Transport gratuit peste 199 lei

Ce să faci ca să te distrezi mai bine, în funcție de zodie

Ce să faci ca să te distrezi mai bine, în funcție de zodie

La o mega petrecere, la cazino sau la o cină între prieteni? Cum să te distrezi în funcție de zodie. Fiecare dintre noi simte nevoia să se detașeze de obligații și probleme

Viața fără distracție nu are niciun farmec, dar nu toți ne petrecem timpul în același mod sau făcând aceleași lucruri, astrele ne ”dictează” ce activități să alegem. Iată cum se distrează fiecare zodie: Berbec: Energic și extrovertit, nativului Berbec îi place să se distreze mergând la petreceri și la tot felul de evenimente.

Important este să fie muzică bună, mâncare și băutură pe placul lui, iar dacă petrecerea este și în aer liber, atunci totul e perfect.

Taur
Nativul Taur nu este considerat cel mai amuzant din zodiac sau dornic de distracție nebună. Preferă să stea acasă, urmărind un film bun, într-o companie plăcută și să mănânce mâncarea preferată, bineînțeles, comandată, nu gătită de el.

Gemeni
Foarte sociabil și amuzant, nativul Gemeni se bucură la maximum de concerte, petreceri, evenimente fastuoase, cu cât mai mulți participanți posibil. Să-și facă prieteni e cel mai bun mod de a-și petrece timpul.

Rac
Nimic nu-l bucură mai mult pe nativul Rac decât să stea acasă, cu prietenii și familia sa. De asemenea, ieșirile la cină sau în baruri intime reușesc să-i încarce bateriile, petrecerile nefiind tocmai pentru el.

Leu
Cu chef de distracție și zglobiu, nativul Leu chiar știe ce înseamnă să se distreze. O seară la cazino, jucând de toate și cu oricine reprezintă cea mai bună modalitate de a se relaxa. Petrecerile fastuoase și evenimentele grandioase îi sunt, de asemenea, pe plac.

Fecioară
Destul de timid și introvertit, nativul Fecioară este destul de reticent la distracție. Preferă mai degrabă un film bun vizionat la cinema, un tur al orașului preferat sau o vizită la un muzeu pentru a se distra... în felul lui.

DE INTERES: Zodiac european

Balanță
Asemenea unui copil care profită de orice clipă, Balanța știe cum să se simtă bine oriunde și oricum. Adoră atât petrecerile, parcurile de distracție, cât și activitățile sportive. Cert este că spune DA oricărei propuneri de distracție.

Scorpion
Pentru că este mereu ocupat cu tot felul de treburi și chestiuni urgente, nativul Scorpion înțelege prin distracție și o simplă ieșire în compania prietenilor, la o cină delicioasă.

Săgetător
Cu siguranță poate fi supranumit sufletul petrecerii al zodiacului. Iubește distracția, iar atunci când este vorba de petrecut, nici măcar oboseala nu-l oprește să spună NU petrecerilor îndelungate. Un nativ de cursă lungă, asta clar.

Capricorn
Pentru că este liniștit și timid, atunci când nativul Capricorn visează la distracție se gândește la o seară cu cei dragi, mâncând tot felul de bunătăți și jucând împreună jocurile preferate, de preferat, de societate.

Vărsător
Cum curiozitatea îl caracterizează pe nativul Vărsător, atunci când are în plan să se distreze, acesta pornește în locuri exotice, neexplorate. Să cerceteze, să învețe, să conviețuiască cu alți oameni de culturi diferite este cea mai bună modalitate de a se distra.

Pești
O prezență zglobie, gingașă și voioasă, nativul Pești adoră să se distreze urmându-și pasiunile. Fie că îi place muzica, dansul sau teatrul, acesta se va binedispune pe loc atunci când va face ceea ce îi place, oricât de solicitant ar fi.

Viziteaza magazinul online