Ce pantofi ți se potrivesc? Pune-ți în valoare frumusețea

17.OCTOMBRIE.2018
Ce pantofi ți se potrivesc? Pune-ți în valoare frumusețea

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Roxana Florescu ZODIACOOL Foto:yoamoloszapatos.co

Nu eşti convinsă că pantofii pe care îi porţi se potrivesc personalităţii tale? Află răspunsul de la astre. Nu numai hainele te ajută sa îți pui în

valoare corpul, ci și pantofii. Fabuloasa Marilyn Monroe a spus la un moment dat: „dă-i unei fete pantofii potriviți și va putea să cucerească lumea”.

Iată ce model de pantofi te vor ajuta să aduci lumea la picioarele tale:

Berbec – Sandale gladiator
O femeie inteligentă și puternică, femeia Berbec are nevoie de o pereche de pantofi care să îi ofere confort, dar și eleganță. Sandalele gladiator sunt perfecte pentru ea, ideale pentru a a-i scoate în evidență personalitatea explozivă.

pantofi Berbec

Taur – Teniși
Cu siguranță femeii Taur îi place confortul. Și cum este o persoană practică, căreia nu-i place să piardă timpul, cei mai buni prieteni ai ei sunt tenișii. Aceștia nu îi vor da dureri de cap și o vor ajuta să-și ducă la bun sfârșit planurile.

Loading...

Pantofi Taur

Gemeni – Platforme
Personalitatea femeii Gemeni se va potrivi perfect cu o pereche de platforme, care combină comoditatea cu eleganța. Pentru că este o femeie cu stil, acestea îi vor evidenția creativitatea, putând fi purtate în nenumărate ținute.

Pantofi Gemeni

Rac – Pantofi Oxford
O adevărată intelectuală, adepta clasicului, dar și a eleganței, femeii Rac îi vin de minune pantofii Oxford, care sunt și comozi, și clasici, și moderni. Ce-ți poți dori mai mult?

Pantofi Rac

Leu – Pantofi Escarpen
Hotărâtă și puternică, femeia Leu dorește să se impună oriunde va apărea. Și cum altfel dacă nu purtând o pereche de pantofi cu toc eleganți. Și pentru că tocurile subțiri o pot enerva, pantofii Escarpen sunt cei mai potriviți.

Pantofi Leu

Fecioară – Balerini
Cochetă și romantică, pantofii potriviți pentru femeia Fecioară sunt balerinii. Nu numai că îi vor evidenția feminitatea, dar îi vor pune în valoare personalitatea blândă și frumusețea interioară.

Pantofi Fecioara

Balanță – Pantofi cu toc lat
Femeia Balanță vor arăta de minune într-o pereche de pantofi cu toc lat. Pentru că sunt practici și comozi, dar și foarte sofisticați, aceștia îi vor pune în evidență stilul unic și capacitatea de a fi atentă la cele mai mici detalii.

Pantofi Balanta

Scorpion Pantofi stiletto
Seducătoare, curajoasă, femeia Scorpion va arăta perfect într-o pereche de pantofi stilleto, care îi vor evidenția senzualitatea și îndrăzneala cu care pășește prin viață, depășind toate hopurile care îi apar în cale.

Pantofi Scorpion

Săgetător – Cizme
Pentru că iubește aventura și să se bucure din plin de viață, femeia Săgetător are nevoie de niște pantofi care să-i susțină momentele de nebunie. Cizmele îi sunt cele mai bune prietene, fiind versatile, comode, ideale pentru a-i transforma visele în realitate.

Pantofi Sagetator

Capricorn – Sandale joase
Pentru că femeia Capricorn vrea să schimbe lumea, dar să-și păstreze imaginea prezentabilă, elegantă, o pereche de sandale joase, cu detalii finuțe, dar de efect, vor reuși să o susțină în obiectivul său.

Pantofi Capricorn

Vărsător – Sandale cu toc gros și platformă
Cu o atitudine impunătoare, gata oricând de noi provocări, femeia Vărsător are nevoie de pantofii potriviți pentru a cuceri lumea. Sandalele cu toc gros și platformă îi vor pune în evidență personalitatea radiantă.

Pantofi Varsator

Pești – Pantofi cu toc mic
Adepta practicii și a unui stil de viață liniștit, femeia Pești se va simți perfect într-o pereche de pantofi cu toc mic, care îi vor oferi siguranță, dar și eleganță, punându-i perfect în valoare personalitatea blândă.

Pantofi Pesti

Ai încredere în ceea ce ne transmit astrele și poartă pantofii care să te facă să te simți sigură pe tine. Astfel, întreaga lume va fi la picioarele tale.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop sănătate Capricorn: în anul 2020, nativii Capricorn sunt plini de energie, dar extrem
Previziuni pentru zodia Bivol, 2020, domeniul financiar: în acest an norocul vostru ține de bani,
Din harta natală a anului Șobolanului, 2020, se vede că în casa căsătoriei și a relațiilor

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.