Jupiter în Săgetător trage pentru CAPRICORN semnale de alarmă pe toate domeniile vieții

01.NOIEMBRIE.2018
Jupiter în Săgetător trage pentru CAPRICORN semnale de alarmă pe toate domeniile vieții
Horoscop. Zodii AUTOR: Delia Elena FOTO: i1.wp.com
Previziuni astrologice pentru Capricorn, generate de intrarea lui Jupiter în Săgetător pe 8 Noiembrie 2018. Jupiter poposește pe casa a XII-a din 8 Noiembrie

până pe 3 Decembrie 2019, în tot acest răstimp această planetă vă va trimite semnale de avertizare cu privire la persoanele din jurul vostru, la problemele de sănătate. Capricornii sub tranzitele grele ale anului 2019 ideal ar fi să găsească cu ajutorul lui Jupiter în Săgetător o modalitate de a scăpa de oboseală, stres.

Jupiter în casa XII-a pentru Capricorni în 2019 aduce: nevoie de liniște, dorință de izolare, spiritualitate, singurătate, mister, secrete de familie, taine, lucruri ascunse, viață în pericol de moarte, trăiri interioare intense, stare psihică agitată, sănătate mentală sub cod de alertă, iluzii, vise premonitorii, inamici necunoscuți care doresc să profite de munca voastră, jocuri de culise la locul de muncă sau în relația de cuplu, tentații sexuale, decepții, vină, mesaje transmise prin vise limite, restricții, frustrări, crize psihice, depresie, temeri personale, adulter, sentiment de renunțare, vicii și fobii, etc.

Loading...

Capricornii se vor apropia mai mult de Divinitate, vor încerca să descopere ce este dincolo de lumea văzută, să înțeleagă misterele vieții.

Jupiter pune în această ipostază piedici, amplifică stările de neîncredere, aduce eșecuri. Limitările acestea vor fi amplificate în perioada martie-aprilie de unele secrete pe care o să le descoperiți față de rude, cineva drag.

Cei care activează pe domenii spirituale, domenii de cercetare, religie, vindecare, vor vedea minuni cu ochii lor. Important este să credeți în voi, doar așa Universul vă va arăta drumul spre care o să vă îndreptați. O să simțiți nevoia de a rupe o relație, legăturile cu prietenii tocmai pentru a fi singuri, pentru a vă pune gândurile în ordine.

În 2019 o să puneți accentul pe calitate nu pe cantitate, de aceea o să realizați că este mai bine pentru voi să meditați, să citiți, să studiați.

Cei care s-au lansat în ultimii 3-5 ani în activități dubioase, care să îi îmbogățească peste noapte, în 2019 vor avea probleme cu legea.

După Iulie 2019 vedem să vină persoane noi în viața voastră care să vă încurajeze, să vă susțină, să aducă încredere și iubire. Mulți Capricorni trebuie în 2019 să accepte iubirea necondiționată, să se lanseze în relații noi, pe termen lung, bazate pe sinceritate.

Jupiter în Săgetător pentru Berbec
Jupiter în Săgetător pentru Taur
Jupiter în Săgetător pentru Gemeni
Jupiter în Săgetător pentru Rac
Jupiter în Săgetător pentru Leu
Jupiter în Săgetător pentru Fecioară
Jupiter în Săgetător pentru Balanță
Jupiter în Săgetător pentru Scorpion
Jupiter în Săgetător pentru Săgetător
Jupiter în Săgetător pentru Capricorn
Jupiter în Săgetător pentru Vărsător
Jupiter în Săgetător pentru Pești

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua zburătoare 7, numită steaua furturilor, aduce un flux de energie negativă, care
KUA, in Feng Shui, este numarul care indică direcțiile feng shui faste si nefaste
Semnificație ZI DE NAȘTERE în Coloanele Destinului. BaZi Calculator pentru stâlpul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.