Tot ceea ce câştigă îşi doresc să fie pentru familie. Horoscopul banilor CAPRICORN

Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea

Horoscopul banilor pentru zodia Capricorn. Iată cum pot avea bani nativii Capricorn

* 23 decembrie – 20 ianuarie * verb caracteristic: A ORGANIZA Metodici, ambiţioşi, stăruitori, dornici de a se autodepăşi, nativii Capricorn ating succesul în viaţă, și, implicit, pe cel financiar. Tot ceea ce câştigă îşi doresc să fie pentru familie. Într-o aspectare dizarmonică, vei vedea persoane cu adevărat materialiste, egoiste, oameni cruzi.

 

Chiar dacă sunt negative, astfel de caracteristici ar putea să îi fie de ajutor, în încercarea de a-şi depăşi alte defecte minore şi în cea de a câştiga mereu, dar satisfacţia este doar una de moment. Abia atunci când vor reuşi să ajungă la echilibru, vor cunoaşte sentimentul succesului adevărat.

Viaţa este ca o adevărată tablă de şah pentru cei din Capricorn, gândindu-şi fiecare mutare, astfel încât jocul să fie perfect şi e obligatoriu pentru ei să nu piardă.

Sunt persoane harnice, talentate, independente, cu accentuate abilităţi de lider. De altfel, nu li se potriveşte postura de angajaţi, deoarece au aspiraţii înalte, spirit competitiv şi nu se mulţumesc cu resturi sau să fie cineva înaintea lor.

În afaceri, nativul Capricorn îşi organizează cu diplomaţie fiecare mişcare, este un partener de încredere, o persoană pe care oricine se poate baza, deşi el nu acceptă ajutorul celorlalţi. Dacă încearcă cineva să îl păcălească, devine un duşman nemilos, care îşi calculează fiecare pas pentru a se răzbuna.

Firi conservatoare, cei din Capricorn acceptă greu ideile noi şi, în general, evoluează mai repede după 45 de ani, când încep să simtă din ce în ce mai mult roadele muncii lor.

Domenii potrivite pentru nativii Capricorn: politicǎ, armatǎ, medicinǎ, justiție, arhitecturǎ, dar ar putea alege şi meserii ca cea de istoric, cercetǎtor, filosof, matematician, inginer, alpinist sau geolog.

Cum să ai succes la BANI în funcţie de zodie:
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Vărsător
Pești

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
3  2
VOTURI
1888
3.00
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
ZI DE ZI
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.