Transport gratuit peste 199 lei

Lectura ne înfrumusețează – ce tip de cărți preferi în funcție de zodie

Lectura ne înfrumusețează – ce tip de cărți preferi în funcție de zodie

Cărțile citite ajută la dezvoltarea gândirii și a imaginiației. Pe lângă asta, indiferent de tipul cărților, acestea ajută la relaxare și la găsirea de

noi soluții la problemele cu care ne confruntăm. Descoperă ce cărți preferă fiecare nativ din zodiac. Nativul Berbec este adeptul cărțior de buzunar, pentru că răbdarea sa are limită și nu poate sta mult timp într-un loc. Preferă cărțile care au conținut concret, scurte, clar și la obiect, de tipul ghidurilor practice, nu a poveștilor fără sfârșit. Taurul în schimb preferă cărțile care dezvăluie secretul succesului.

Taurul preferă cărțile din care poate învăța cum să reușească tot ce și-a propus, inclusiv să aibă succes în carieră. De asemenea, se dă în vânt după cărțile marilor autori, pe care este de părere că oricine ar trebui să le citească.

Nativilor din zodia Gemeni le place să citească orice, mai ales cărțile care îi provoacă intelectual, astfel încât să acumuleze cât mai multă informație, să știe cât mai multe și să aibă subiecte de discuție cu prietenii, fie că e de admirat, fie că e de criticat.

Racul adoră cărțile romantice, a căror poveste se bazează pe sentimente, deoarece simte că iubirea din cărți îi redă speranța că și în viața reală totul e posibil dacă există dragoste.

Cei din zodia Leu nu ratează pentru nimic în lume lecturi motivaționale, cele despre eroi, oameni puternici, conducători de renume. Nevoia de a-i înțelege pe cei din jur îi face să prefere și cărțile de psihologie și filosofie.

Fecioara optează pentru cărțile ce îi conferă puterea prezentului, din care simte că se revarsă bucuria de a trăi. Citește din nevoia de a se relaxa, de a se bucura de micile plăceri ale vieții.

Balanța se îndreaptă spre cărțile ce transmit feminitate și bunătate, în care personajele apără adevărul și dreptatea sau fac tot posibilul și imposibilul pentru a-și găsi sufletul pereche.

Scorpionul citește orice carte este SF, pentru că este de părere că nimic nu este ce pare nici în viața reală. Iubește poveștile despre pasiuni extreme, despre răzbunări mistuitoare sau puteri paranormale.

Nativul Săgetător se regăsește în lecturile despre călătorii. Fie că sunt spirituale sau inițiatice, aventurile sunt pe gustul său și în lumea cărților, cum sunt și în realitatea de zi cu zi.

Capricornul trebuie să învețe ceva din ceea ce citește, datorită simțului său practic și a nevoii de a face continuu ceva. Citește cu drag cărțile cu sfaturi despre organizarea timpului, a muncii, a spațiului de acasă, ca și cărți ce au la bază povești reale.

Vărsătorul are nevoie de ceva inedit, atipic și surprinzător în lectură, ca și în viața de zi cu zi. Trebuie să afle cât mai multe despre diversele ideologii, companii, obiecte ce au revoluționat lumea.

Netivii Pești sunt înnebuniți după cărțile despre destin, magie, astrologie, telepatie, miracole, paranormal sau iubiri nemuritoare. Pur și simplu nu poate lăsa din mână o carte de spiritualitate sau psihologie, despre istoria religiilor sau a diverselor arte.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online