Karma Berbec-Leu

Berbecul consideră că Leul este sociabil, puternic, energic și că îi va oferi satisfacții maxime.

Conceptul de karmă în relația sentimentală funcționează în unele cazuri într-o manieră pozitivă.

Berbec-Leu

Cuplul războinicilor, în această relație fiecare partener simte că trăiește prin celălalt.

De cele mai multe ori atracția este de la prima vedere, ajungându-se repede în dormitor. Nimeni nu are inhibiții în această relație, totul se discută căutându-se o rezolvare rapidă.

Certurile pot să apară în momentul în care Leul se va lenevi și va lăsa toată responsabilitatea pe Berbec. Cu alte cuvinte, această relație are șanse de 75-90% să reziste în timp dacă nu intervine rutina și minciuna între partenerii.

Leul și Berbecul au multe lucruri în comun: sunt aventuroși, dominatori, energici, independenți, iubitori de libertate, foarte sociabili, cu schimbări de dispoziție în momentele de depresie.

Totuși, atenție dacă ești în această relație, Leul este un semn plin de mândrie și orgoliu, nu căuta să îl înjosești, se va detașa de tine.

Capitolul erotic este poate cel mai bine susținut în această relație, fiecare este dominat de inițiativă, prin urmare nu are ce căuta monotonie între acești partenerii.

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.