Transport gratuit peste 180 lei

Al 3-lea Război Mondial este pe cale sa înceapă

Al 3-lea Război Mondial este pe cale sa înceapă
al treilea razboi

Istoria se repetă și dacă privim în urmă la războaie, unele lucruri le-am face altfel, iar pe altele deloc pentru a nu conpromite viitorul

Cuprins:

Anul 2022, din punct de vedere astrologic este anul cu impactul emoțional cel mai puternic, și din punct de vedere religios, asta în condițiile în care Jupiter, planeta credinței, adevărului, verticalității, a intrat în elementul Pești, începând cu data de 29 decembrie 2021 și a stat până pe data de 11 mai 2022 într-o primă etapă.

Evenimentele despre care discutăm sunt precursoare a deciziilor pe care marii lideri le-au luat.

Pentru a vedea caracteristicile acestora și poate ce i-a determinat să ia decizii atât de drastice, vezi în: Harta astrologică a marilor conducători. Vladimir Putin și Joe Biden

 
Harta astrologică a marilor conducători. Vladimir Putin și Joe Biden
 
Harta astrologică a marilor conducători. Vladimir Putin și Joe Biden
 
Harta astrologică a marilor conducători. Vladimir Putin și Joe Biden
 
Harta astrologică a marilor conducători. Vladimir Putin și Joe Biden

Conflicte majore la nivel mondial

Problema cu acest Jupiter în Pești este că s-a suprapus cu Neptun, o planetă a conflictului, a deziluziilor, a maselor mari de oameni.

Aceste două planete în Pești sunt evident guvernatoare, adică se simt bine, se simt acasă, doar că natura semnului Pești, ne îndeamnă spre sufletul nostru, spre credință, spre a căuta pacea interioară.

La pachet, ele pot să producă agitație, mai ales că Jupiter este o planetă a expansiunii care poate să conducă totul la superlativ, adică să extindă suferința chiar la rang de panică, de depresie, de angoasă.

Astfel, vedem cu ochiul liber faptul că prima parte a anului a fost una foarte pașnică la nivel interior, cu toate că a fost cu foarte multe confruntări legate mai degrabă de sensul vieții, de felul în care ne putem regăsi pe noi, referindu-ne aici la nivel individual.

Agitație, nemulțumiri și motive de îngrijorare

La nivel macro, suprapunerea aceasta între Neptun-Jupiter a fost mai degrabă pe ideea de a-și încorda mai degrabă, marii lideri, forța pe care ei o manifestă în lume.

Aici vorbim de conducătorii Rusiei, Americii, Chinei și a marilor voci din Uniunea Europeană.

Această primă etapă din tranzitul lui Jupiter în 2022 este oarecum liniștea dinaintea furtunii, chiar dacă pe 24 februarie 2022 Rusia a invadat Ucraina, reluând anumite nemulțumiri ce au fost declanșate din 2014 prin invazia Rusiei în zona din Crimeea și regiunea Donețk.

Acum, în realitate, lucrurile stau poate cu totul mai diferit din punct de vedere astrologic.

Eu consider că motivele de îngrijorare sunt oarecum mai mari decât le putem noi vedea, dar probabil ne-am și obișnuit cu ideea aceasta că este un război undeva acolo lângă noi și o să treacă de la sine, cum de altfel s-a întâmplatcu alte conflicte care au fost foarte active, cum ar fi cele din Afganistan care sunt încă acolo și a distrus tot ce înseamnă economic, politic, religios, social.

În prezent, vedem și în Siria, unde sunt amenințări și pe partea cu Iranul, destul de multe.

De asemenea, lista poate continua.

Sunt foarte multe războaie la activ și în momentul de față, însă pe noi ne interesează mai degrabă conflictul care este la granița de lângă noi, cel dintre Rusia și Ucraina.

Agitație determinată de deciziile conducătorilor

Acum, din punct de vedere astrologic, trebuie să privim și în trecut, să avem o părere de ansamblu. Nu ne putem uita decât la cel De-al Doilea Război Mondial.

Elementul surpriză, tot Jupiter, planeta care ține de putere, de curaj, de voință.

Aceasta a pendulat între elementul Pești și Berbec, unde discutăm de mase mari de oameni, culte și filosofii de viață referitoare la a crea noi trenduri economico-politico-militare.

Atunci, prima oară, același tranzit, aceleași zile de intrare în Pești și respectiv Berbec a fost între 1938-1939.

Prima oară, Jupiter a intrat în elementul Pești pe 14 mai 1938, apoi a retrogradat la data de 29 iulie 1938.

