Combinații de zodii cu karmă pozitivă. Adu fericirea în viața ta!

03.DECEMBRIE.2017
Combinații de zodii cu karmă pozitivă. Adu fericirea în viața ta!

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Ivona Mara ZODIACOOL Foto:bloghappens.com

Cupluri karmice din zodiac împlinite în dragoste. Cele mai reușite combinații de zodii. Sunt relații karmice în care partenerii simt că au găsit fericirea

supremă, că sunt predestinați unul altuia.

Relații karmică pozitive care ajută partenerii să evolueze, să se completeze reciproc.

BERBEC-Leu: aventuroși, dominatori, energici, independenți, iubitori de libertate, foarte sociabili. Cuplul războinicilor, în această relație fiecare partener simte că trăiește prin celălalt.

TAUR-Capricorn: cuplul care poate zidi imperii, care descoperă în celălalt ceea ce are nevoie. Încredere reciprocă, înțelegere de minune pe plan intim, ambii trăiesc fiecare secundă ca și cum ar fi ultima.

GEMENI-Balanță: o relație magică, fiecare partener are un mod de gândire revoluționar. Pe plan sentimental nu lipsește adrenalina, îndrăzneala și curiozitatea, spontaneitatea în acțiuni.

RAC-Fecioară: cuplu de liniște și echilibru interior. O relație romantică, cu multă iubire, bogată în momente de afecțiune. Unul dintre cele mai potrivite cupluri din zodiac, partenerii sunt asemena unei viori care este bine acordată.

LEU- Săgetător: o relație plină de aventură, libertate și plăcere. Amorul este grozav, spontan. Dinamism și încredere, înțelegerea partenerului doar din priviri. Împăcările sunt furtunoase și fac ca totul să fie șters cu buretele.

FECIOARĂ-Taur: relație durabilă și onestă. Cel mai fericit cuplu din Horoscop, acești nativi se susțin, muncesc împreună pentru ceea ce își doresc. Șanse mari de a trece peste orice obstacol în timp.

BALANȚĂ-Vărsător: o relație specială, fiecare partener știe ce își dorește de la celălalt. Cei doi se vor simți atrași de filosofia de viață a partenerului. Încredere oarbă, înțelegerea partenerului doar din priviri.

SCORPION-Capricorn: o relație ce radiază o energie intensă, Scorpionul se îndrăgostește de sensibilitatea, onestitatea și potențialul Capricornului, iar acesta de susținerea și hotărârea partenerului.

SĂGETĂTOR-Berbec: un cuplu pătimaș. Ambii partenerii au în sânge dorința de aventură, spiritual de competiție, distracția, voia bună și umorul sunt mereu la ei acasă. Cel mai rezistent cuplu din horoscop.

CAPRICORN-Fecioară: perechea perfecta. Capricornul este o fire ambițioasă, care va găsi la Fecioară susținere și încredere. Relație dominată de provocări, de o dorință de a depăși anumite limite, ceea ce duce la sincronizare.

VĂRSĂTOR-Gemeni: acești parteneri vor cunoaște cele mai excentrice trăiri. Atracția provocării, riscul, lipsa rutinei.. Relația cunoaște cele mai excentrice senzații, fiecare vine cu idei, iar rezultatul este unul ...”wow”.

PEȘTI-Scorpion: cel mai frumos cuplu din Horoscop. Relația dintre Pești și Scorpion se manifestă asemenea unei legături de familie, de prietenie, de iubire. Totul este predestinat pentru acest cuplu, unul fără celălalt nu este posibil.

Loading...
loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Pești sănătate 2020: nativii acestei zodii sunt în general predispuși să rețină
Sectorul care corespunde pe busolă zodiei Iepure este Estul. Nativii din această zodie trebuie

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.