Spune-mi ce zodie e soacra ta, să-ți spun cum să te înțelegi cu ea (II)

21.IUNIE.2018
Spune-mi ce zodie e soacra ta, să-ți spun cum să te înțelegi cu ea (II)
Cum să te comporți cu soacra în funcție de zodie, astfel încât să aveți o relație frumoasă . Aşa cum v-am promis în primul articol, vă spunem în

continuare care sunt părţile mai puţin plăcute ale soacrelor în funcţie de zodie şi câte un mic secret pentru a putea face pace.

Adu-ţi aminte întotdeauna că dacă eşti certată cu soacra, există un conflict şi cu jumătatea ta, chiar dacă nu este vizibil întotdeauna. Încercând să îi înţelegi caracterul şi ceea ce se ascunde de fapt în spatele fiecărei dispute dintre tine şi soacră, vei reuşi să schimbi mult relaţia voastră.

Soacra Leu
Nu este chiar atât de rea pe cât pare, dar şi nici atât de drăguţă pe cât vrea să fie percepută. Dacă vrei să te înţelegi bine cu soacra ta în zodia Leu, e chiar simplu!

Loading...

Trebuie doar să îi faci complimente, să nu uiţi de ziua ei, să mergi des în vizită la ea sau măcar să îi trimiţi poze cu toată familia, mai ales cu nepoţii. Cu alte cuvinte, are nevoie să îi acorzi atenţie. Şi nu îţi va părea rău.

Soacra Fecioară
Este destul de exigentă şi îi place să vadă că totul este făcut perfect. Ai o soacră întotdeauna atentă la detalii şi foarte inteligentă, cu o intuiţie bine dezvoltată. De altfel, la prima vedere pare drăguţă, dar de fapt este atentă şi analizează fiecare cuvânt pe care îl spui şi fiecare gest pe care îl faci.

Pentru a vă împăca, ar fi bine să îi dai senzaţia că are întotdeauna dreptate. Nu uita că este un sfătuitor foarte bun.

Soacra Balanță
Şi soacra Balanţă are standarde ridicate, ceea ce o poate transforma într-o femeie cicălitoare şi imprevizibilă. I-ar plăcea să aibă o noră cu reputaţie bună şi bine poziţionată în societate.

Ar fi bine să o provoci la o discuţie directă despre aşteptările pe care le are fiecare dintre voi şi astfel poţi evita multe certuri şi neînţelegeri ulterioare. Este important pentru ea să ştie că vei fi alături de fiul ei şi că îl vei ajuta să urce pe scara socială.

Soacra Scorpion
Într-o primă fază, soacra Scorpion pare inofensivă, dar în acea perioadă ea te analizează atent, pentru ca apoi să treacă la atac dur. În general, va încerca să arate că nu eşti capabilă orice ai întreprinde.

E bine să fii atentă de la început şi să fii sinceră, asftel nu vei lăsa loc pentru interpretările ei. Pe de altă parte, este dezarmată de persoanele puternice, sigure pe forţele proprii, capabile să se dezvolte şi mai ales de cele sincere.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni pentru nativii din zodia Șarpe din zodiac chinezesc 2019 pe plan financiar: În 2019
Femeia Pești are un instinct sexual amplificat în momentul în care consumă un vin roșu.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.