Transport gratuit peste 199 lei

Jupiter în Săgetător aduce pentru GEMENI câștiguri și trăiri intense pe toate planurile

Jupiter în Săgetător aduce pentru GEMENI câștiguri și trăiri intense pe toate planurile

Previziuni astrologice pentru Gemeni, generate de intrarea lui Jupiter în Săgetător pe 8 Noiembrie 2018. Din 8 Noiembrie Jupiter trece în casa a VII-a pe

Descendent – casa relațiilor/căsătoriei. Veți beneficia timp de un an de multe tentații din punct de vedere relațional. Combinația astrală a lui 2019 suportă și influențele lui Saturn și Pluton din Capricorn, care manifestă un instinct amoros puternic.

Tot ce este mai neortodox acum va veni în viața acestor nativi care din fire sunt curioși. Relațiile ce s-au confruntat cu probleme din ultimii 2-3 ani, 5-7 ani, 9-12 ani, în 2019 vor trece prin crize majore, mai cu seamă în perioada Aprilie-August 2019.

Cu Jupiter în Săgetător sunt favorizate planurile: căsătoria, relația cu partenerul, relația cu partenerii de afaceri, colaboratorii, asociații, deplasările în străinătate, iubirile la distanță, revenirea în țară pentru o persoană cunoscută pe internet, contactul cu alte civilizații, echilibrul, contractele, înțelegerile financiare, divorțurile, rupturile, relația cu instanța, distracțiile, petrecerile, nunțile, mondenitățile, arta, relația cu inamicii, adversarii, concurența.

2019 este un an care sub influența lui Jupiter, aduce o bună comunicare cu ceilalți, o să aveți de câștigat financiar de pe urma unor evenimente/asocieri: afaceri, relații, alianțe.

Gemenii care sunt singuri de mult timp, în 2019 își vor întâlni jumătatea în cele mai stranii momente, când vă așteptați mai puțin. Dacă în ultimii 5-7 ani v-ați preocupat doar de carieră, în 2019 o să votați pentru a participa la nunți, petreceri, evenimente sociale etc.

Din 2018 v-ați preocupat de aspectul fizic, însă în 2019 o să luați această problemă în serios, de aceea până în Aprilie o să reușiți să ajungeți la formele ideale. Imaginea publică vi se îmbunătățește, o să simțiți nevoia să vă schimbați lookul. Șansele de căsătorie – pentru cei singuri – cresc la 90%, iar pentru cei care sunt deja în relații în 2019 este posibil să vină multe ispite, aventuri, nu o să vă pară rău de astfel de provocări, o să trăiți viața la maximum, chiar dacă în Octombrie 2019 este posibil ca totul să iasă la suprafață.

Financiar totul va fi bine, în continuare trebuie mai multă disciplină, dar aveți timp să vă ocupați de acest aspect în 2020.

Jupiter în Săgetător pentru Taur
Jupiter în Săgetător pentru Gemeni
Jupiter în Săgetător pentru Leu
Jupiter în Săgetător pentru Fecioară
Jupiter în Săgetător pentru Balanță
Jupiter în Săgetător pentru Scorpion
Jupiter în Săgetător pentru Săgetător
Jupiter în Săgetător pentru Capricorn

Viziteaza magazinul online