După ce a retrogradat, a revenit în elementul Vărsător, cum a fost anul trecut când a intrat din 14 mai 2021 și a ieșit pe 28 iulie 2021, dar arevenit în data de 29 decembrie 2021.

A intrat în elementul Berbec pe 11 mai 1939.

Anul acesta a intrat tot pe 11 mai 2022, apoi a revenit în elementul Pești pe 29 octombrie 1939, iar anul acesta retrogradează și revine în Pești pe 28 octombrie 2022 și evident, în trecut, s-a reîntors pe data de 20 Decembrie 1939 din nou în elementul Berbec, iar anul acesta revine din nou în elementul Berbec, unde spuneam că a intrat din 11 mai până pe 28octombrie, deci la data de 20 Decembrie 2022.

Ce vreau să subliniez cu aceste lucruri este faptul că Jupiter repetă același ciclu, aceleași grade, aceleași zile și de aici avem foarte multe semnale de alarmă.

Tocmai ca să verific și mai bine ce s-a întâmplat la începutul celui De-al Doilea Război Mondial, am deschis harta de la 1 septembrie 1939, când Germania a declarat război.

Motivele care au condus la deciziile drastice

Practic este momentul în care oficial a început acest conflict, dar să vedem totuși ce era pe cer la acel moment, ce se întâmplă evident în 2022.

În primul rând, iese în evidență faptul că axa nodurilor lunare, este plasată pe semnele Scorpion și Taur.

Deci, în momentul în care vorbim de axa Taur și Scorpion, vorbim de semne fxe, de hotărâri limite și mai mult decât atât, vorbim de semne care și în 2022 sunt active.

Axa nodurilor lunare a fost pe aceste semne de pe data de 18 ianuarie 2022, până pe data de 17 Iulie 2023.

E adevărat că la începutul celui De-al Doilea Război Mondial, această karmă era suprapusă cu Saturn, deci Saturn era intrat în elementul Taur, deci vorbim de resurse sau limitarea resurselor, un maxim de criză economică-financiară dar și alimentară.

Saturn, Uranus erau în semnul Taur. Uranus este în Taur din 2018 și va fi până pe 2026.

Mai mult decât atât, nodul Sud este suprapus cu Saturn, deci este o pedeapsă karmică.

În al doilea rând, Jupiter în Berbec era în retrogradare, dar pe noi ne interesează mai degrabă perioada 28 iulie-28 octombrie, în condițiile în care în aceste luni este în retrogradare în Berbec, aducând cu sine o stare de irascibilitate, nervozitate, furie, tendința de a demonstra că e mai bun.

Adevărat, în 1939 Jupiter forma și un trigon cu Pluto, planeta morții și a renașterii, dar, Pluto în Leu tinde și spre ideea de naționalist, de popularitate, de noi culturi pe partea aceasta politică.

Nu în ultimul rând, avem un trigon frumos, regal, între Uranus care înseamnă uranium, un nou element, Marte care înseamnă acțiune și războiul, mai ales că este plasată în elementul Capricorn și evident, Neptun, care reprezintă masele mari de oameni.

Elementele de pământ, acest trigon regal, sunt la putere, iar asta înseamnă că vorbim de resurse, dar totodată și de o luptă de a împărți din nou teritoriile.

Discutam că Neptun reprezintă resursele sub formă de apă, hidrocarburi, cereale, vremea, munții, deci tot ceea ce înseamnă resurse la nivel maritim, pentru că nu degeaba guvernează și elementul apă.

De asemenea, reprezintă emoția și respectiv partea de alimentație, mai ales că este în elementul Fecioară.

De aceea, din septembrie 1939, vorbim deja de o criză financiară marcantă, ceea ce nu e prea departe să fie declarată și în perioada 2022-2023 datorită inflației, datorită așa zisei crize alimentare, care în realitate nu prea se dorește a fi stopată și de asemenea, unei crize demografice și respectiv unei crize politice.

Însă, ce a condus la apariția celui De-al Doilea Război Mondial a fost o luptă împotriva evreilor pe care toată lumea o știe, întrucât Jupiter, care a pendulat între Vărsător în perioada 1938-1939, respectiv între Pești și Berbec, a creat două curente și de acolo această tendință de revoltă asupra poporului evreu.

Cam același lucru se întâmplă sub ochii noștri, iar lumea se scindează în cel puțin două curente: naționalism și partea aceasta de liberalism. Vorbim apoi de pro sau contra multivaccin sau pro sau contra război.

