Transport gratuit peste 199 lei

Plăcerile vinovate ale zodiilor de Foc. Descoperă-le acum!

Plăcerile vinovate ale zodiilor de Foc. Descoperă-le acum!

Se spune că orice lucru nu este bun sau rău, ci este așa cum îl face gândul tău. La fel se întâmplă și cu plăcerile ascunse, dar primul pas este să le

cunoaștem. Iată care sunt viciile zodiilor de Foc. Berbecul adoră excesele, de orice fel – alimentare, bahice, turistice sau în materie de amor.

Este genul de persoană căreia îi place să plece în excursii „nebune” sau care are shoturile aliniate în față când este la bar. Vinul roșu ocupă un loc important în lista plăcerilor sale. Mulți dintre nativii Berbec sunt fumători sau au cel puțin un tatuaj. Îi vedem deseori înconjurați de prieteni și implicați în adevărate dezbateri, bazate de argumente solide.

Cu toții știm despre Leu că este înclinat spre materialism și snobism, de parcă ar fi întruchiparea lor. Pur și simplu nu se pot abține de la cumpărături și nimic nu îi deprimă mai tare decât lipsa resurselor financiare, pentru a-și permite tot ce își doresc.

Adoră mașinile scumpe, piesele vestimentare semnate de designeri, mai ales pantofii, și orice este la modă și de calitate superioară. Ceea ce puțini știu e că Leii sunt incitați de pornografie, de jocurile amoroase și de „colecția” de cuceriri. În final, nu trebuie să uităm de viciile alimentare, pentru că nu se pot abține de la junk food, chiar dacă știu că nu le face bine.

Săgetătorul este obsedat de călătorii și să acumuleze cât mai multe informații, din cât mai multe culturi. Îi place să exploreze și nu face rabat din cauza banilor, fiind pregătit să plătească oricât.

Cu cât sunt mai îndepărtate destinațiile, cu atât e mai bine, dar dacă nu își poate satisface această nevoia, se uită la documentare și învață cât poate de multe despre acele locuri pe care nu le poate vizita (încă). Puțini nativi sunt atât de înclinați spre nicotină ca Săgetătorii.

Astrologul ZODIACOOL vă amintește că este de preferat să fim conștienți atât de virtuțile pe care le aveți, cât și de vicii, pentru a atinge echilibrul în viață.

Viziteaza magazinul online