Transport gratuit peste 199 lei

Mercur retrograd în Săgetător pentru VĂRSĂTOR: veți avea parte de revelații

Mercur retrograd în Săgetător pentru VĂRSĂTOR: veți avea parte de revelații

Recomandăm doamnelor care sunt însărcinate în această perioadă să fie atente, deoarece este posibil risc de avort spontan. Nativii Vărsător vor avea parte

de revelații în special pe partea spirituală, vor dori între 17 Noiembrie-7 Decembrie să se apropie mai mult de Divinitate, credință, biserică, practici spirituale, ceea ce este un lucru pozitiv, posibil chiar să primiți din Univers vise premonitorii, legate de o activitate profesională.

Sfera sentimentală rămâne problematică, timpul petrecut peste program, deplasările în interes profesional etc. pot să conducă la rupturi în cămin. Partea bună este că nu se va ajunge la finalizarea acestor situații, însă veți avea multe lecții de învățat.

Vor și nativi Vărsători care vor intra în relații extraconjugale, nu vor rezista ofertei aduse de Jupiter în Săgetător, partea mai complicată este că poate să apară de la o iubire între prieteni, cineva cunoscut. Cert este că veți învăța multe despre voi, despre cei pe care îi considerați prieteni, despre copiii voștri.

Veți fi uimiți să realizați cât de egoiști sunt cei din jur, că doresc doar să profite de voi, însă lucrurile nu rămân așa, cel mai probabil din toamnă o să vă luați revanșa, roata se va întoarce și cei care acum vă doresc răul vor avea nevoie de ajutor.

ZODIACOOL recomandă doamnelor care sunt însărcinate în această perioadă să fie atente, deoarece starea de stres și agitație poate să aducă episoade nedorite în sarcină, posibil risc de avort spontan.

Previziuni Mercur retrograd în Săgetător pentru toate zodiile:
Mercur retrograd în Săgetător pentru Berbec
Mercur retrograd pentru Taur
Mercur retrograd în Săgetător pentru Gemeni
Mercur retrograd în Săgetător pentru Leu
Mercur retrograd în Săgetător pentru Fecioară
Mercur retrograd în Săgetător pentru Balanță
Mercur retrograd în Săgetător pentru Scorpion
Mercur retrograd în Săgetător pentru Săgetător
Mercur retrograd în Săgetător pentru Capricorn
Mercur retrograd în Săgetător pentru Vărsător
Mercur retrograd în Săgetător pentru Pești

Viziteaza magazinul online