Zodiile la control: cum se comportă nativii când se îmbolnăvesc

24.IANUARIE.2019
Zodiile la control: cum se comportă nativii când se îmbolnăvesc

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pxhere.com

Unele persoane merg la serviciu și sunt active chiar dacă au 40 de grade, în timp ce altele sunt ținute la pat de o simplă răceală. Tu din ce categorie faci

parte? Berbecul nu ar recunoaște că s-a îmbolnăvit pentru nimic în lume. Oricât de rău s-ar simți, merge la serviciu, apoi se oprește pe la sală pentru câteva exerciții și poate și pe la școală să participe la ședința cu părinții. Toate acestea pentru a dovedi că nu îl doboară pe el nici măcar o boală. Cel mai bun remediu pentru nativul dinTaur este mâncarea foarte bună.

Nu exagerează atunci când se îmbolnăvește, dar simte nevoia să fie dezmierdat. Felul de mâncare preferat și o băutură de calitate îi îmbunătățesc starea de spirit instant și îl pun din nou pe picioare.

Loading...

Gemenii sunt genul de persoane care amână cât pot mersul la medic. Se informează cât pot de mult din cărți de specialitate și de pe internet despre fiecare simptom pe care îl au. Până se hotărăsc să-și facă programarea la medic, deja le-a trecut afețiunea.

Racul își dorește doar să fie lăsat în pace când nu se simte bine. De obicei, are grijă de toată lumea, dar atunci când ar trebui să fie îngrijit la rândul lui, acest nativ refuză ajutorul, ca urmare a sensibilității care îl caracterizează. Se îngrijește foarte bine singur.

Oricât de rău s-ar simți, Leul jură că nu are nimic. Statul în pat nu este o opțiune atunci când are atât de multe chestiuni importante de făcut. Astfel, consideră că negarea este cel mai bun remediu pentru el. Din păcate, această atitudine înrăutățește lucrurile. În cazul în care ajunge totuși să stea la pat, toată lumea ar trebui să fie lângă el!

Deși se plânge destul de mult, Fecioara nu se lasă doborâtă de boală. În astfel de momente, devine irascibilă și mult mai critică decât de obicei. Are singură grijă de ea și preferă să nu aibă pe cineva în jur, care să o încurce.

Balanța este una dintre zodiile care chiar se îngrijesc când se simt rău. În plus, pune accentul pe prevenție! Are grijă să ia suplimentele alimentare necesare, să mănânce corect și sănătos și să își facă analizele la timp. Atunci când se îmbolnăvește, respectă tot ce îi spune medicul.

Scorpionul este în stare să cheme Ambulanța la cea mai mică problemă de sănătate. Își face scenarii negative de la cele mai banale lucruri – o temperatură puțin ridicată, o pișcătură de la o insectă pe care nu o cunoaște. Apoi, toți prietenii trebuie să știe prin ce a trecut.

Săgetătorul nu se lasă îngrijorat de nicio boală. Nu renunță la programul zilnic, suportând starea de rău. Abia atunci când se simte groaznic, începe să se certe cu Universul pentru nenorocirea sa. A sta la pat este cea mai grea pedeapsă pentru o persoană atât de activă.

Capricornul este extrem de serios și responsabil când vine vorba de boală. Își tratează boala după recomandările medicului, dar nu are obiceiul să își ia liber de la serviciu decât dacă e într-adevăr necesar. Nu are obiceiul să exagereze sau să se agite fără rost.

Vărsătorul își face stocul de medicamente de la primul simptom. Nu suportă ca boala să îi schimbe programul sau să depindă de cineva în astfel de momente. Își ia liber de la serviciu, se instalează în pat cu lista de filme, teancul de cărți și sacoșa de medicamente alături. Astfel, transformă concediul medical într-o adevărată vacanță.

Peștii se menajează cât pot de mult. Iau orice boală mai mult decât în serios, pentru că simt că vine sfârșitul lumii atunci când nu se simt bine. Își iau concediu medical, se răsfață acasă cu tratamente de specialitate, dar și cu multe ore se somn, băi cu spumă, lumânări parfumate.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 pentru zodia Mistreț pe plan sentimental, căsătorie și relații: în 2019,
Steaua Zburătoare 2, cunoscută drept steaua bolilor, aspecte pozitive și aspecte negative
Horoscop 2019 GEMENI SANATATE: Acest capitol, după cum ați observat în prezentările generale

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.