Ofertă produse  cadou
Ofertă produse  cadou
Transport gratuit peste 170 lei

Nevoie constantă de provocări: cum să facă bani persoanele din zodia BERBEC

Nevoie constantă de provocări: cum să facă bani persoanele din zodia BERBEC

Horoscopul banilor pentru zodia Berbec. Descoperă cum pot avea bani nativii Berbec. * 21 martie – 20 aprilie * verb caracteristic: A FI. Semn de foc, violent,

dinamic, pozitiv, nativul din zodia Berbec este caracterizat prin curaj, hotărâre, spirit de acţiune, voinţă fermă, elan. Ca orice om, într-un mediu dizarmonic, se schimbă şi devine opusul - laş, necredincios, supus viciilor, necinstit. Trebuie avute în vedere aceste aspecte, deoarece orice mediu poate fi schimbat, iar un defect este mai degrabă o limită ce poate fi depăşită.

La locul de muncă, nativul Berbec crede în propriile idei, este foarte energic şi poate fi un bun lider. Dragă Berbecule, te poţi baza pe cele mai de preţ caracteristici ale tale: ambiţia, dorinţa de a fi în prim plan, independenţa, combativitatea, atitudinea pozitivă şi iniţiativa!

Pentru a avea SUCCES, nativul Berbec are nevoie de un stimulent - un coleg, partenerul/partenera de viaţă sau de o motivaţie materială, are nevoie constantă de provocări, de ceva care să îi menţină atenţia concentrată.

Viziteaza magazinul online