc mănuşă. Dacă nu îi sunt apreciate rezultatele la serviciu, îşi schimbă locul de muncă până în momentul în care găseşte ceva pe plac.

Când se simte în largul său, are o energie debordantă şi molipsitoare, îşi susţine convingerile, face totul cu pasiune (altfel, nici măcar nu se implică), dă dovadă de creativitate şi ideile sale se bucură de un real succes.

Reuşeşte să se impună în mediul de afaceri, deoarece este un partener loial, de încredere, se lansează cu mult curaj şi munceşte cu perseverenţă.

Profesiile potrivite pentru Leu: director, expert, administrator, dascăl, optician, muzeograf, meserii în legătură cu aurul/bijuteriile, cu moda, teatrul, timpul liber (vacanţe, distracţii, team building), medic cardiolog, terapeut.

Cum să ai succes la BANI în funcţie de zodie:
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Capricorn
Vărsător
Pești

9087
4.24
SHARE
AFLĂ MAI MULT:
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.