Tot ceea ce câştigă îşi doresc să fie pentru familie. Horoscopul banilor CAPRICORN

17.DECEMBRIE.2018
Tot ceea ce câştigă îşi doresc să fie pentru familie. Horoscopul banilor CAPRICORN
Horoscopul banilor pentru zodia Capricorn. Iată cum pot avea bani nativii Capricorn. * 23 decembrie – 20 ianuarie * verb caracteristic: A ORGANIZA. Metodici,

ambiţioşi, stăruitori, dornici de a se autodepăşi, nativii Capricorn ating succesul în viaţă, și, implicit, pe cel financiar. Tot ceea ce câştigă îşi doresc să fie pentru familie. Într-o aspectare dizarmonică, vei vedea persoane cu adevărat materialiste, egoiste, oameni cruzi. Chiar dacă sunt negative, astfel de caracteristici ar putea să îi fie de ajutor, în încercarea de a-şi depăşi alte defecte minore.

Acestea pot fi de ajutor și în încercarea de a câştiga mereu, dar satisfacţia este doar una de moment. Abia atunci când vor reuşi să ajungă la echilibru, vor cunoaşte sentimentul succesului adevărat.

Loading...

Viaţa este ca o adevărată tablă de şah pentru cei din Capricorn, gândindu-şi fiecare mutare, astfel încât jocul să fie perfect şi e obligatoriu pentru ei să nu piardă.

Sunt persoane harnice, talentate, independente, cu accentuate abilităţi de lider. De altfel, nu li se potriveşte postura de angajaţi, deoarece au aspiraţii înalte, spirit competitiv şi nu se mulţumesc cu resturi sau să fie cineva înaintea lor.

În afaceri, nativul Capricorn îşi organizează cu diplomaţie fiecare mişcare, este un partener de încredere, o persoană pe care oricine se poate baza, deşi el nu acceptă ajutorul celorlalţi. Dacă încearcă cineva să îl păcălească, devine un duşman nemilos, care îşi calculează fiecare pas pentru a se răzbuna.

Firi conservatoare, cei din Capricorn acceptă greu ideile noi şi, în general, evoluează mai repede după 45 de ani, când încep să simtă din ce în ce mai mult roadele muncii lor.

Domenii potrivite pentru nativii Capricorn: politicǎ, armatǎ, medicinǎ, justiție, arhitecturǎ, dar ar putea alege şi meserii ca cea de istoric, cercetǎtor, filosof, matematician, inginer, alpinist sau geolog.

Cum să ai succes la BANI în funcţie de zodie:
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Vărsător
Pești

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
3,4  5
VOTURI
2837
3.40
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Capricornul în dragoste, bărbatul Capricorn în dragoste și femeia Capricorn în dragoste
Zodia Taur în dragoste, ce femei preferă bărbatul Taur și comportament femeia Taur în dragoste
Este perfecționist și inflexibil când vine vorba de ideile și de planurile sale

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.