Transport gratuit peste 199 lei

Jupiter în Săgetător trage pentru CAPRICORN semnale de alarmă pe toate domeniile vieții

Jupiter în Săgetător trage pentru CAPRICORN semnale de alarmă pe toate domeniile vieții

Previziuni astrologice pentru Capricorn, generate de intrarea lui Jupiter în Săgetător pe 8 Noiembrie 2018. Jupiter poposește pe casa a XII-a din 8 Noiembrie

până pe 3 Decembrie 2019, în tot acest răstimp această planetă vă va trimite semnale de avertizare cu privire la persoanele din jurul vostru, la problemele de sănătate. Capricornii sub tranzitele grele ale anului 2019 ideal ar fi să găsească cu ajutorul lui Jupiter în Săgetător o modalitate de a scăpa de oboseală, stres.

Jupiter în casa XII-a pentru Capricorni în 2019 aduce: nevoie de liniște, dorință de izolare, spiritualitate, singurătate, mister, secrete de familie, taine, lucruri ascunse, viață în pericol de moarte, trăiri interioare intense, stare psihică agitată, sănătate mentală sub cod de alertă, iluzii, vise premonitorii, inamici necunoscuți care doresc să profite de munca voastră, jocuri de culise la locul de muncă sau în relația de cuplu, tentații amoroase, decepții, vină, mesaje transmise prin vise limite, restricții, frustrări, crize psihice, depresie, temeri personale, adulter, sentiment de renunțare, vicii și fobii, etc.

Capricornii se vor apropia mai mult de Divinitate, vor încerca să descopere ce este dincolo de lumea văzută, să înțeleagă misterele vieții.

Jupiter pune în această ipostază piedici, amplifică stările de neîncredere, aduce eșecuri. Limitările acestea vor fi amplificate în perioada martie-aprilie de unele secrete pe care o să le descoperiți față de rude, cineva drag.

Cei care activează pe domenii spirituale, domenii de cercetare, religie, vindecare, vor vedea minuni cu ochii lor. Important este să credeți în voi, doar așa Universul vă va arăta drumul spre care o să vă îndreptați. O să simțiți nevoia de a rupe o relație, legăturile cu prietenii tocmai pentru a fi singuri, pentru a vă pune gândurile în ordine.

În 2019 o să puneți accentul pe calitate nu pe cantitate, de aceea o să realizați că este mai bine pentru voi să meditați, să citiți, să studiați.

Cei care s-au lansat în ultimii 3-5 ani în activități dubioase, care să îi îmbogățească peste noapte, în 2019 vor avea probleme cu legea.

După Iulie 2019 vedem să vină persoane noi în viața voastră care să vă încurajeze, să vă susțină, să aducă încredere și iubire. Mulți Capricorni trebuie în 2019 să accepte iubirea necondiționată, să se lanseze în relații noi, pe termen lung, bazate pe sinceritate.

Jupiter în Săgetător pentru Taur
Jupiter în Săgetător pentru Gemeni
Jupiter în Săgetător pentru Leu
Jupiter în Săgetător pentru Fecioară
Jupiter în Săgetător pentru Balanță
Jupiter în Săgetător pentru Scorpion
Jupiter în Săgetător pentru Săgetător
Jupiter în Săgetător pentru Capricorn

Viziteaza magazinul online