Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Tot ceea ce câştigă îşi doresc să fie pentru familie. Horoscopul banilor CAPRICORN

Tot ceea ce câştigă îşi doresc să fie pentru familie. Horoscopul banilor CAPRICORN

Horoscopul banilor pentru zodia Capricorn. Iată cum pot avea bani nativii Capricorn. * 23 decembrie – 20 ianuarie * verb caracteristic: A ORGANIZA. Metodici,

ambiţioşi, stăruitori, dornici de a se autodepăşi, nativii Capricorn ating succesul în viaţă, și, implicit, pe cel financiar. Tot ceea ce câştigă îşi doresc să fie pentru familie. Într-o aspectare dizarmonică, vei vedea persoane cu adevărat materialiste, egoiste, oameni cruzi. Chiar dacă sunt negative, astfel de caracteristici ar putea să îi fie de ajutor, în încercarea de a-şi depăşi alte defecte minore.

Acestea pot fi de ajutor și în încercarea de a câştiga mereu, dar satisfacţia este doar una de moment. Abia atunci când vor reuşi să ajungă la echilibru, vor cunoaşte sentimentul succesului adevărat.

Viaţa este ca o adevărată tablă de şah pentru cei din Capricorn, gândindu-şi fiecare mutare, astfel încât jocul să fie perfect şi e obligatoriu pentru ei să nu piardă.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Sunt persoane harnice, talentate, independente, cu accentuate abilităţi de lider. De altfel, nu li se potriveşte postura de angajaţi, deoarece au aspiraţii înalte, spirit competitiv şi nu se mulţumesc cu resturi sau să fie cineva înaintea lor.

În afaceri, nativul Capricorn îşi organizează cu diplomaţie fiecare mişcare, este un partener de încredere, o persoană pe care oricine se poate baza, deşi el nu acceptă ajutorul celorlalţi. Dacă încearcă cineva să îl păcălească, devine un duşman nemilos, care îşi calculează fiecare pas pentru a se răzbuna.

Firi conservatoare, cei din Capricorn acceptă greu ideile noi şi, în general, evoluează mai repede după 45 de ani, când încep să simtă din ce în ce mai mult roadele muncii lor.

Domenii potrivite pentru nativii Capricorn: politicǎ, armatǎ, medicinǎ, justiție, arhitecturǎ, dar ar putea alege şi meserii ca cea de istoric, cercetǎtor, filosof, matematician, inginer, alpinist sau geolog.

Cum să ai succes la BANI în funcţie de zodie:
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Vărsător
Pești

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit