Ai găsit un nasture? Vei avea noroc! Află ce alte obiecte neobișnuite aduc norocul

30.IANUARIE.2019
Ai găsit un nasture? Vei avea noroc! Află ce alte obiecte neobișnuite aduc norocul

Categorie: Astrologie Autor: Maria Poinescu ZODIACOOL Foto:pxhere.com

Unele lucruri pe care le găsim pot atrage norocul în viață. Iată care sunt cele mai cunoscute superstiții legate de fericirea adusă de obiectele găsite.

Potcoava este simbolul clasic al norocului și prosperității, dar după ce ai găsit-o, trebuie să o atârni deasupra ușii de la intrarea în casă. Dar să descoperim care sunt cele mai puțin cunoscute. Dacă ai găsit un ceas care încă funcționează, înseamnă că viața ta ajunge la un capitol nou și favorabil. Atenție! Nu trebuie purtat acest ceas. În plus, atragi chiar mai mult noroc dacă îi găsești proprietarul și îl înapoiezi.

Se spune despre cheie că ocrotește casa de spiritele rele, iar cu cât este mai veche cea pe ai găsit-o, cu atât energia sa este mai puternică.

Loading...

Ai găsit un nasture? Se spune că urmează să primești vești foarte bune. Este cu atât mai norocos cu cât are mai multe găuri. Poate fi făcut talisman anti-deochi dacă este legat cu ață roșie și purtat zilnic, dar nu la vedere.

Un inel aduce iubirea în viața tinerei care l-a găsit, fie că vorbim de căsătorie, fie că e declarația de dragoste mult așteptată. Persoanele căsătorite ar fi bine să se ferească să ia inelul pe care îl găsesc, pentru că atrage despărțiri în cazul lor.

Deși nu este indicat să le iei, mănușile găsite sunt semn că vei face cunoștință cu o persoană deosebită. În plus, cele de piele atrag norocul în afaceri.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

DESCOPERĂ
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.