Transport gratuit peste 199 lei

Spune-mi ce zodie e soacra ta, să-ți spun cum să te înțelegi cu ea (II)

Spune-mi ce zodie e soacra ta, să-ți spun cum să te înțelegi cu ea (II)

Cum să te comporți cu soacra în funcție de zodie, astfel încât să aveți o relație frumoasă . Aşa cum v-am promis în primul articol, vă spunem în

continuare care sunt părţile mai puţin plăcute ale soacrelor în funcţie de zodie şi câte un mic secret pentru a putea face pace.

Adu-ţi aminte întotdeauna că dacă eşti certată cu soacra, există un conflict şi cu jumătatea ta, chiar dacă nu este vizibil întotdeauna. Încercând să îi înţelegi caracterul şi ceea ce se ascunde de fapt în spatele fiecărei dispute dintre tine şi soacră, vei reuşi să schimbi mult relaţia voastră.

Soacra Leu
Nu este chiar atât de rea pe cât pare, dar şi nici atât de drăguţă pe cât vrea să fie percepută. Dacă vrei să te înţelegi bine cu soacra ta în zodia Leu, e chiar simplu!

Trebuie doar să îi faci complimente, să nu uiţi de ziua ei, să mergi des în vizită la ea sau măcar să îi trimiţi poze cu toată familia, mai ales cu nepoţii. Cu alte cuvinte, are nevoie să îi acorzi atenţie. Şi nu îţi va părea rău.

Soacra Fecioară
Este destul de exigentă şi îi place să vadă că totul este făcut perfect. Ai o soacră întotdeauna atentă la detalii şi foarte inteligentă, cu o intuiţie bine dezvoltată. De altfel, la prima vedere pare drăguţă, dar de fapt este atentă şi analizează fiecare cuvânt pe care îl spui şi fiecare gest pe care îl faci.

Pentru a vă împăca, ar fi bine să îi dai senzaţia că are întotdeauna dreptate. Nu uita că este un sfătuitor foarte bun.

Soacra Balanță
Şi soacra Balanţă are standarde ridicate, ceea ce o poate transforma într-o femeie cicălitoare şi imprevizibilă. I-ar plăcea să aibă o noră cu reputaţie bună şi bine poziţionată în societate.

Ar fi bine să o provoci la o discuţie directă despre aşteptările pe care le are fiecare dintre voi şi astfel poţi evita multe certuri şi neînţelegeri ulterioare. Este important pentru ea să ştie că vei fi alături de fiul ei şi că îl vei ajuta să urce pe scara socială.

Soacra Scorpion
Într-o primă fază, soacra Scorpion pare inofensivă, dar în acea perioadă ea te analizează atent, pentru ca apoi să treacă la atac dur. În general, va încerca să arate că nu eşti capabilă orice ai întreprinde.

E bine să fii atentă de la început şi să fii sinceră, asftel nu vei lăsa loc pentru interpretările ei. Pe de altă parte, este dezarmată de persoanele puternice, sigure pe forţele proprii, capabile să se dezvolte şi mai ales de cele sincere.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online