Jupiter în Săgetător aduce pentru GEMENI câștiguri și trăiri intense pe toate planurile

01.NOIEMBRIE.2018
Jupiter în Săgetător aduce pentru GEMENI câștiguri și trăiri intense pe toate planurile

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL Foto:skipprichard.com

Previziuni astrologice pentru Gemeni, generate de intrarea lui Jupiter în Săgetător pe 8 Noiembrie 2018. Din 8 Noiembrie Jupiter trece în casa a VII-a pe

Descendent – casa relațiilor/căsătoriei. Veți beneficia timp de un an de multe tentații din punct de vedere relațional. Combinația astrală a lui 2019 suportă și influențele lui Saturn și Pluton din Capricorn, care manifestă un instinct sexual puternic. 

Tot ce este mai neortodox acum va veni în viața acestor nativi care din fire sunt curioși. Relațiile ce s-au confruntat cu probleme din ultimii 2-3 ani, 5-7 ani, 9-12 ani, în 2019 vor trece prin crize majore, mai cu seamă în perioada Aprilie-August 2019.

Loading...

Cu Jupiter în Săgetător sunt favorizate planurile: căsătoria, relația cu partenerul, relația cu partenerii de afaceri, colaboratorii, asociații, deplasările în străinătate, iubirile la distanță, revenirea în țară pentru o persoană cunoscută pe internet, contactul cu alte civilizații, echilibrul, contractele, înțelegerile financiare, divorțurile, rupturile, relația cu instanța, distracțiile, petrecerile, nunțile, mondenitățile, arta, relația cu inamicii, adversarii, concurența.

2019 este un an care sub influența lui Jupiter, aduce o bună comunicare cu ceilalți, o să aveți de câștigat financiar de pe urma unor evenimente/asocieri: afaceri, relații, alianțe.

Gemenii care sunt singuri de mult timp, în 2019 își vor întâlni jumătatea în cele mai stranii momente, când vă așteptați mai puțin. Dacă în ultimii 5-7 ani v-ați preocupat doar de carieră, în 2019 o să votați pentru a participa la nunți, petreceri, evenimente sociale etc.

Din 2018 v-ați preocupat de aspectul fizic, însă în 2019 o să luați această problemă în serios, de aceea până în Aprilie o să reușiți să ajungeți la formele ideale. Imaginea publică vi se îmbunătățește, o să simțiți nevoia să vă schimbați lookul. Șansele de căsătorie – pentru cei singuri – cresc la 90%, iar pentru cei care sunt deja în relații în 2019 este posibil să vină multe ispite, aventuri, nu o să vă pară rău de astfel de provocări, o să trăiți viața la maximum, chiar dacă în Octombrie 2019 este posibil ca totul să iasă la suprafață. 

Financiar totul va fi bine, în continuare trebuie mai multă disciplină, dar aveți timp să vă ocupați de acest aspect în 2020.

Jupiter în Săgetător pentru Berbec
Jupiter în Săgetător pentru Taur
Jupiter în Săgetător pentru Gemeni
Jupiter în Săgetător pentru Rac
Jupiter în Săgetător pentru Leu
Jupiter în Săgetător pentru Fecioară
Jupiter în Săgetător pentru Balanță
Jupiter în Săgetător pentru Scorpion
Jupiter în Săgetător pentru Săgetător
Jupiter în Săgetător pentru Capricorn
Jupiter în Săgetător pentru Vărsător
Jupiter în Săgetător pentru Pești

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Armonia relației de dragoste și înțelegerea în cuplu este influențată de energia dintr-un
În filosofia Taoistă Yin și Yang sunt două tipuri de energie complementară ce compun universul
Tai Sui este termenul chinezesc pentru o energie aflată pe sectorul zodiei care gurvernează anul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.