Scorpion în zodiacul chinezesc. Corespondența zodiei Scorpion în zodiacul chinezesc

15.FEBRUARIE.2017
Scorpion în zodiacul chinezesc. Corespondența zodiei Scorpion în zodiacul chinezesc

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Află care ește zodia chinezească și trăsăturile de caracter dominante. Corespondente Scorpion în zodiacul chinezesc. Fiecare zodie europeană are

corespondență în zodiacul chinezesc. Unei zodii europene îi corespund de obicei 2 semne zodiacale, atât pe decade lunare cât și în funcție de anul nașterii. Corespondențele în zodiacul chinezesc a zodiei Scorpion după decada lunară și anul nașterii înseamnă semne zodiacale diferite și așa se explică diferența de comportament și tendințele diferite ale nativilor Scorpion.

Prima dată identificăm corespondența pentru luna nașterii, adică decadele lunare ale Scorpion în zodiacul chinezesc, apoi anul nașterii.

Loading...

Zodia chinezească corespunzătoare perioadei lunare pentru nativii din zodia Scorpion este:

  • Câine: dacă te-ai născut între 23 octombrie – 6 noiembrie
  • Mistreț: dacă te-ai născut între 7 – 21 noiembrie

Scorpion – Zodia Câine (23 octombrie – 6 noiembrie)

Acești nativi au o voință și o răbdare de fier. În afaceri acționează cu precizie de chirurg, adică direct la țintă. Știu cum să transforme oportunitățile în rezultate profitabile. Sunt de o modestie clasică și oferă ajutor dacă li se cere. Totuși, nu fac față situațiilor stresante, iar din această cauză preferă să-și calculeze din timp fiecare mișcare. De regulă investesc în afaceri sigure, nu se aruncă să pună în practică idei revoluționare. Urăsc minciuna, iar în calitate de șefi sunt circumpecți și nu acordă încredere oricui. Apreciază faptele, de aceea nu le plac vorbele și promisiunile deșarte. La birou sunt meticuloși și au nevoie de spațiul propriu. Sunt perfecționiști și cer mai mult decât perfecțiune de la cei din jur.

Scorpion - Zodia Mistreț (7 – 21 noiembrie)

Este tipul șefului care se impune prin simpla sa prezență. Are o aură mai războinică și o minte ageră. Se bucură de o memorie de elefant, așadar nu uită dacă l-ai supărat. Îi place să i se respecte ordinele, indiferent de situație, și vrea rezultate rapide. Nu se teme de efectele manipulării, de aceea poate practica manevre machiavelice. Cine are un astfel de șef, ar fi bine să nu-l supere, să nu-l mintă, să nu-l trădeze și, cel mai important, să nu-i spună secretele de acasă. În caz contrar, va avea de-a face cu răzbunarea acestuia. Afacerile sale sunt orientate mai mult spre câștiguri peste noapte, fără prea multă muncă. De regulă, îi merge treaba după bunul lui plac. Este genul de persoană care nu ascunde că se bucură dacă concurența pierde în fața lui.

Intervalul din lună în care este ziua de naștere a nativului din Scorpion este influențat de evenimente astrale ce imprimă trăsături de caracter specifice, motiv pentru care un nativ născut la începutul lunii va fi diferit de unul născut la finalul lunii.

Corespondențele în zodiacul chinezesc a zodiei Scorpion după anul nașterii înseamnă semne zodiacale diferite între nativi. Fiecare persoană din Scorpion poate avea anii de naștere diferiți și pentru a afla corespondeța zodiei după anul nașterii se folosește un calculator rapid:

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Senzația de confort este amplificată în dormitor cu ajutorul decorațiunilor. Acestea nu trebuie
Femeia Rac este o romantică, este adepta clasicului. Bărbatul Rac este poate cel mai atent și
Horoscopul natal personal se întocmește ținând cont de contextul astral în momentul nașterii,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.