Transport gratuit peste 140 lei

Vladimir Putin și Joe Biden, interpretarea hărților astrologice a marilor conducători

Vladimir Putin și Joe Biden, interpretarea hărților astrologice a marilor conducători
harta ceas

Diferențe majore între Vladimir Putin și Joe Biden, doi conducători ai marilor puteri. Secrete din culisele astrologice a prezentului și viitorului

Cuprins:

Secretele nu pot fi ascunse în stele.

Legat de conducătorii marilor teritorii a căror hartă o citim, identificăm anumite aspecte și caracteristici ale semnelor lor zodiacale care determină trăsăturile de caracter care au determinat luarea unor decizii de magnitudinea unui război.

Pentru a vedea legătura dintre astrogramele marilor conducători Vladimir Putin și Joe Biden și evenimentele actuale ce țin de conflictele dintre țări.

Ce semnificații au data și locul nașterii Vladimir Putin și Joe Biden

Anume Vladimir Putin, vedem că este născut pe 7 Octombrie 1952, undeva la 09:30 dimineața, în San Petersburg.

Din astrograma domnului Vladimir Putin, vedem faptul că este Balanță cu ascendent în Scorpion și o are pe Venus deasupra ascendentului, care îl face o persoană plăcută, o persoană de admirat, o persoană oarecum sensibilă și cu foarte multă diplomație, care are tendința de a amâna și de a riposta.

Ceea ce este foarte marcant în astrograma domnului Putin e faptul că în casa a 12-a care reprezintă puterea interioară, dar totodată și conflictele, dezamăgirile, dușmanii, îl are pe Saturn, Neptun, Mercur și soarele.

Pe noi ne interesează conjuncția între Saturn-Neptun.

De aici reiese și popularitatea acestuia, iar faptul că a pus vechiul U.R.S.S. pe picioare și a dezvoltat Rusia, a găsit tot felul de soluții, denotă că este un om al poporului.

Totuși, contextul în care acest lider se învârte, uneori e mai dubios.

Casa 12 vorbește și de faptul că poate fi șantajabil sau intră în tot felul de legături care îl conduc spre tot ce înseamnă frământări interioare, nemulțumiri.

Neptun în casa 12, îi aduce tendința de a se refugia în sport, în dependențe, poate de rugăciune sau tot ce ține de meditație, de a-și duce limitele la extrem: fizic, psihic, emoțional, dar asta pentru că uneori este foarte greu să se impună.

Deși de gândit le gândește foarte bine, această conjuncție Saturn-Neptun din 2025-2026 este sfârșitul apogeului domnului Vladimir Putin.

El va rămâne în istorie un lider al ortodoxismului, al verticalității, iar aceste abilități și le-a dezvoltat foarte multe vieți la rând.

Aici putem vorbi de aceea karmă a lui Vladimir Putin, karmă care este plasată pe axa Leu și Vărsător, mai ales pe nodul Sud.

În Leu îl avem și pe Pluto, planeta morții și a renașterii.

Asta înseamnă că acest conducător revine în această putere după foarte multe vieți unde a mai exercitat-o probabil pe aceleași meleaguri, dar e posibil să aibă foarte multe remușcări și sunt șanse foarte mari ca în următoarele reîncarnări să revină din nou la putere.

Cert este că îi place, îl încântă, dar e și o povară și aici vorbim de tot ceea ce a venit după 2014, 2015.

Povara aceasta nu ține de „cine sunt eu și ce am demonstrat lumii”.

Era de la sine de înțeles că după anii 2013, 2014, după invadarea Crimeei sau lipirea regiunilor Rusiei, după Al Doilea Război Mondial la Rusia actuală, că se va ajunge la momentul din 2022.

Mai devreme sau mai târziu, Vladimir Putin încearcă pe cale diplomatică, dar se pare că are foarte mulți dușmani, dușmani care nu doresc neapărat să-i fure puterea, pentru că e vorba și de putere, ci de dușmani care vor să-i înlocuiască filosofia de viață și respectiv înclinațiile, aici în special pe partea de credință.

El este stâlpul și prin el s-au consolidat foarte multe legate de ortodoxie. După decăderea lui, va fi posibilă o mare lovitură asupra religiilor, asupra felului în care poate fi manipulat un popor.

Nu pot să zic că religia nu poate manipula într-o oarecare măsură, dar el este un stâlp al acestui cult și atunci căderea atrage de la sine alte repercursiuni din toate punctele de vedere.

Această cădere va fi cauzată din rândul celor dragi: prieteni, amici, colegi, persoane pe care se bazează sută la sută, cu toate că în realitate este genul de om care nu are încredere, ține foarte multe secrete, iar în rolul lui de putere nu poate să le facă pe toate și atunci trebuie să se bazeze pe spusele altora.

Declinul este la un pas distanță, iar dacă această astrogramă cu ora nașterii a domnului Vladimir Putin este pe bune, declinula început să se vadă de prin 2013-2014, cu toate că a avut momente de ascensiune ce i-a oferit o beție a puterii.

Ce se întâmplă în viitor cu Vladimir Putin, liderul Kremlinului

Lucrurile încep să devină din ce în ce mai sumbre după octombrie 2022- mai 2023, respectiv iulie 2023.

Dacă se ajunge până în 2025-2026 cu domnul Vladimir Putin la putere, acest lucru ar fi foarte bine.

El încearcă să aducă pe altcineva pe același cult, aceeași idee, dar va fi foarte greu pentru că la el totul pleacă din interior, din experiența pe care a avut-o în această misiune de a conduce și asta pentru că a exercitat-o în foarte multe vieți la rând.

