Transport gratuit peste 170 lei

Mercur retrograd în Săgetător pentru VĂRSĂTOR: veți avea parte de revelații

Mercur retrograd în Săgetător pentru VĂRSĂTOR: veți avea parte de revelații

Recomandăm doamnelor care sunt însărcinate în această perioadă să fie atente, deoarece este posibil risc de avort spontan. Nativii Vărsător vor avea parte

de revelații în special pe partea spirituală, vor dori între 17 Noiembrie-7 Decembrie să se apropie mai mult de Divinitate, credință, biserică, practici spirituale, ceea ce este un lucru pozitiv, posibil chiar să primiți din Univers vise premonitorii, legate de o activitate profesională.

Sfera sentimentală rămâne problematică, timpul petrecut peste program, deplasările în interes profesional etc. pot să conducă la rupturi în cămin. Partea bună este că nu se va ajunge la finalizarea acestor situații, însă veți avea multe lecții de învățat.

Vor și nativi Vărsători care vor intra în relații extraconjugale, nu vor rezista ofertei aduse de Jupiter în Săgetător, partea mai complicată este că poate să apară de la o iubire între prieteni, cineva cunoscut. Cert este că veți învăța multe despre voi, despre cei pe care îi considerați prieteni, despre copiii voștri.

Viziteaza magazinul online