Lectura ne înfrumusețează – ce tip de cărți preferi în funcție de zodie

11.DECEMBRIE.2018
Lectura ne înfrumusețează – ce tip de cărți preferi în funcție de zodie
Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea FOTO: unsplash.com
Cărțile citite ajută la dezvoltarea gândirii și a imaginiației. Pe lângă asta, indiferent de tipul cărților, acestea ajută la relaxare și la găsirea de

noi soluții la problemele cu care ne confruntăm. Descoperă ce cărți preferă fiecare nativ din zodiac. Nativul Berbec este adeptul cărțior de buzunar, pentru că răbdarea sa are limită și nu poate sta mult timp într-un loc. Preferă cărțile care au conținut concret, scurte, clar și la obiect, de tipul ghidurilor practice, nu a poveștilor fără sfârșit. Taurul în schimb preferă cărțile care dezvăluie secretul succesului.

Taurul preferă cărțile din care poate învăța cum să reușească tot ce și-a propus, inclusiv să aibă succes în carieră. De asemenea, se dă în vânt după cărțile marilor autori, pe care este de părere că oricine ar trebui să le citească.

Loading...

Nativilor din zodia Gemeni le place să citească orice, mai ales cărțile care îi provoacă intelectual, astfel încât să acumuleze cât mai multă informație, să știe cât mai multe și să aibă subiecte de discuție cu prietenii, fie că e de admirat, fie că e de criticat.

Racul adoră cărțile romantice, a căror poveste se bazează pe sentimente, deoarece simte că iubirea din cărți îi redă speranța că și în viața reală totul e posibil dacă există dragoste.

Cei din zodia Leu nu ratează pentru nimic în lume lecturi motivaționale, cele despre eroi, oameni puternici, conducători de renume. Nevoia de a-i înțelege pe cei din jur îi face să prefere și cărțile de psihologie și filosofie.

Fecioara optează pentru cărțile ce îi conferă puterea prezentului, din care simte că se revarsă bucuria de a trăi. Citește din nevoia de a se relaxa, de a se bucura de micile plăceri ale vieții.

Balanța se îndreaptă spre cărțile ce transmit feminitate și bunătate, în care personajele apără adevărul și dreptatea sau fac tot posibilul și imposibilul pentru a-și găsi sufletul pereche.

Scorpionul citește orice carte este SF, pentru că este de părere că nimic nu este ce pare nici în viața reală. Iubește poveștile despre pasiuni extreme, despre răzbunări mistuitoare sau puteri paranormale.

Nativul Săgetător se regăsește în lecturile despre călătorii. Fie că sunt spirituale sau inițiatice, aventurile sunt pe gustul său și în lumea cărților, cum sunt și în realitatea de zi cu zi.

Capricornul trebuie să învețe ceva din ceea ce citește, datorită simțului său practic și a nevoii de a face continuu ceva. Citește cu drag cărțile cu sfaturi despre organizarea timpului, a muncii, a spațiului de acasă, ca și cărți ce au la bază povești reale.

Vărsătorul are nevoie de ceva inedit, atipic și surprinzător în lectură, ca și în viața de zi cu zi. Trebuie să afle cât mai multe despre diversele ideologii, companii, obiecte ce au revoluționat lumea.

Netivii Pești sunt înnebuniți după cărțile despre destin, magie, astrologie, telepatie, miracole, paranormal sau iubiri nemuritoare. Pur și simplu nu poate lăsa din mână o carte de spiritualitate sau psihologie, despre istoria religiilor sau a diverselor arte.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  5
VOTURI
2216
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Câine și Mistreț este Nord-Vestul. Nativii din
Horoscop anul 2019 pentru nativii din zodia Tigru - Previziuni zodia Tigru: ani: 1926, 1938, 1950,
Previziuni pentru anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Bivol: în anul 2019,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.