Remedii feng shui pentru baia din Nord-Vest

22.IUNIE.2017
Remedii feng shui pentru baia din Nord-Vest
Cum scăpăm de energia negativă adusă de baia din sectorul Nord-Vest al locuinței? Află răspunsul, dar și alte secrete despre importanța poziționării

băii în casă. Oferta pe piața imobiliară a crescut vertiginos în ultimii ani. Populația tânără a României preferă să-și înceapă viața de familie într-o casă nouă. Entuziasmați de condițiile ușoare de obținere a creditelor pentru prima casă, tinerii își cumpără o locuință nouă fără să se intereseze dacă noua achiziție are sau nu o energie pozitivă.fără să-și pună întrebarea dacă aceasta le este favorabilă sau nu pe termen lung.

Feng Shui și alegerea unei case noi

Sănătatea și banii variază după poziționarea băii

Oricât de bun ar fi un agent imobiliar și oricât de bine intenționat ar fi, rar sau chiar niciodata se întâlnesc agenți care să fie interesați de evoluția noilor proprietari în noua casă. Agenții imobiliari vând un produs, iar ce se va întâmpla mai departe rămâne doar în grija celor care cumpără.

Loading...

Știai că starea de sănătate, fericirea în cuplu, prosperitatea financiară a cuplului depind în mare măsură de poziția pe care o ocupă BAIA în locuință? Deși poate părea banal, află că mica toaletă din casă poate face mai mult rău decât bine.

Baia trebuie să aibă dimensiuni cât mai mici

Principiile feng shui trag semnale de alarmă în legătură cu toaleta. În primul rând, oricât de frumos ar părea designul unei toalete, aceasta nu are deloc energie pozitivă. De aceea, prima regulă feng shui spune că pentru toaletă nu este necesară o încăpere mai mare de 5 mp.

Baia nu trebuie să ocupe sectorul Nord-Vest sau Sud-Vest al casei

Ce este mai important pentru fericirea cuplului? Să existe bună înțelegere, iubire, copii sănătoși și bani pentru a întreține relația de cuplu.

În Feng Shui, se consideră că mama și tatăl sunt piesele cele mai importante dintr-un cuplu. De aceea, conform principiilor feng shui, sub nicio formă nu se recomandă plasarea băii în sectorul de Nord-Vest sau Sud-Vest al locuinței, considerate sacre.

Atunci când bărbatul casei are parte de energie pozitivă de la casa în care locuiește, familia se bucură de o viață binecuvântată. Pentru ca energia casei să-i fie favorabilă capului familiei, este necesar ca baia să fie într-un sector diferit de Nord-Vest.

Baia plasată în Nord-Vest atrage energie dezastruoasă pentru cuplu

Cel mai prost feng shui se creează într-o locuință care are baia plasată în Nord-Vest, sectorul tatălui. Nu mai sta pe gânduri, ia o busolă și vezi în ce parte a casei este baia.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  4
VOTURI
3936
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Ce meserie se potrivește pentru Taur? Zodia Taur: bani, evoluție în carieră
La intervale de 20 de ani, calitatea stelelor se schimbă și din pozitive pot deveni negative.
În Feng Shui, problemele de sănătate apar atunci când stai pe o direcție cu flux energie

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.