Transport gratuit peste 199 lei

Multe peripeții se apropie pentru BALANȚĂ, generate de Mercur retrograd în Săgetător

Multe peripeții se apropie pentru BALANȚĂ, generate de Mercur retrograd în Săgetător

Dacă semnați acte, achiziționați bunuri sau plecați în deplasări, se pare că veți avea parte de multe peripeții. Mercur retrograd pentru nativii Balanță

între 17 Noiembrie-7 Decembrie va aduce complicații în privința activităților ce au tangență cu deplasările, comerțul, comunicarea, banii, termenele limită, relația cu frații, finalizarea unei tranzacții, un examen etc.

Retrogradarea va acea loc pe casa a III-a și pe casa a II-a, de aceea vedem să vă lansați în unele speculații care nu își au rostul la momentul actual, cel mai bine ar fi să supuneți gândirii toate aceste segmente ale vieții, pentru a face un plan pentru următorul an, când Jupiter va rămâne în această casă.

De aceea recomandăm Balanțelor să finalizeze tot ce au în plan până pe 1 Decembrie 2018, întrucât după aceea va fi foarte greu. Ideal ar fi între 1 Decembrie-7 Decembrie Balanțele să ia o pauză, să petreacă doar timp cu ei, să meargă la sală, la alergat, să se dedice 100% lor, evitați exagerările financiare.

Dacă în schimb o să semnați acte, o să achiziționați bunuri sau o să plecați în deplasări (din țară), se pare că veți avea parte de multe peripeții, acestea pot să apară de la plecare până la întoarcere.

Balanțele în ultima perioadă s-au aglomerat cu multe proiecte, au încercat să facă din toate câte puțin, acum toate restanțele vin peste voi, veți fi nevoiți să cereți ajutorul unui frate, rudă pentru a finaliza la timp un proiect. Certurile în cămin pot pleca de la bani, de la lipsa implicării în viața copiilor, plus că partenerul ascunde ceva legat de rude (posibil să le dea acestora bani din resursele familiei).

Încercați dacă țineți conferințe, seminarii, să verificați aparatura, discursul, sala, lisa invitaților etc., deoarece pot să apară situații nedorite, posibil ca în aceste 21 de zile să vă faceți o reputație proastă.

Mercur guvernează și examenele, de aceea, în cazul în care o să aveți de dat o probă, ideal ar fi să o amânați dacă este pentru prima dată, în schimb dacă ați picat de multe ori acel test, acum a venit vremea reușitei.

Fiți atenți ce semnați, cereți o a 3-a părere, deoarece veți avea surpriza prin Ianuarie 2019 să realizați că sunteți datori, că pot să apară restanțe, că cineva nu a trecut o notă, că o să aveți probleme cu aurtoritățile etc.

Previziuni Mercur retrograd în Săgetător pentru toate zodiile:
Mercur retrograd în Săgetător pentru Berbec
Mercur retrograd pentru Taur
Mercur retrograd în Săgetător pentru Gemeni
Mercur retrograd în Săgetător pentru Leu
Mercur retrograd în Săgetător pentru Fecioară
Mercur retrograd în Săgetător pentru Balanță
Mercur retrograd în Săgetător pentru Scorpion
Mercur retrograd în Săgetător pentru Săgetător
Mercur retrograd în Săgetător pentru Capricorn
Mercur retrograd în Săgetător pentru Vărsător
Mercur retrograd în Săgetător pentru Pești

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online