Transport gratuit peste 170 lei

Cum să ai succes la BANI – Horoscopul banilor pentru zodia Balanță

Cum să ai succes la BANI – Horoscopul banilor pentru zodia Balanță

Horoscopul banilor pentru zodia Balanță. Descoperă cum pot avea bani nativii Balanță. * 23 septembrie – 22 octombrie * caracteristică principală: ECHILIBRU

Persoane foarte inteligente şi sociabile, nativii Balanţă pot reuşi în tot ce ceea ce fac, pot atinge orice obiectiv şi găsi soluţii. Sunt curtenitoare, rafinate, manierate, au calităţi de mediator şi de negociator excelent, au atenţie distributivă. Cu toate acestea, în aspectare dizarmonică, nativii Balanță devin persoane ușuratice, imorale, cu gusturi îndoielnice, preocupări exagerate, idei fixe, maniac, tipicar.

Corectitudinea este foarte importantă pentru nativii Balanţă, atât ca trăsătură personală, cât şi ca cerinţă de la colaboratori şi prieteni, iar dacă nu găsesc responsabilitate şi respect la cei din jur tind să devină superficiali. În afaceri, din frică să nu greşească, analizează bine o hotărâre înainte de a o lua, preferând să observe mai întâi modul în care alţii au făcut în situaţii similare. Pentru a fi eficient, are nevoie de libertate, independenţă totală, de a nu avea restricţii.

Cei din Balanță stabilesc tot felul de reguli și legi nescrise. Cu cât doi poli sunt mai opuși, cu atât mai mult vor să-i aducă la un numitor comun.

Viziteaza magazinul online