Cum să faci nunta în funcție de zodia în care te-ai născut

28.DECEMBRIE.2018
Horoscop. Zodii AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: pinterest.com
Nunta trebuie organizată după preferințe. Căsătoria, cea mai importantă institutie a societății, este piatra de temelie a civilizatiei. La o anumită

vârstă cu toții ne punem întrebări legate de mariaj și apoi ne gândim să trecem la fapte. După ce am spus “DA”, astrologia ne dezvăluie ce fel de nuntă ni se potriveşte, în funcţie de zodia în care ne-am născut. Pentru a avea o nuntă de vis, la care să fim o mireasă unică sau un mire fermecător și de la care să rămânem cu amintiri speciale, ar fi bine să ținem cont de ceea ce spun astrele.

În afară de modul în care ne îngrijim să le fie bine invitaților, ar trebui să ne gândim și cum am putea să ne distrăm mai bine la propria petrecere.

Loading...

Să nu uităm că astrele pot afecta atât viața de cuplu, cât și armonia din căsnicie, de aceea ar trebui să alegem o dată favorabilă pentru nuntă, conform cu calendarul astrologic.

DE INTERES: Calcul date favorabile pentru nuntă, în funcție de data nașterii

Berbecul este mereu pus pe distracție, prin urmare nunta sa nu va fi plictisitoare nici pentru el, nici pentru invitați.

Taurii se vor simți ca într-al nouălea cer la o nuntă pe temă romantică, poate că o va organiza la un restaurant decorat cu candelabre și mobilier în stil clasic.

Gemenii sunt nonconformiștii zodiacului, iar la petreceri se distrează dansând și făcând glume fel de fel. Nunta lor va fi de mari proporții, își vor invita toți prietenii.

Racii adoră petrecerile ca la carte, de la care să nu lipsească copiii. Invitațiile de nuntă și mărturiile vor celebra dragostea și romantismul.

Leul va opta pentru o nuntă extravagantă, cu invitați de onoare, care să ducă vorba despre petrecerea lor în cercuri elitiste.

Fecioarele, chiar dacă vor organiza nunta în cele mai mici detalii, la final tot vor avea ceva de comentat. De aceea, ar fi bine să-și facă o nuntă cât mai simplă.

Balanțele vor pune accentul pe tot ceea ce este elegant și unic, plecând de la vestimentație, până la mâncare, muzică, surprize dansante.

Scorpionului îi place misterul, de aceea se va amuza cel mai mult când se va fura mireasa... de ce nu... și mirele.

Săgetătorul se simte atras de tot ce strălucește, va organiza nunta la un restaurant clasic cu candelabre sau la unul modern, care are diferite jocuri de lumini. Nu vor lipsi nici focurile de artificii.

Capricornii sunt firi mature, vor organiza totul perfect, vor încerca să facă din acest moment unul special, de la care fiecare invitat va avea ceva de învățat.

Vărsătorii vor dori să revoluționeze lumea petrecerilor prin nunta lor. Totul va trebui să fie ieșit din comun, poate că se vor căsători într-un balon.

Peștii se vor orienta spre o nuntă romantică, la o terasă lângă o apă sau poate chiar pe malul mării, cu ghirlande luminoase și momente poetice.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
3,67  3
VOTURI
6612
3.67
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia MISTRET. Femeia Mistret in zodiac chinezesc | ZODIACOOL
În societate, o persoană plăcută de toată lumea datorită carismei sale. Nativ harnic,
Zodiac chinezesc 2019 SOBOLAN, horoscop SANATATE. Boli Sobolan 2019
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Șobolan pentru sănătate: La nivel fizic, este posibil
Compatibilități zodii în pat GEMENI. Horoscop erotic Gemeni
La Gemeni motivul principal nu este nevoia de amor, ci curiozitatea, modul în care îi tratezi, ei

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.