Nevoie constantă de provocări: cum să facă bani persoanele din zodia BERBEC

20.MARTIE.2019
Nevoie constantă de provocări: cum să facă bani persoanele din zodia BERBEC

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL

Horoscopul banilor pentru zodia Berbec. Descoperă cum pot avea bani nativii Berbec. * 21 martie – 20 aprilie * verb caracteristic: A FI. Semn de foc, violent,

dinamic, pozitiv, nativul din zodia Berbec este caracterizat prin curaj, hotărâre, spirit de acţiune, voinţă fermă, elan. Ca orice om, într-un mediu dizarmonic, se schimbă şi devine opusul - laş, necredincios, supus viciilor, necinstit. Trebuie avute în vedere aceste aspecte, deoarece orice mediu poate fi schimbat, iar un defect este mai degrabă o limită ce poate fi depăşită.

La locul de muncă, nativul Berbec crede în propriile idei, este foarte energic şi poate fi un bun lider. Dragă Berbecule, te poţi baza pe cele mai de preţ caracteristici ale tale: ambiţia, dorinţa de a fi în prim plan, independenţa, combativitatea, atitudinea pozitivă şi iniţiativa!

Loading...

Pentru a avea SUCCES, nativul Berbec are nevoie de un stimulent - un coleg, partenerul/partenera de viaţă sau de o motivaţie materială, are nevoie constantă de provocări, de ceva care să îi menţină atenţia concentrată.

Cei din Berbec trebuie să aibă mare grijă la trasarea obiectivelor, pentru că au tendinţa de a nu duce la bun sfârşit ceea ce au început. De asemenea, ar fi bine să îşi amintească întotdeauna că cele mai importante şi de durată succese sunt cele obţinute prin muncă şi luptă.

Ar fi indicat să nu se lase copleşiţi sau enervaţi de criticile celor din jur şi să facă exerciţii de control ale furiei şi ale autocriticii!

Pe de altă parte, ca angajat, nativul Berbec ţine foarte mult la colegii de echipă, evită pe cât posibil confruntările (chiar dacă are o atitudine războinică) şi îi place să aibă ultimul cuvânt de spus. Într-o funcţie de conducere se simte în largul său şi se descurcă extrem de bine, cu atât mai mult cu cât are un fin spirit de observaţie şi o înclinaţie nativă spre a da ordine.

Tipuri de cariere pentru BERBEC: militari, ingineri metalurgici, neurologi, oftalmologi sau să lucreze la bucătărie, în sport, la coafor, în construcții sau acupunctură.

Cum să ai succes la BANI în funcţie de zodie:
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Capricorn
Vărsător
Pești

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Stelele Zburătoare sunt numerotate de la 1 la 9, aceste numere se înscriu (zboară) în celulele
Previziuni 2019 pentru dragoste și relații, zodia Șarpe din zodiac chinezesc: Prin urmare, ar fi
Previziuni dragoste 2019 pentru zodia Iepure: în anul 2019 dragostea se întoarce în viața

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.