Multe peripeții se apropie pentru BALANȚĂ, generate de Mercur retrograd în Săgetător

09.NOIEMBRIE.2018
Multe peripeții se apropie pentru BALANȚĂ, generate de Mercur retrograd în Săgetător

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL Foto:ja-rukodelnica.ru

Dacă semnați acte, achiziționați bunuri sau plecați în deplasări, se pare că veți avea parte de multe peripeții. Mercur retrograd pentru nativii Balanță

între 17 Noiembrie-7 Decembrie va aduce complicații în privința activităților ce au tangență cu deplasările, comerțul, comunicarea, banii, termenele limită, relația cu frații, finalizarea unei tranzacții, un examen etc.

Retrogradarea va acea loc pe casa a III-a și pe casa a II-a, de aceea vedem să vă lansați în unele speculații care nu își au rostul la momentul actual, cel mai bine ar fi să supuneți gândirii toate aceste segmente ale vieții, pentru a face un plan pentru următorul an, când Jupiter va rămâne în această casă.

Loading...

De aceea recomandăm Balanțelor să finalizeze tot ce au în plan până pe 1 Decembrie 2018, întrucât după aceea va fi foarte greu. Ideal ar fi între 1 Decembrie-7 Decembrie Balanțele să ia o pauză, să petreacă doar timp cu ei, să meargă la sală, la alergat, să se dedice 100% lor, evitați exagerările financiare.

Dacă în schimb o să semnați acte, o să achiziționați bunuri sau o să plecați în deplasări (din țară), se pare că veți avea parte de multe peripeții, acestea pot să apară de la plecare până la întoarcere. 

Balanțele în ultima perioadă s-au aglomerat cu multe proiecte, au încercat să facă din toate câte puțin, acum toate restanțele vin peste voi, veți fi nevoiți să cereți ajutorul unui frate, rudă pentru a finaliza la timp un proiect. Certurile în cămin pot pleca de la bani, de la lipsa implicării în viața copiilor, plus că partenerul ascunde ceva legat de rude (posibil să le dea acestora bani din resursele familiei).

Încercați dacă țineți conferințe, seminarii, să verificați aparatura, discursul, sala, lisa invitaților etc., deoarece pot să apară situații nedorite, posibil ca în aceste 21 de zile să vă faceți o reputație proastă.

Mercur guvernează și examenele, de aceea, în cazul în care o să aveți de dat o probă, ideal ar fi să o amânați dacă este pentru prima dată, în schimb dacă ați picat de multe ori acel test, acum a venit vremea reușitei.

Fiți atenți ce semnați, cereți o a 3-a părere, deoarece veți avea surpriza prin Ianuarie 2019 să realizați că sunteți datori, că pot să apară restanțe, că cineva nu a trecut o notă, că o să aveți probleme cu aurtoritățile etc.

Previziuni Mercur retrograd în Săgetător pentru toate zodiile:
Mercur retrograd în Săgetător pentru Berbec
Mercur retrograd pentru Taur
Mercur retrograd în Săgetător pentru Gemeni
Mercur retrograd în Săgetător pentru Rac
Mercur retrograd în Săgetător pentru Leu
Mercur retrograd în Săgetător pentru Fecioară
Mercur retrograd în Săgetător pentru Balanță
Mercur retrograd în Săgetător pentru Scorpion
Mercur retrograd în Săgetător pentru Săgetător
Mercur retrograd în Săgetător pentru Capricorn
Mercur retrograd în Săgetător pentru Vărsător
Mercur retrograd în Săgetător pentru Pești

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2020 Leu dragoste: pasiunea le este aprinsă de o persoană misterioasă, plină de șarm
Pentru aranjarea patului în dormitor este necesar să cunoaștem care este poziția patului pentru
Numite și Diagramele celor 9 Palate (pătratul Lo Shu are 9 celule ocupate de o cifră), hărțile

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

DESCOPERĂ
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.