Scorpion în zodiacul chinezesc. Corespondența zodiei Scorpion în zodiacul chinezesc

Horoscop. Zodii AUTOR: Luiza Teodorescu

Află care ește zodia chinezească și trăsăturile de caracter dominante. Corespondente Scorpion în zodiacul chinezesc

Fiecare zodie europeană are corespondență în zodiacul chinezesc. Unei zodii europene îi corespund de obicei 2 semne zodiacale, atât pe decade lunare cât și în funcție de anul nașterii. Corespondențele în zodiacul chinezesc a zodiei Scorpion după decada lunară și anul nașterii înseamnă semne zodiacale diferite și așa se explică diferența de comportament și tendințele diferite ale nativilor Scorpion.

 

Prima dată identificăm corespondența pentru luna nașterii, adică decadele lunare ale Scorpion în zodiacul chinezesc, apoi anul nașterii.

Zodia chinezească corespunzătoare perioadei lunare pentru nativii din zodia Scorpion este:

  • Câine: dacă te-ai născut între 23 octombrie – 6 noiembrie
  • Mistreț: dacă te-ai născut între 7 – 21 noiembrie

Scorpion – Zodia Câine (23 octombrie – 6 noiembrie)

Acești nativi au o voință și o răbdare de fier. În afaceri acționează cu precizie de chirurg, adică direct la țintă. Știu cum să transforme oportunitățile în rezultate profitabile. Sunt de o modestie clasică și oferă ajutor dacă li se cere. Totuși, nu fac față situațiilor stresante, iar din această cauză preferă să-și calculeze din timp fiecare mișcare. De regulă investesc în afaceri sigure, nu se aruncă să pună în practică idei revoluționare. Urăsc minciuna, iar în calitate de șefi sunt circumpecți și nu acordă încredere oricui. Apreciază faptele, de aceea nu le plac vorbele și promisiunile deșarte. La birou sunt meticuloși și au nevoie de spațiul propriu. Sunt perfecționiști și cer mai mult decât perfecțiune de la cei din jur.

Scorpion - Zodia Mistreț (7 – 21 noiembrie)

Este tipul șefului care se impune prin simpla sa prezență. Are o aură mai războinică și o minte ageră. Se bucură de o memorie de elefant, așadar nu uită dacă l-ai supărat. Îi place să i se respecte ordinele, indiferent de situație, și vrea rezultate rapide. Nu se teme de efectele manipulării, de aceea poate practica manevre machiavelice. Cine are un astfel de șef, ar fi bine să nu-l supere, să nu-l mintă, să nu-l trădeze și, cel mai important, să nu-i spună secretele de acasă. În caz contrar, va avea de-a face cu răzbunarea acestuia. Afacerile sale sunt orientate mai mult spre câștiguri peste noapte, fără prea multă muncă. De regulă, îi merge treaba după bunul lui plac. Este genul de persoană care nu ascunde că se bucură dacă concurența pierde în fața lui.

Intervalul din lună în care este ziua de naștere a nativului din Scorpion este influențat de evenimente astrale ce imprimă trăsături de caracter specifice, motiv pentru care un nativ născut la începutul lunii va fi diferit de unul născut la finalul lunii.

Corespondențele în zodiacul chinezesc a zodiei Scorpion după anul nașterii înseamnă semne zodiacale diferite între nativi. Fiecare persoană din Scorpion poate avea anii de naștere diferiți și pentru a afla corespondeța zodiei după anul nașterii se folosește un calculator rapid:

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,43  7
VOTURI
14601
4.43
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
ZI DE ZI
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.