Confruntarea dintre planetele care conduc

De fapt, acest pro și contra este guvernat de elementul Vărsător, unde avem două planete ce conduc: atât Saturn, care ține de conservatorism, cât și Uranus, care ține de libertate, de inovație, de tehnologie, de progres, de tot ce înseamnă atracția față de extreme.

Din dorința de a ne încorda sau de a-și încorda marile puteri forțele, de a aduce un nou început din toate punctele de vedere, elementul Berbec nu poate duce această presiune și atunci alege să se ducă spre zona aceasta de curaj nebun, tendința spre un război generalizat.

Problema cu acest Jupiter în Berbec, ține de cauze diplomatice care ar trebui să se rezolve, însă ceea ce ne așteaptă în vara, toamna acestui an, e destul de neprevăzut.

Asta pentru că pe axa nodurilor lunare și vă spuneam că a intrat din ianuarie 2022, se va suprapune Uranus, deci vom vorbi de nodul nord, Uranus și Marte, care înseamnă război, agresivitate, conflagrație, deci tot ce înseamnă partea aceasta.

E adevărat că în elementul Taur, Uranus, poate fi puțin mai moderat față de cum este în Berbec în această perioadă, până pe 5 iulie. Din 5 iulie și până pe 21 august, acest Marte provocat de Uranus, ține de o nouă schimbare, o nouă strategie.

Vom vedea că bubele societății, fie că vorbim de inflație, fie că vorbim de mărirea gradului de îndatorire a statului, fie că ține de resursele alimentare, de mișcări de protest generalizate și respectiv de o tendință de a deveni mai duri, mai reci, mai egoiști, noi cu ceilalți de lângă noi, pot conduce spre un posibil Al Treilea Război Mondial.

Eu doar am amintit aici de faptul că Jupiter a fost cel care a declanșat în 1938-1939 Cel De-al Doilea Război Mondial, desigur, pe lângă alte elemente, dar contextul se repetă în proporție de 60%, mai ales perioada din luna lui august până în finele lui octombrie.

Intrarea în retrogradare – ce semnifică?

În toamnă, începând cu 30 octombrie și până pe data de 12 ianuarie 2023, Marte, planeta acțiunii, a războiului, va intra în retrogradare fiind plasată în semnul Gemeni unde stă din 21 august, până pe 26 martie 2023 ceea ce este foarte mult.

În elementul Gemeni va apăsa butoane ce țin de aflarea unor secrete în tot felul de dezlănțuirii, dar poate să funcționeze foarte bine și pe partea de manipulare, mai ales că elementul Gemeni reprezintă mass-media, internet, reprezintă felul în care lumea comunică.

Poate fi vorba despre acea bârfă de la colțul străzii.

Fiecare o să spună doar ceea ce vede, dar vede un 5% din realitate și atunci Marte, care chiar dacă ține de diplomație și de căutare de soluții, în realitate,va face mai mult rău decât bine și asta pentru că acum se pun și bazele intrării lui Pluto în planeta morții și a renașterii, în Vărsător.

De anul viitor, începând cu 23 martie 2023, Pluto nu va sta până în 2044, ci va retrograda în iunie 2023 și se va întoarce în ianuarie 2024 unde va rămâne definitiv până în ianuarie 2044.

Cel mai tumultos aspect pe această axă karmică este cel al plăților la nivel de popoare, întrucât sunt popoare care au greșit foarte mult în cel De-al Doilea Război Mondial, în Primul Război Mondial sau poate în alte ere.

Astfel, karma pe nodul Sud pe Scorpion, vorbește despre a primi suferința persoanelor colective ce au decedat în astfel de momente în trecut, a persoanelor cărora le-au greșit și le-au cauzat oarecum moartea sau suferința care vine ca un fel de pedeapsă asupra neamului său.

De aceea, punctele sensibile vor fi august 2022, mai-iunie 2023, în condițiile în care nodul nu se suprapune cu Jupiter, deși e adevărat că va fi în elementul Taur, dar tot vorbim de orgoliu, de nemulțumire.

Acum, referitor la această conflagrație, trebuie să vedem cât ar putea dura. Rezolvarea nu se vede mai devreme de 2025-2026, deoarece în acea perioadă, planetele mari încep să schimbe semnul și aici vorbim de Uranus, Saturn, Neptun.

Totuși, când vorbim de zona geopolitică, cel mai important aspect este generat de conjuncția Saturn-Neptun. Neptun, reprezintă masele mari de oameni, iar Saturn, reprezintă înțelepciunea.

