Zodiac de călătorii de vis: alege locurile și partenerii potriviți când pleci într-o călătorie

Horoscop. Zodii AUTOR: Diana Eleonora

Destinația perfectă de vacanță pentru tine în funcție de trăsăturile de caracter generate de semnul zodiacal

Există numeroase modalități de a alege următoarea destinație de călătorie. Puteți opta pentru cele mai în vogă destinaţii sau pentru cele mai puţin cunoscute, cum ar fi o călătorie de făcut o singură dată în viaţă (de exemplu, să vizitaţi Antarctica!). Dacă vă place suspansul ori vreţi să faceţi o pauză de la a lua decizii, rotiţi globul pământesc, închideţi ochi şi.. acolo unde îl opriţi cu degetul va fi următoarea voastră destinaţie turistică. Sau.. puteţi pur şi simplu să lăsaţi stelele să aleagă pentru voi!.

 

Ce pot spune caracteristicile semnului vostru zodiacal despre preferințele de călătorie? Multe! Analizând trăsăturile de personalitate ale fiecărui semn astrologic, putem şti care este destinația perfectă de vacanță a oricăruia dintre ele. Lăsați astrele să se alinieze și să vă ducă la destinația de călătorie pentru o croazieră pe sufletul vostru.

Berbec - Fiordurile norvegiene pot fi pe placul vostru, oportunitățile abundente de aventuri în aer liber potrivindu-se mănuşă pe sufletul vostru îndrăzneț. Cei mai buni companioni: Fecioara şi Leul.

Taur - Veneția poate fi vacanţa perfectă pentru tine, totuşi este una dintre cele mai romantice destinații din lume. Să nu uităm arhitectura uimitoare! Cei mai buni companioni: Rac şi Scorpion.

Gemeni – aproape de sufletul tău este America de Sud, cu amestecul de orașe pline de viață, culturale, dar și plaje retrase. O croazieră de lux poate linişti celebra anxietate a Gemenilor. Cei mai buni companioni: Săgetător şi Vărsător.

Rac – încearcă Asia de Sud-Est! Oraşe ca Singapore şi Kuala Lumpur sunt renumite pentru bucătăria lor incredibilă. În plus, voiajele în această zonă includ adesea zile de relaxare pe mare. Cei mai buni companioni: Capricorn şi Taur.

Leu – vei iubi croazieră luxoasă în vestul Mediteraneenei, de la anticele amfiteatre ale Italiei, până la spectacolele flamenco ale Barcelonei. De asemenea, vei avea destule ocazii pentru cumpărături excelente, mâncare excelentă și o cultură locală prietenoasă. Cei mai buni companioni: Vărsător şi Gemeni.

Fecioară - Australia merită văzută de tine! Cu atât de multe de văzut şi de făcut acolo, ai putea să faci adevărate planuri de explorare. Cei mai buni companioni: Rac şi Peşti.

Balanţă - ai iubi cu siguranţă o excursie în zona baltică. Artă, arhitectură, muzică, dans, filosofie și literatură. Pe toate le vei întâlni în oraşe ca Sankt Petersburg, iar ca iubitor de carte, Tallinn și Copenhaga. Cei mai buni companioni: Berbec şi Săgetător.

Scorpion – Asia de Nord-Est ar putea fi pe gustul tău. Intensitatea Japoniei oferă acea experiență de călătorie autentică pe care o cauți, ca şi mulțimea de lucruri de descoperit, cum sunt cultura, templele senine, grădinile frumoase şi mâncarea. Cei mai buni companioni: Rac şi Taur.

Săgetător - Insulele grecești se potrivesc perfect! În fiecare zi, vei merge pe urmele câtorva dintre cei mai mari gânditori din toate timpurile, în locuri ca Atena și Rhodos, iar noaptea te vei bucura de atmosfera festivă. Cei mai buni companioni: Berbec şi Gemeni.

Capricorn - ai putea încerca o călătorie de lux pe Insulele Caraibe! Pentru a nu te plictisi, poţi alterna excursiile de aventură cu zilele de leneveală pe plajă. Vei găsi muzică minunată, mâncare grozavă şi şansa de a te deconecta și relaxa. Cei mai buni companioni: Leu şi Rac.

Vărsător – o călătorie prin Europa de Vest este perfectă pentru tine! Această regiune oferă tot ce ai nevoie într-o vacanță - numeroase muzee, orașe minunate pentru a le explora pe jos sau cu bicicleta. Cei mai buni companioni: Leu şi Săgetător.

Peşti - India și Sri Lanka sunt evadarea perfectă! Regiunea oferă temperaturi tropicale și plaje izolate, precum și experiențe culturale inspirate care se vor conecta cu natura voastră empatică. Cei mai buni companioni: Fecioară şi Taur.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  2
VOTURI
2560
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodiac chinezesc COCOS 2019, horoscop chinezesc
Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Cocoș. Se anunță un an excepțional pentru cei din
Compatibilități zodii chinezești. Informații compatibilități SARPE SARPE^Compatibilitatea dintre femeia Sarpe si barbatul Sarpe
Relația are de câștigat de pe urma capacității uriașe de a empatiza. Lucrurile merg de la

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.