Cum să ai succes la BANI în funcție de zodie - GEMENI

20.IUNIE.2018
Cum să ai succes la BANI în funcție de zodie - GEMENI

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Ivona Mara ZODIACOOL

Horoscopul banilor pentru zodia Gemeni. Descoperă cum pot avea bani nativii Gemeni. * 21 mai – 21 iunie * caracteristică: EXPRESIA orală sau facială

 

Extrem de simpatici, deşi cu un caracter dual, nativii Gemeni au un real talent la comunicare, crearea de relații, sunt abili, adaptabili, altruişti, dibaci, pricepuţi, amabili, cu gusturi rafinate, iar relaxarea pentru ei înseamnă călătoriile scurte.

Din păcate, într-un anturaj dizarmonic, vom observa agitaţie, dezordine, începerea mai multor activităţi fără a duce la final niciuna. Bineînţeles, acestea sunt aspecte ce pot fi rezolvate prin muncă, încredere şi dorinţă. Primul pas este conştienzarea lor.

Loading...

O grijă aparte trebuie să aibă şi la gândurile numeroase pe care şi le fac, la natura frământată pe care o au, tendinţe pe care ar fi bine să înveţe să le ţină în frâu, pentru a le fi mai uşor să atingă succesul.

Persoanele născute în zodia Gemeni sunt îndemânatice, iar atunci când au ceva de rezolvat, depun toate eforturile necesare pentru a găsi soluţia. Au multă energie şi fac totul pentru a simţi că îşi trăiesc viaţa (totuşi, nativii Gemeni sunt de părere că odihna e pentru morţi!).

Ceea ce stă în calea succesului lor este faptul că renunţă prea uşor, chiar fără remuşcări, dacă simt că lucrurile nu merg aşa cum îşi doresc. În astfel de situaţii, ar fi indicat să mai insiste puţin şi să caute ajutor sau măcar un sfat la cei apropiaţi.

Cel mai bine ar fi să îşi desfăşoare activitatea în domenii în care lucrurile nu ţin de rutină, nu merg anevoios sau extrem de încet, deoarece se plictisesc foarte repede.

În postura de lider, cei din Gemeni au nevoie să îşi amintească faptul că nu toţi gândesc la fel de repede ca ei şi să aibă răbdare când îşi exprimă ideile. Pot fi lideri duri, care nu acceptă persoane încete printre subordonaţi şi nu le place să traseze o sarcină de două ori, ci apelează la altcineva.

Într-o echipă nativul Gemeni se integrează mai greu, deoarece îi place să lucreze pe cont propriu, fără a risca să fie încetinit sau încurcat de vreun coleg.

Meseria pentru nativii din Gemeni: scriitor, regizor, jurnalist, PR, secretar, dactilograf, ilustrator, comerț, medic de plămâni și circulația sângelui, tenismen.

Cum să ai succes la BANI în funcţie de zodie:
Berbec
Taur
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Capricorn
Vărsător
Pești

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

O relație destul de liniștită, fără evenimente surprinzătoare. Încăpățânarea poate
Horoscop SCORPION SĂNĂTATE: Acest capitol va fi activ până în Martie 2019, Uranus va fi plasat
Horoscop SĂGETĂTOR SĂNĂTATE: Intrarea lui Uranus în casa a VI-a, a sănătății, și a Nodul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.