De ce este Joe Biden un bun orator?

Dacă ne uităm și pe astrograma Domnului Joe Biden, o să vedem că este un Scorpion cu ascendentul în elementul Săgetător.

Vorbim de poziționarea nodurilor lunare: pe primele grade Fecioară și respectiv Pești, ceea ce înseamnă că la nivel de suflet, vine cu tendința de a conduce mase mari de oameni, dar mai degrabă de a le manipula.

Totodată, îl are pe Neptun deasupra mijlocului cerului, deci este făcut pentru oameni.

Este genul de om care spune ce trebuie, cum trebuie.

Soarele este în casa a 12-a și face oarecum să strălucească în partea a doua veții, dar împins de la spate de prieteni, de oamenii din jur. În realitate nu prea îl încântă.

Chiar dacă toți ne dorim la un moment dat să fim șefi, poate din orgoliu, din tendința de teribilist, sufletește pe domnul Joe Biden, nu îl încântă și e o povară de care abia așteaptă să scape.

Nu a fost din frică acceptată, dar cert este că toată această prezența a lui, e marcată de starea de nemulțumire, agitație, instabilitate, asta pentru că și momentul investirii e cu un ascendent în Vărsător, lucru care ține de transformări, de schimbări.

Sunt foarte multe planete în casa a 12-a, momentului investirii, deci vor ieși foarte multe lucruri la suprafață prin intermediul tehnologiei, prin intermediul conflagrațiilor, pentru o decădere oarecum pe neașteptate.

Cred că domnul Joe Biden chiar dacă este Scorpion și e guvernat de Pluto, în momentul în care Pluto o să-și schimbe semnul din elementul Capricorn, ce reprezintă puterea absolută dată unui singur lider și va intra în Vărsător, unde ține de mase mari de oameni, în perioada 2022-2023,lucrurile nu o să decurgă într-un sens bun.

Ce se întâmplă în 2023?

Anul viitor, Saturn îi va tranzita axa nodurilor lunare. E adevărat că Saturn peste karmă aduce și decizii grele. La naștere îl are pe Saturn în trigon cu Marte.

E o luptă de putere, dar ce pot spune este că Joe Biden o să înceapă să aibă din ce în ce mai multe probleme de sănătate, iar acest aspect se vede în astrogramă pe zona neuro.

Astfel, tendința de a se autoexila sau de a pleca, va fi destul de mare mai ales în anul 2024 spre 2025.

Ce avem noi de făcut?

Ca o concluzie a acestor elemente analizate, aș spune că trebuie să facem și noi ceva.

Suntem o picătură întru-un ocean.

Trebuie să conștientizăm importanța fiecărei picături și să ne schimbăm psihologia colectivă, nu să amplificăm dorința de război. Evident, oamenii ar trebui să lupte împotriva războiului.

Nu ar trebui să accepte să meargă la război. Nu se poate duce un război dacă nu se merge la război. Chiar dacă e vorba de amenințări, de lansat rachete, toate acestea sunt activate de oameni.

Dacă lumea se opune nu are cine să le manevreze și nu se poate ajunge acolo.

De asemenea, cauzele acestor posibile conflagrații de care vă spuneam în zona Chinei, Rusiei, în partea cu Iranul, aș sune că sunt purtate de SUA.

Nu trebuie să fii geopolitic ca să observi că este exportatorul numărul unu în armament,aceasta fiind sursa prin care sunt generați banii.

Astfel, din lăcomie, din dorința de a avea cât mai mult control, putere, se ajunge în astfel de situații.

Dacă popoarele nu ar mai cumpăra armament, dacă nu ar merge la război, dacă s-ar opune la tot ceea ce înseamnă decizii din acestea hilare, ce țin de lupte, aș crede că lumea ar fi mai pașnică.

Cum rămâne cu conservarea resurselor?

Pentru partea aceasta cu inflația, legat de tot ce înseamnă criza agrară, se poate găsi o soluție, dar la nivel colectiv.

În primul rând, oamenii nu ar trebui în realitate să cumpere din ce în ce mai mult, în condițiile în care prețul se poate schimba de la o zi la alta, devenind dublu sau chiar triplu.

Nimeni să nu mai consume, o zi, două, o săptămână, chiar dacă este foarte greu și e aberant ce se spune în momentul de față.

Chiar dacă acum suntem într-o fugă continuă de aprovizionare și asta aduce de la sine probleme, scumpiri, în realitate o să ajungem la un moment în care nu va mai fi și tot se va ajunge la această raționalizare, la o criză.

Omul nu consumă cât zece într-o zi și atunci trebuie să încercăm să fim mult mai moderați și să conștientizăm că puterea este în mâinile noastre, a fiecăruia.

Problema este că ușor, ușor, în timp ne-am dat propria putere: puterea libertății, puterea exprimării, putere pe care au cucerit-o strămoșii noștri.

În toate războaiele, mai ales în cel De-al Doilea Război Mondial și Primul Război Mondial, să nu uităm că au fost făcute sacrificii și să nu tratăm cu indiferență faptul că și noi am putea fi sacrificați la masa celor mari care își vor da mâna după un Al Treilea Război Mondial.

Autor: Maria Astra, publicat la data 19.09.2022

Taguri: karma, casa, zodia leu, zodia fecioara, zodia balanta

Viziteaza magazinul online
URMARITI-NE
© Copyright 2016 - 2023 Zodiacool SRL • Autorizatie metale si pietre pretioase nr. 11837 • Termene si conditii
Acest site folosește cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficului. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosesc site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.