Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Nevoie constantă de provocări: cum să facă bani persoanele din zodia BERBEC

Nevoie constantă de provocări: cum să facă bani persoanele din zodia BERBEC

Horoscopul banilor pentru zodia Berbec. Descoperă cum pot avea bani nativii Berbec. * 21 martie – 20 aprilie * verb caracteristic: A FI. Semn de foc, violent,

dinamic, pozitiv, nativul din zodia Berbec este caracterizat prin curaj, hotărâre, spirit de acţiune, voinţă fermă, elan. Ca orice om, într-un mediu dizarmonic, se schimbă şi devine opusul - laş, necredincios, supus viciilor, necinstit. Trebuie avute în vedere aceste aspecte, deoarece orice mediu poate fi schimbat, iar un defect este mai degrabă o limită ce poate fi depăşită.

La locul de muncă, nativul Berbec crede în propriile idei, este foarte energic şi poate fi un bun lider. Dragă Berbecule, te poţi baza pe cele mai de preţ caracteristici ale tale: ambiţia, dorinţa de a fi în prim plan, independenţa, combativitatea, atitudinea pozitivă şi iniţiativa!

Pentru a avea SUCCES, nativul Berbec are nevoie de un stimulent - un coleg, partenerul/partenera de viaţă sau de o motivaţie materială, are nevoie constantă de provocări, de ceva care să îi menţină atenţia concentrată.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Cei din Berbec trebuie să aibă mare grijă la trasarea obiectivelor, pentru că au tendinţa de a nu duce la bun sfârşit ceea ce au început. De asemenea, ar fi bine să îşi amintească întotdeauna că cele mai importante şi de durată succese sunt cele obţinute prin muncă şi luptă.

Ar fi indicat să nu se lase copleşiţi sau enervaţi de criticile celor din jur şi să facă exerciţii de control ale furiei şi ale autocriticii!

Pe de altă parte, ca angajat, nativul Berbec ţine foarte mult la colegii de echipă, evită pe cât posibil confruntările (chiar dacă are o atitudine războinică) şi îi place să aibă ultimul cuvânt de spus. Într-o funcţie de conducere se simte în largul său şi se descurcă extrem de bine, cu atât mai mult cu cât are un fin spirit de observaţie şi o înclinaţie nativă spre a da ordine.

Tipuri de cariere pentru BERBEC: militari, ingineri metalurgici, neurologi, oftalmologi sau să lucreze la bucătărie, în sport, la coafor, în construcții sau acupunctură.

Cum să ai succes la BANI în funcţie de zodie:
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Capricorn
Vărsător
Pești

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit