Transport gratuit peste 199 lei

Găsește-ți fericirea și liniștea în locuința amenajată Feng Shui

Găsește-ți fericirea și liniștea în locuința amenajată Feng Shui

Casa este locul în care ne regăsim fericirea, armonia și ne reîncărcăm bateriile. Reușita în plan personal și profesional este condiționată și de modul

în care ne simțim în propria casă, fie că este proprietate personală, fie că este închiriată. Armonia pe care o transmite aceasta se reflectă în viața noastră de zi cu zi, influențându-ne deciziile și puterea de a acționa spre direcția dorită. În mai puține cuvinte, casa este locul în care ne regăsim fericirea, armonia și ne reîncărcăm bateriile. Principiile Feng Shui creează echilibrul de care avem nevoie în casă.

Astfel putem avea o viață de familie fericită și o carieră pe culmile succesului. Așezarea fiecărui lucru, culorile, punctele cardinale, cele cinci elemente din natură (Apă, Pământ, Lemn, Foc și Metal) sunt esențiale pentru sporirea energiilor pozitive.

Încă de la ușa de intrare în locuință, energia își face simțită prezența și influența, fie că este pozitivă, fie că este negativă. De asemenea, culorile pe care le folosim, mobilierul, plantele și obiectele decorative sunt încărcate cu energie. Chiar și simpla orientare a unor obiecte spre un punct cardinal poate crea neplăceri.

De asemenea, există locuri în locuință care invariabil sunt încărcate cu energie negativă, dar există remedii Feng Shui prin care pot fi estompate. De exemplu, baia este încăperea cu influență negativă. E important ca aceasta să nu fie față în față cu ușa de intrare ori cu cea de la dormitor (dacă este, țineți tot timpul ușa închisă și capacul lăsat la vasul de toaletă!). Ar trebui evitate plante vii în baie, bateriile aurii de la chiuvetă, cadă şi duş sau oglinzile care reflectă vasul de toaletă. Cel mai prost feng shui într-o casă îl poate determina o baie albastră sau neagră, ele reprezentând elementul apă, care în feng shui este asociat cu bogăția.

Fiecare cameră are importanța ei în viața celor ce locuiesc în casa respectivă și trebuie amenajată astfel încât să aducă și să transmită armonie, bun gust și prosperitate, iar Feng Shui-ul ne poate ajuta să facem asta.

Viziteaza magazinul online