Iată de ce trebuie să te ferești pentru a nu-ți ruina viața!

16.APRILIE.2019
Iată de ce trebuie să te ferești pentru a nu-ți ruina viața!

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Maria Poinescu ZODIACOOL Foto:pexels.com

Dacă nu suntem atenți, un pas greșit ne poate costa extrem de mult. Iată care aspecte sunt extrem de importante în viața noastră, în funcție de semnul

zodiacal. Berbecul poate ajunge destul de repede la ruină din cauza negativității. Gândirea negativă pe care nativul din zodia Berbec o are îl poate face să se îndepărteze atât de cei din jur, cât și de propria persoană. Taurul își poate ruina viața dacă nu învață să și-o trăiască la intensitate maximă. Ar fi bine să își țină în frâu nevoia constantă de a controla întotdeauna totul.

Altfel, ajunge să nu se mai bucure de excepționalul adus doar de situațiile neprevăzute.

Pentru Gemeni, cel mai grav lucru este să renunțe la visurile sale. Acești nativi sunt independenți și intuitivi, iar eșecul vine odată cu momentul în care se supun societății și nu își mai ascultă inima.

Loading...

Nativul Rac trebuie să învețe să nu se mai pună pe locul doi. Pentru el, este foarte important ca toți cei apropiați să fie fericiți, dar astfel uită de propria persoană.

Cel mai grav lucru pentru Leu este să își ascundă sentimentele și să se închidă în el, din frica de a se simți vulnerabil. Trebuie să învețe că uneori e bine să lase garda jos și să nu mai încerce să pară sigur pe sine și intransigent.

Fecioara poate să își ruineze viața dacă este prea dură cu ea însăși. Ar fi bine să se pună pe primul loc și să aibă o relație mai bună cu propria persoană, mai ales că are atât de multe calități de care să fie mândră.

Nativul Balanță poate ajunge la ruina personală dacă nu încetează să le facă pe plac celor din jur, renunțând la propriile nevoi și dorințe. Bineînțeles că astfel acumulează frustrări și la un moment dat explodează.

Pentru Scorpion, cel mai grav lucru este să creadă că îi este mai bine singur și că nu merită iubire. Este o persoană foarte dură și încăpățânată. Uneori, ajunge să îi țină la distanță pe cei dragi din cauza egoismului, dar tot el are de suferit.

În cazul nativului din Săgetător, frica este cel mai mare dușman. Asta îl poate face să se blocheze și să nu mai poată continua. În astfel de momente, trebuie să își concentreze atenția pe câte o idee pe rând.

Nativul Capricorn își ruinează viața dacă nu renunță la ideea că este într-o continuă competiție cu ceilalți. Astfel, ajunge să fie prea dur cu el însuși, uitând să se bucure de viață. În plus, devine destul de agresiv în competiție.

Vărsătorul trebuie să nu își lase trecutul să îi strice viitorul. E ca și cum ar căra un bagaj foarte greu după el și astfel ajunge să îi îndepărteze pe cei dragi.

Cei din zodia Pești își pot ruina viitorul lăsând persoanele nepotrivite în viața lor. Au obiceiul de a accepta să aibă în preajmă oameni care profită de sensibilitatea lor și care îi seacă de energie. Astfel, ajung să se refugieze în diverse dependențe nocive.

Ferește-te de aceste comportamente, pentru a putea avea succesul pe care ți-l dorești!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Anul 2020 vine cu o atenționare, posibil să trecem prin perioade în care ne vom menține mai
Din harta natală a anului Șobolanului, 2020, se vede că în casa banilor, afacerilor și a
Despre anul 2020, Gromovnicul din bătrâni, vechi de circa 400 ani, spune că este un an

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.