Transport gratuit peste 199 lei

Horoscopul graviduțelor: provocările zodiilor de Foc atunci când sunt însărcinate

Horoscopul graviduțelor: provocările zodiilor de Foc atunci când sunt însărcinate

Sarcina este una dintre cele mai importante perioade din viața fiecărei femei! Iată ce înseamnă aceasta pentru pasionalele femei din zodiile de Foc!

Femeia Berbec este cunoscută pentru încăpăţânarea sa, ca și pentru impulsivitatea de care dă dovadă când ia decizii. Nu același lucru se întâmplă când vine vorba de sarcină, fiind atentă la fiecare detaliu, făcându-și planuri bine analizate și ascultându-și medicul.

Există totuși și graviduțe Berbec de carieră care nu pot renunța la muncă până în ultima clipă de sarcină. Sfatul astrologului ZODIACOOL este să evite oamenii cu energie negativă!

Afla mai multe despre zodia Berbec

Femeile Leu ar trebui să renunțe la vicii (mai ales la fumat) înainte de a decide să devină mame și să înceapă o cură de vitamine, printre care amintim complexul de B-uri, vitamina E și zincul.

Sunt genul de graviduțe care nu renunță la viața socială, ba chiar rămân în lumina reflectoarelor și sunt sufletul petrecerilor. Muncesc de parcă nu ar fi însărcinate și nici nu vor să audă de concediu sau de tratament preferențial.

Afla mai multe despre zodia Leu

Nativa Săgetător planifică fiecare pas pe care îl face în timpul sarcinii, dar și viitorul copilului. Visează încă din propria copilărie la momentul în care va deveni mamă, așa că are grijă de sănătatea sa și își alege cu atenție partenerul de viață.

Sportul și mișcarea ar putea-o ajuta să treacă peste orice greutate din timpul sarcinii.

Afla mai multe despre zodia Sagetator

Judy Ford spunea că „Sarcina este un proces care te invită să te abandonezi forței nevaăzute care se află în spatele a tot ce înseamnă viață.”

Viziteaza magazinul online