Aplica

Fanteziile zodiilor – preferințele nativilor din zodiile de PĂMÂNT

Fanteziile zodiilor – preferințele nativilor din zodiile de PĂMÂNT

Fanteziile și jocurile ne condimentează viața, iar psihologii spun că sunt varianta cea mai a ne menține sănătoși. De multe ori, însă acestea sunt

subiecte sunt tabu și puțini știu care sunt dorințele ascunse ale partenerului de viață. Astăzi, astrologul ZODIACOOL vă invită să descoperiți ce își doresc bărbații din zodiile de Pământ.

Prin „definiție”, zodiile de Pământ sunt stabile și raționale, dar știai că au și o latură ceva mai... perversă?

Nativul Taur este destul de pudic și misterios în dormitor, mai ales la începutul relației. Plăcerea este la cote maxime atunci când partenera îi spune cât de bine și plăcut este ce îi face și cât de satisfăcută este.

Compatibilitate zodii

În același timp, o provocare interesantă pentru el ar fi cuvintele murdare (dirty talk), iar asta i-ar putea să își dezlănțuie senzualitatea.

Și bărbatul Fecioară este destul de rezervat și timid în pat. Asta se întâmplă mai ales dacă are o parteneră căreia nu îi place să preia ea inițiativa. Se simte mult mai bine dacă ea îi propune să facă unele jocuri și să aducă ceva nou în dormitor.

Ar fi extrem de incitant pentru el și l-ar urca direct pe culmile plăcerii dacă i-ai propune să ejaculeze într-un loc mai puțin „convențional” (de exemplu, pe spatele tău sau pe abdomen).

Bărbatul Capricorn este aproape la polul opus față de celelalte zodii de Pământ. El este dispus să experimenteze, să propună tot ce este nou, să se documenteze. Nu sunt multe lucruri care l-ar putea surprinde, dar plăcerea lui ascunsă este o partidă manuală, în timp ce este la volan. Ai grijă totuși, pentru că poate fi periciculos!

Nu uitați ce a spun în urmă cu câțiva ani Barbara Bush: „Clinton a minţit. Un bărbat poate uita unde parchează sau chiar unde locuieşte, dar nu uită niciodată un blowjob, indiferent cât de nereuşit a fost.”

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!