Saturn-Neptun a fost în conjuncție în perioada 1989-1991. Saturn începe tranzitul în Pești începând cu 8 martie 2023 și va sta până pe 18 februarie 2026.

Este adevărat că Neptun este plasat în elementul Pești din 2011 și va rămâne până în 2026.

Cele două planete o să se alinieze și prin februarie 2025, prin septembrie 2025, respectiv toată perioada din ianuarie, până prin aprilie 2026, dar momentul cel mai interesant îl vom întâlni în 2026 când Saturn-Neptun vor fi în conjuncție de primul grad în elementul Berbec, adică un nou început, noi scopuri, noi idealuri.

Saturn-Neptun în elementul Berbec, scot la suprafață noi lideri.

Acesta este asociat cu un cult al personalității sau al puterii.

Partea bună este că Uranus va intra în Gemeni și atunci acest nou lider poate să reprezinte partea de tehnologie sau să schimbe statutul vieții politice de zi cu zi, al politicienilor, în timp ce rolul este preluat de comunitate, de oamenii care pot vota prin aplicații sau pot vota un sistem care este foarte bine dezvoltat pe zona aceasta de control al bazelor de date.

Atunci putem vorbi de o sistematizare mai bună și de minți reprezentative din anumite sectoare.

Cert este că politic se va schimba totul sută la sută, întrucât lucrurile nu au cum să rămânăașa în momentul de față. Predispoziția ca în sânul Uniunii Europene să mai apară conflicte este mare, pentru că ele sunt doar mocnite.

Aici putem vorbi și de conflicte ce țin de țări ca: Spania, Italia, țările Baltice.

Putem vorbi de conflicte chiar și între Serbia-Kosovo, Ungaria, Austria, în România. Așadar, fiecare își dorește teritoriile pe care le-a avut sau pe care le-a dominat înainte de cel De-al Doilea Război Mondial.

Tocmai de aceea e destul de instabil contextul Uniunii Europene din moment ce vede că totul se duce pe apa sâmbetei.

Fiecare își va dori bucățica, iar tendința de a se destrăma este la momentul actual de peste un 60-70%.

Nici moneda euro nu va mai putea susține tot ceea ce ține de rezerve, de surse comerț pe fondul unei crize atât agrare, respectiv alimentare, cât și pe fondul crizei de apă sau de alte resurse.

De aceea, una dintre consecințele mari ale acestor tranzite de prin 2022-2026 este destrămarea Uniunii Europene, căderea euro, apoi îndreptarea spre noi alianțe.

Problema este că în această perioadă, ne aflăm sub influența unui al doilea posibil conflict major care implică China și Taiwan, marea Chinei de Sud.

Acolo știm că este o luptă prin interpuși, între Rusia și respectiv America, cum de altfel se întâmplă și între Ucraina și Rusia, unde este tot interspus, dar în realitate lupta este între America și respectiv Rusia.

Dacă tot ne uităm la aceste conflicte, puncte de conflagrație pe glob ar mai putea fi între China-Taiwan, între Coreea de Nord și Coreea de Sud, Coreea de Nord, respectiv SUA, Iran și respectiv Israel, tot ceea ce ține de Fâșia Gaza.

De asemenea și Turcia este pe un butoi de pulbere, mai ales că acolo sunt probleme în special din punct de vedere politic și financiar, de cel puțin trei ani.

Discutăm apoi de un conflict între Grecia-Turcia pe fond mai degrabă religios. Sunt foarte multe cauze care nu au fost vindecate.

Chiar dacă progresul tehnologic ne aduce o dorință de împăcare între masele mari de oameni, de toleranță, în realitate, problemele care s-au manifestat la nivel macro, mii de ani în urmă, evident, se repetă.

Autor: Maria Astra, publicat la data 19.09.2022

Taguri: karma, zodia gemeni, zodia taur, zodia berbec, zodia leu

Viziteaza magazinul online
ÎNSCRIE-TE PENTRU A OBȚINE O REDUCERE DE 10% ȘI HOROSCOPUL ZILNIC! Abonare newsletter
URMARITI-NE
Aboneaza-te la noutati si primesti 10% la urmatoarea comanda!
Abonare newsletter
© Copyright Zodiacool SRL 2017-2024 Toate drepturile rezervate • RO37138640 • J22/456/2017 • Autorizatie metale si pietre pretioase nr. 11837 • Termene si conditii • 0750619109
Acest site folosește cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficului. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosesc site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.