Cum să ai succes la BANI – Horoscopul banilor pentru zodia Balanță

21.SEPTEMBRIE.2018
Cum să ai succes la BANI – Horoscopul banilor pentru zodia Balanță

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL

Horoscopul banilor pentru zodia Balanță. Descoperă cum pot avea bani nativii Balanță. * 23 septembrie – 22 octombrie * caracteristică principală: ECHILIBRU

Persoane foarte inteligente şi sociabile, nativii Balanţă pot reuşi în tot ce ceea ce fac, pot atinge orice obiectiv şi găsi soluţii. Sunt curtenitoare, rafinate, manierate, au calităţi de mediator şi de negociator excelent, au atenţie distributivă. Cu toate acestea, în aspectare dizarmonică, nativii Balanță devin persoane ușuratice, imorale, cu gusturi îndoielnice, preocupări exagerate, idei fixe, maniac, tipicar.

Corectitudinea este foarte importantă pentru nativii Balanţă, atât ca trăsătură personală, cât şi ca cerinţă de la colaboratori şi prieteni, iar dacă nu găsesc responsabilitate şi respect la cei din jur tind să devină superficiali. În afaceri, din frică să nu greşească, analizează bine o hotărâre înainte de a o lua, preferând să observe mai întâi modul în care alţii au făcut în situaţii similare. Pentru a fi eficient, are nevoie de libertate, independenţă totală, de a nu avea restricţii.

Loading...

Cei din Balanță stabilesc tot felul de reguli și legi nescrise. Cu cât doi poli sunt mai opuși, cu atât mai mult vor să-i aducă la un numitor comun.

Profesii potrivite pentru Balanță: meseriile în care echilibrul este important (gimnastică, circ, estimări în afaceri), în justiţie (avocat, judecător, procuror), meserii legate de frumuseţe (artă, muzică, saloane de înfrumusețare), medicină (estetician, urolog, nefrolog, diabetolog, ortoped), asistent social, meserii legate de divertisment.

Cum să ai succes la BANI în funcţie de zodie:
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Scorpion
Săgetător
Capricorn
Vărsător
Pești

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop DRAGOSTE Taur 2019: este posibil să apară tentații, să dați curs unor relații
Principala regulă de amenajare a mobilierului din dormitor după principiile Feng Shui ține de
Previziuni dragoste 2019 pentru zodia Iepure: în anul 2019 dragostea se întoarce în viața

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.