Transport gratuit peste 145 lei
 

Cum să ne comportăm cu cei mici în funcție de zodie

Cum să ne comportăm cu cei mici în funcție de zodie
copii parinte

Copilul vede lucrurile într-un mod diferit de al tău, în funcție de zodia sa. Vezi cum îl faci să te asculte. . Ține de responsabilitatea ta să îți

Cuprins:

încurajezi copilul să învețe, să îl susții, să îl determini să iubească școala și nu să considere o povară mersul zilnic la ore. Deseori nu știm să ne comportăm cu cel mic, îl pedepsim când nu trebuie și, mai ales, cum nu trebuie. Acest comportament îl face să se închidă în el, să nu mai comunice și, prin urmare, nu vei avea o relație constructivă părinte-copil.

În funcție de zodie, copilul tău va vedea lucrurile într-un mod diferit de al tău, iar fără o atitudine adecvată, nu vei reuși să îl faci să te înțeleagă și să te asculte. Un articol util tuturor părinților și dacă vei pune în aplicare informațiile și recomandările oferite, vei reuși să ai o relație bună cu al tău copil, câștigând mulțumirea și fericirea celui mic, dar și împlinirea ta ca părinte.

COPILUL BERBEC

Nu este ușor să ai de-a face cu un copil Berbec. El este plin de energie și nu poate fi ușor de ținut în frâu. Se mișcă repede, precum o rachetă. Este foarte curios. Pune foarte multe întrebări. Are nevoie de atenție continuă, de iubire și de înțelegere. Poate ajunge la vicii dacă este ghidat incorect. Dacă ești mamă sau tată și ai un copil Berbec, felicitări, dar vei avea și tu un program încărcat. Copilul Berbec se simte împlinit când are o ocupație clară și activități concrete, dar nu te gândi că poate avea aceeași ocupație la nesfârșit. Normal, se mai și plictisește. Și se plictisește repede și des. Trebuiesc ținuți mereu ocupați, îndrumă-i spre activități practice, de lucru manual, care le va domoli energia. Dacă îl cerți, s-ar putea să se răzbune și să se îndrepte spre un comportament viciat. Atenție la metodele de corecție pe care le aplici unui copil Berbec.

COPILUL TAUR

Trebuie îndrumat către artele frumoase, fiindcă deține aptitudini înnăscute.

Este de o încăpățânare ieșită din comun. Face numai ce îl taie capul. Are nevoie de metode de corijare. Dacă ai un copil taur, nu-i promite ce nu-i poți da, pentru că se va închide în sine, acumulând multă suferință. Cu cât îl iubești mai mult, cu atât va fi mai fericit. Se rușinează când este în centrul atenției. Este o fire introvertită și destul de tăcută. Are nevoie de afectivitate și de mângâieri, mai ales pe ceafă, în semn de apreciere. Este adorabil și îi place să râdă cu poftă. Îi place rutina, dar și leneveala. Îi place mâncarea bună și are un apetit ridicat.

COPILUL GEMENI

Urmărește-i obiceiurile și îndrumă-l spre ceea ce îl pasionează. Dacă vrei să-ți educi bine copilul născut în Gemeni, ajută-l să se disciplineze, să se focalizeze pe un scop. Nu-l lăsa într-o încăpere plină cu 100 de cărți. Oferă-i informațiile în doze mici, pentru a-i da timp să le sedimenteze. Îi va plăcea să călătorească și să scrie. Prin urmare, încurajează-l să se orienteze spre domenii care presupun deplasări și scris. Poate deveni un blogger de succes. Este un explorator prin definiție. Nu are foarte multă răbdare. Copie foarte bine apucăturile celor din jur. De aceea, are nevoie de modele impecabile în familie.
Are tendința de a exagera adevărul și de a dramatiza. Se poate focaliza pe durate scurte de timp. Rareori te ascultă fără să te întrerupă. Cu siguranță va învăța să citească foarte repede. Are nevoie de prieteni cu care să stea mult de vorbă. Deține încă din fașă arta comunicării pline de elocvență.

COPILUL RAC

Dacă ai acasă un copil în zodia Rac, supraveghează-l mereu. Oferă-i posibilitatea să se manifeste în medii unde moralitatea este servită la masă.

Și dacă tot veni vorba de masă, nu-l lăsa să se lăcomească și să depășească normele unei diete echilibrate. Ce-i drept, nu-i va plăcea să împartă mâncarea cu tine și nici să îi iei farfuria din față. Cu inocența sa cuceritoare te va pune la punct. Îi place să fie iubit, apreciat și încurajat. Te va iubi și se va atașa de tine. Nu va suporta să fie ignorat. Cu toate acestea, îl vei găsi și singur, jucându-se ore întregi.

COPILUL LEU

Acest copilaș vesel și zglobiu are nevoie de o educație foarte precisă. Va trebui să învețe cum să-și țină mândria sub control, cum să nu mai cheltuie peste măsură și cum să nu se lase păcălit, datorită naivității și generozității sale înnăscute.
Vei ști mereu locul din casă unde se află copilul tău Leu, deoarece va face multă gălăgie și va râde cu poftă. Va avea o atracție irezistibilă spre activități distractive. Modul său de învățare este prin joacă și prin exemple practice.
Nu prea are răbdare cu rutina. Își va face temele, dar repede, va simți o ușurare când le-a terminat de făcut. Nu va întârzia să-și arate punctele de vedere și să se impună în casă ca și cum el ar fi șeful. Bunicii de copii Leu trebuie să evite să le sufle în borș și să le facă toate mofturile. În caz contrar, ei vor deveni imposibili.

