Îți place să riști cu orice preț sau ești mai degrabă circumspect

11.NOIEMBRIE.2018
Astrologie AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: sportsmarketing.fr
Îți place sau nu să-ți asumi riscuri și cu ce preț? Zodii precaute și zodii care riscă totul pe o carte. Suntem diferiți și tocmai de aici vine

frumusețea. Conform astrologiei, ne împărțim în 12 categorii de persoane care sunt înzestrate, în mare, cu aproximativ aceleași trăsături de caracter, pe baza cărora acționăm instinctual, fără ca măcar să ne dăm seama de ceea ce facem, de drumul pe care alegem să mergem în viață.

Berbec
Competitiv, aventurier, nativul Berbec merge prin viață dominat de instinctele puternice, acționând din impulsivitate sau spontaneitate. Își asumă riscuri pe care le-ar putea evita, doar că nu se poate abține, adrenalina îi curge prin sânge. Stresul pe care ulterior îl are, consecințele pe care trebuie să le suporte îl pot afecta, se recomandă puțină chibzuință.

Loading...

Taur
Stabilitatea financiară reprezintă obiectivul principal în viață al nativului Taur. Dorința de a găsi împlinirea materială și sentimentală îl determină să se ghideze în viață doar după un sistem propriu de reguli, la care ceilalți ar face bine să se supună. Se situează departe de riscuri, tocmai pentru că schimbările îl fac să piardă controlul pe orice plan.

Gemeni
Schimbarea îi priește, însă cu limită, altfel riscă să-și piardă identitatea, uitând cine este, ce își dorește, încotro se îndreaptă. Adaptabilitatea și noutatea îl ajută să fie atât de sociabil și prietenos. Pericolul îl pândește la tot pasul, însă cumva, știe cum să-l evite, fără însă să se învețe minte. Ar fi utilă puțină temperanță.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  3
VOTURI
7476
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.