Plăcerile vinovate ale zodiilor de Foc. Descoperă-le acum!

15.MAI.2019
Plăcerile vinovate ale zodiilor de Foc. Descoperă-le acum!

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Maria Poinescu ZODIACOOL Foto:pexels.com

Se spune că orice lucru nu este bun sau rău, ci este așa cum îl face gândul tău. La fel se întâmplă și cu plăcerile ascunse, dar primul pas este să le

cunoaștem. Iată care sunt viciile zodiilor de Foc. Berbecul adoră excesele, de orice fel – alimentare, bahice, turistice sau în materie de amor.

Este genul de persoană căreia îi place să plece în excursii „nebune” sau care are shoturile aliniate în față când este la bar. Vinul roșu ocupă un loc important în lista plăcerilor sale. Mulți dintre nativii Berbec sunt fumători sau au cel puțin un tatuaj. Îi vedem deseori înconjurați de prieteni și implicați în adevărate dezbateri, bazate de argumente solide.

Loading...

Cu toții știm despre Leu că este înclinat spre materialism și snobism, de parcă ar fi întruchiparea lor. Pur și simplu nu se pot abține de la cumpărături și nimic nu îi deprimă mai tare decât lipsa resurselor financiare, pentru a-și permite tot ce își doresc.

Adoră mașinile scumpe, piesele vestimentare semnate de designeri, mai ales pantofii, și orice este la modă și de calitate superioară. Ceea ce puțini știu e că Leii sunt incitați de pornografie, de jocurile amoroase și de „colecția” de cuceriri. În final, nu trebuie să uităm de viciile alimentare, pentru că nu se pot abține de la junk food, chiar dacă știu că nu le face bine.

Săgetătorul este obsedat de călătorii și să acumuleze cât mai multe informații, din cât mai multe culturi. Îi place să exploreze și nu face rabat din cauza banilor, fiind pregătit să plătească oricât.

Cu cât sunt mai îndepărtate destinațiile, cu atât e mai bine, dar dacă nu își poate satisface această nevoia, se uită la documentare și învață cât poate de multe despre acele locuri pe care nu le poate vizita (încă). Puțini nativi sunt atât de înclinați spre nicotină ca Săgetătorii.

Astrologul ZODIACOOL vă amintește că este de preferat să fim conștienți atât de virtuțile pe care le aveți, cât și de vicii, pentru a atinge echilibrul în viață.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2020 pentru nativii din zodia Cal pe starea de sănătate: la capitolul sănătate,
Chibzuința este bună, dar moderată, fiindcă pentru a câștiga trebuie să faceți și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.