Transport gratuit peste 120 lei
Aplica

Relația afectivă a nativilor RAC va suferi de pe urma lui Mercur retrograd în Săgetător

Relația afectivă a nativilor RAC va suferi de pe urma lui Mercur retrograd în Săgetător

Faceți un bilanț asupra vieții, a activităților de zi cu zi, cu ceea ce vă doriți să realizați în următorii 29-30 de ani. Mercur retrograd pentru nativii

Rac aduce între 17 Noiembrie-7 Decembrie posibilitatea de a finaliza un proiect amplu la locul de muncă, șanse mari să auziți că s-a aprobat o cerere de avansare, poate chiar o viză.

Relația afectivă și în cazul vostru va suferi de pe urma lui Mercur retrograd, după 1 decembrie, ce este drept. Totul poate pleca de la faptul că stați prea mult la muncă, aduceți bani puțini în casă, nu petreceți timp alături de copii, ați uitat de un eveniment important din familie sau aveți o relație extraconjugală.

Best seller

Deplasările în străinătate în interes de serviciu pot fi supuse stresului, fie pot să apară amânari, fie uitați ceva acasă, posibil să nu găsiți locația stabilită pentru o conferință etc. Situațiile sunt multiple, ele pot varia, însă au scopul de a vă vedea cum reacționați în situații limită, de criză.

Atenție pe partea de sănătate între 17 Noiembrie- 1 Decembrie, vor fi cel puțin 5-7 evenimente astrologice care vor viza casele de boală, accidentele la locul de muncă, dependențele (jocuri de noroc, droguri, alcool, fumat, băuturi energizante, amor neprotejat). Aveți șanse să vă confruntați cu atacuri de panică, căderi nervoase, ieșiri necontrolate, poate chiar să descoperiți o boală a sistemului imunitar.

Îți recomandăm

De aceea vă recomand să vă faceți un bilanț asupra vieții, a activităților de zi cu zi, ce vă doriți să realizați, să schimbați pentru următorii 29-30 de ani. Încercați să vă faceți viața mai frumoasă prin meditație, sport, rugăciune, activități casnice.

Dacă aveți secrete, copii nelegitimi, relații parteneriale rău famate, toate acestea vor ajunge la urechile familiei, părinților. Sancțiunile vor fi dure, ele vor viza îndepărtarea celor dragi de lângă voi.

Previziuni Mercur retrograd în Săgetător pentru toate zodiile:
Mercur retrograd în Săgetător pentru Berbec
Mercur retrograd pentru Taur
Mercur retrograd în Săgetător pentru Gemeni
Mercur retrograd în Săgetător pentru Leu
Mercur retrograd în Săgetător pentru Fecioară
Mercur retrograd în Săgetător pentru Balanță
Mercur retrograd în Săgetător pentru Scorpion
Mercur retrograd în Săgetător pentru Săgetător
Mercur retrograd în Săgetător pentru Capricorn
Mercur retrograd în Săgetător pentru Vărsător
Mercur retrograd în Săgetător pentru Pești

Ce se întamplă în următoarele 12 luni
Viziteaza magazinul online