Gemeni în zodiacul chinezesc. Corespondența zodiei Gemeni în zodiacul chinezesc

14.FEBRUARIE.2017
Gemeni în zodiacul chinezesc. Corespondența zodiei Gemeni în zodiacul chinezesc

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Carismatic sau persuasiv? În funcție de intervalul de timp, decada, în care te-ai născut, afli zodia chinezească. Fiecare zodie europeană are corespondență

în zodiacul chinezesc. Unei zodii europene îi corespund de obicei 2 semne zodiacale, atât pe decade lunare cât și în funcție de anul nașterii. Corespondențele în zodiacul chinezesc a zodiei Gemeni după decada lunară și anul nașterii înseamnă semne zodiacale diferite și așa se explică diferența de comportament și tendințele diferite ale nativilor Gemeni.

Prima dată identificăm corespondența pentru luna nașterii, adică decadele lunare ale Gemeni în zodiacul chinezesc, apoi anul nașterii.

Zodia chinezească corespunzătoare perioadei lunare pentru nativii din zodia Gemeni este:

Loading...
  • Șarpe dacă te-ai născut între 21 mai – 5 iunie
  • Cal dacă te-ai născut între 6 – 20 iunie

Gemeni – Şarpe (21 mai – 5 iunie)

Persuasiunea şi inteligenţa sunt caracteristicile de bază ale acestor nativi. Caracteristicile Şarpelui îşi pun amprenta asupra Gemenilor născuţi în prima decadă, respectiv până pe 5 iunie. Curiozitatea îi face pe aceştia să se bage în treburile altora, uneori chiar împrumută idei, dar nu cu scopul de a se îmbogăţi, ci pentru că se îndrăgostesc de ele. Farmecul adus de Şarpe îl face să treacă prin fața auditoriului fără să supere pe nimeni, deşi uneori soluţiile elaborate nu sunt realiste. Banii sunt trecuți în plan secundar şi nu există o preocupare clară de a se implica în acţiuni concrete. Totul rămâne la nivel de discuţie. Are nevoie de cineva care să-i pună ideile în practică.

Gemeni Cal (6 – 20 iunie)

O persoană care te poate face din vorbe, mereu știe să cadă în picioare la negocieri. Are atât de multe argumente încât nu îţi lasă nicio portiţă de scăpare. Faţă de nativul Gemeni – Şarpe, nativilor din zodia Gemeni – Cal le place să facă bani. Totuși, într-o afacere, la muncă, de multe ori nu are răbdare să ducă treburile până la capăt şi se mulţumeşte şi cu jumătate de porţie. Este carismatic şi vede afacerile ca pe o artă de lux.

Intervalul din lună în care este ziua de naștere a nativului din Gemeni este influențat de evenimente astrale ce imprimă trăsături de caracter specifice, motiv pentru care un nativ născut la începutul lunii va fi diferit de unul născut la finalul lunii.

Corespondențele în zodiacul chinezesc a zodiei Gemeni după anul nașterii înseamnă semne zodiacale diferite între nativi. Fiecare persoană din Gemeni poate avea anii de naștere diferiți și pentru a afla corespondeța zodiei după anul nașterii se folosește un calculator rapid:

loading...
23192
4.56
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Compatibilitate între două semne zodiacale europene. Gradul de compatibilitate și trăsăturile
Se știe că atunci când sunt probleme de sănătate, oamenii își pierd pofta de viață,
În filosofia Taoistă Yin și Yang sunt două tipuri de energie complementară ce compun universul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.