COPILUL FECIOARĂ

Dacă ai un copil în zodia Fecioară, observă-l cu atenție. Nu-i permite să bârfească și să critice. Corectează-l ori de câte ori este nevoie. El are nevoie de aprecierea și de acceptarea ta. Suferă în tăcere dacă este criticat. Metodele de corecție trebuie să fie alese cu multă înțelepciune. Îl poți disciplina și ajuta oferindu-i posibilitatea să facă lucruri mai simple, pe care știi sigur că le poate face. Nu-l chinui cu obiective prea înalte, pentru că, dacă nu le va putea atinge, se va simți dezamăgit și nefolositor. Nu-l subestima. Știe mai mult decât arată, observă mai mult decât îți dai seama, gândește mai mult decât vorbește. Nu este foarte spontan. Este bine să-l anunți din timp ce are de făcut, deoarece vrea să facă totul bine.

COPILUL BALANȚĂ

Copilul Balanță este plăcut, pisicos și lingușitor. Dacă ai acasă un copilaș Balanță, învață să te porți cu el tranșant, fără echivoc, pentru a-l ajuta să facă mai ușor alegeri. Nu-i da apă la moară pentru aceste manifestări. Atenție când îl corijezi, deoarece suferă dacă este certat fără motiv sau pe nedrept. Are un simț al dreptății și al justiției foarte bine dezvoltat. Nu îi place să fie jignit. De obicei, înțelege dacă-i explici cu răbdare, fără să recurgi la metode agresive: verbale sau fizice. El se va autocorecta din dorința de a păstra armonia.

COPILUL SCORPION

Copilul Scorpion trebuie educat cu responsabilitate, învățat să respecte principiilor morale și etice. Trebuie să învețe că este important să-i respecte pe cei din jur. Dacă atunci când se joacă își manifestă tendința de a-i chinui și asupri pe alți copilași, trebuie corijat cu blândețe și cu înțelepciune. Poate învăța ce este iubirea dacă are exemple grăitoare în jurul său. Dacă părinții se ceartă, vor da apă la moară gândurilor sale negre. Trebuie familiarizat cu ce înseamnă energia dragostei și cum este bine să o folosească, altfel va avea tendința să o irosească prin practici solitare.

COPILUL SĂGETĂTOR

Drăgălașul Săgetător este neastâmpărat și mare iubitor de sport. Chiar poate face carieră în acest domeniu. Sportul îl ajută să-și consume energia în exces și îi liniștește mintea. Nu îl minți pentru nimic în lume, deoarece acest lucru îi va aduce o suferință copleșitoare și își va pierde încrederea în părinții săi. Nu îi place să i se spună când și ce să învețe. Metodele de corecție, practicate cu iubire și înțelepciune, îl pot convinge să facă un anumit lucru. Nu îl răsplăti pentru rezultatele sale, pentru că nu este interesat de acest tip de șantaj educațional. El este ceea ce este și așa cum este și nu așa cum ți-ar plăcea ție să fie.

COPILUL CAPRICORN

Dacă ai copilul în zodia Capricorn, ar fi bine să îi insufli un spirit de altruism și o dăruire generoasă pentru aproape. El trebuie să știe de mic că bogăția materială nu este singura împlinire pe care o poate avea pe pământ, ci și atingerea unei stări de bogăție spirituală. Astfel, el va fi antrenat să atingă stări de împlinire și armonie. Întotdeauna își va face tema, fără să-i impui, și va prefera să aibă un program sigur și ordonat. Nu-l deranjează să facă în fiecare săptămână același tip de activitate.

COPILUL VĂRSĂTOR

Plin de energie și foarte jucăuș, copilul Vărsător te ține în priză. Are tendința de a copia apucăturile celor din jur. Prin urmare, are nevoie să crească într-un mediu fără vicii. El este credul și entuziast din fire. Are un sentiment pregnant de altruism, pe care va trebui să-l dezvolți și să-l încurajezi.
Are o maturitate intelectuală peste media copiilor de aceeași vârstă cu el. Îi place să facă lucruri unice, să descopere ceva nou. Are un spirit de observație ascuțit și îi place să studieze natura umană. La prima vedere poate părea calm și relaxat, dar în mintea sa nu-și găsește niciodată liniștea. Nu îi plac regulile și restricțiile, pe care cu siguranță le va încălca. Uneori la școală se plictisește, deoarece are un mecanism de gândire ultra rapid și nu îi place să i se spună de două ori același lucru.

COPILUL PEȘTI

De o naivitate și de o curiozitate copleșitoare, copilul Pești va pune mâna pe tot ce prinde. Trebuie educat să mențină și să aprecieze curățenia. Are o predispoziție spre visare, de aceea trebuie să ai grijă ca el să aibă o copilărie plină de disciplină și de cunoaștere a domeniilor practice. Mintea sa se va liniști cu greu. Are talentul de a se gândi la mai multe lucruri deodată. Știe să mânuiască cuvintele și poate spune povești foarte interesante și elocvente. Îi plac persoanele mai în vârstă, de la care copie înțelepciunea. Merge la culcare numai când îi este extrem de somn. Are o imaginație foarte bogată.

Autor: Ivona Mara, publicat la data 05.12.2018

Taguri: zodia rac, zodia capricorn, zodia fecioara, karma, zodii

Viziteaza magazinul online

ÎNSCRIE-TE PENTRU A OBȚINE

10% WELCOME GIFT

LA ORICE COMANDĂ!

Istoricul tău de navigare
URMARITI-NE
Aboneaza-te la noutati si primesti 10% la urmatoarea comanda!
© Copyright Zodiacool SRL 2017-2024 Toate drepturile rezervate • RO37138640 • J22/456/2017 • Autorizație metale și pietre prețioase nr. 11837 • Gestionează preferințe cookies
0750619109
Acest site folosește cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosesc site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.