Transport gratuit peste 120 lei
Aplica

Ce pantofi ți se potrivesc? Pune-ți în valoare frumusețea

Ce pantofi ți se potrivesc? Pune-ți în valoare frumusețea

Nu eşti convinsă că pantofii pe care îi porţi se potrivesc personalităţii tale? Află răspunsul de la astre. Nu numai hainele te ajută sa îți pui în

valoare corpul, ci și pantofii. Fabuloasa Marilyn Monroe a spus la un moment dat: „dă-i unei fete pantofii potriviți și va putea să cucerească lumea”.

Iată ce model de pantofi te vor ajuta să aduci lumea la picioarele tale:

Berbec – Sandale gladiator
O femeie inteligentă și puternică, femeia Berbec are nevoie de o pereche de pantofi care să îi ofere confort, dar și eleganță. Sandalele gladiator sunt perfecte pentru ea, ideale pentru a a-i scoate în evidență personalitatea explozivă.

pantofi Berbec

Taur – Teniși
Cu siguranță femeii Taur îi place confortul. Și cum este o persoană practică, căreia nu-i place să piardă timpul, cei mai buni prieteni ai ei sunt tenișii. Aceștia nu îi vor da dureri de cap și o vor ajuta să-și ducă la bun sfârșit planurile.

Best seller

Pantofi Taur

Gemeni – Platforme
Personalitatea femeii Gemeni se va potrivi perfect cu o pereche de platforme, care combină comoditatea cu eleganța. Pentru că este o femeie cu stil, acestea îi vor evidenția creativitatea, putând fi purtate în nenumărate ținute.

Pantofi Gemeni

Rac – Pantofi Oxford
O adevărată intelectuală, adepta clasicului, dar și a eleganței, femeii Rac îi vin de minune pantofii Oxford, care sunt și comozi, și clasici, și moderni. Ce-ți poți dori mai mult?

Pantofi Rac

Leu – Pantofi Escarpen
Hotărâtă și puternică, femeia Leu dorește să se impună oriunde va apărea. Și cum altfel dacă nu purtând o pereche de pantofi cu toc eleganți. Și pentru că tocurile subțiri o pot enerva, pantofii Escarpen sunt cei mai potriviți.

Iți recomandăm

Pantofi Leu

Fecioară – Balerini
Cochetă și romantică, pantofii potriviți pentru femeia Fecioară sunt balerinii. Nu numai că îi vor evidenția feminitatea, dar îi vor pune în valoare personalitatea blândă și frumusețea interioară.

Pantofi Fecioara

Balanță – Pantofi cu toc lat
Femeia Balanță vor arăta de minune într-o pereche de pantofi cu toc lat. Pentru că sunt practici și comozi, dar și foarte sofisticați, aceștia îi vor pune în evidență stilul unic și capacitatea de a fi atentă la cele mai mici detalii.

Pantofi Balanta

Scorpion Pantofi stiletto
Seducătoare, curajoasă, femeia Scorpion va arăta perfect într-o pereche de pantofi stilleto, care îi vor evidenția senzualitatea și îndrăzneala cu care pășește prin viață, depășind toate hopurile care îi apar în cale.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni

Pantofi Scorpion

Săgetător – Cizme
Pentru că iubește aventura și să se bucure din plin de viață, femeia Săgetător are nevoie de niște pantofi care să-i susțină momentele de nebunie. Cizmele îi sunt cele mai bune prietene, fiind versatile, comode, ideale pentru a-i transforma visele în realitate.

Pantofi Sagetator

Capricorn – Sandale joase
Pentru că femeia Capricorn vrea să schimbe lumea, dar să-și păstreze imaginea prezentabilă, elegantă, o pereche de sandale joase, cu detalii finuțe, dar de efect, vor reuși să o susțină în obiectivul său.

Pantofi Capricorn

Vărsător – Sandale cu toc gros și platformă
Cu o atitudine impunătoare, gata oricând de noi provocări, femeia Vărsător are nevoie de pantofii potriviți pentru a cuceri lumea. Sandalele cu toc gros și platformă îi vor pune în evidență personalitatea radiantă.

Pantofi Varsator

Pești – Pantofi cu toc mic
Adepta practicii și a unui stil de viață liniștit, femeia Pești se va simți perfect într-o pereche de pantofi cu toc mic, care îi vor oferi siguranță, dar și eleganță, punându-i perfect în valoare personalitatea blândă.

Pantofi Pesti

Ai încredere în ceea ce ne transmit astrele și poartă pantofii care să te facă să te simți sigură pe tine. Astfel, întreaga lume va fi la picioarele tale.

Viziteaza magazinul online