Găsește-ți fericirea și liniștea în locuința amenajată Feng Shui

30.OCTOMBRIE.2018
Găsește-ți fericirea și liniștea în locuința amenajată Feng Shui

Categorie: Feng Shui Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Casa este locul în care ne regăsim fericirea, armonia și ne reîncărcăm bateriile. Reușita în plan personal și profesional este condiționată și de modul

în care ne simțim în propria casă, fie că este proprietate personală, fie că este închiriată. Armonia pe care o transmite aceasta se reflectă în viața noastră de zi cu zi, influențându-ne deciziile și puterea de a acționa spre direcția dorită. În mai puține cuvinte, casa este locul în care ne regăsim fericirea, armonia și ne reîncărcăm bateriile. Principiile Feng Shui creează echilibrul de care avem nevoie în casă.

Astfel putem avea o viață de familie fericită și o carieră pe culmile succesului. Așezarea fiecărui lucru, culorile, punctele cardinale, cele cinci elemente din natură (Apă, Pământ, Lemn, Foc și Metal) sunt esențiale pentru sporirea energiilor pozitive.

Loading...

Încă de la ușa de intrare în locuință, energia își face simțită prezența și influența, fie că este pozitivă, fie că este negativă. De asemenea, culorile pe care le folosim, mobilierul, plantele și obiectele decorative sunt încărcate cu energie. Chiar și simpla orientare a unor obiecte spre un punct cardinal poate crea neplăceri.

De asemenea, există locuri în locuință care invariabil sunt încărcate cu energie negativă, dar există remedii Feng Shui prin care pot fi estompate. De exemplu, baia este încăperea cu influență negativă. E important ca aceasta să nu fie față în față cu ușa de intrare ori cu cea de la dormitor (dacă este, țineți tot timpul ușa închisă și capacul lăsat la vasul de toaletă!). Ar trebui evitate plante vii în baie, bateriile aurii de la chiuvetă, cadă şi duş sau oglinzile care reflectă vasul de toaletă. Cel mai prost feng shui într-o casă îl poate determina o baie albastră sau neagră, ele reprezentând elementul apă, care în feng shui este asociat cu bogăția.

Fiecare cameră are importanța ei în viața celor ce locuiesc în casa respectivă și trebuie amenajată astfel încât să aducă și să transmită armonie, bun gust și prosperitate, iar Feng Shui-ul ne poate ajuta să facem asta.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Anul nou chinezesc începe odată cu prima zi cu Lună Nouă dintre solstițiul de iarnă și
Feng Shui este o practică des folosită de către persoanele care își doresc prosperitate și
Horoscop carieră FECIOARĂ 2019: 2019 nu pune accentul pe schimbări majore la nivelul acestui

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.