Aplica

Ai găsit un nasture? Vei avea noroc! Află ce alte obiecte neobișnuite aduc norocul

Ai găsit un nasture? Vei avea noroc! Află ce alte obiecte neobișnuite aduc norocul

Unele lucruri pe care le găsim pot atrage norocul în viață. Iată care sunt cele mai cunoscute superstiții legate de fericirea adusă de obiectele găsite.

Potcoava este simbolul clasic al norocului și prosperității, dar după ce ai găsit-o, trebuie să o atârni deasupra ușii de la intrarea în casă. Dar să descoperim care sunt cele mai puțin cunoscute. Dacă ai găsit un ceas care încă funcționează, înseamnă că viața ta ajunge la un capitol nou și favorabil. Atenție! Nu trebuie purtat acest ceas. În plus, atragi chiar mai mult noroc dacă îi găsești proprietarul și îl înapoiezi.

Se spune despre cheie că ocrotește casa de spiritele rele, iar cu cât este mai veche cea pe ai găsit-o, cu atât energia sa este mai puternică.

Ai găsit un nasture? Se spune că urmează să primești vești foarte bune. Este cu atât mai norocos cu cât are mai multe găuri. Poate fi făcut talisman anti-deochi dacă este legat cu ață roșie și purtat zilnic, dar nu la vedere.

Compatibilitate zodii

Un inel aduce iubirea în viața tinerei care l-a găsit, fie că vorbim de căsătorie, fie că e declarația de dragoste mult așteptată. Persoanele căsătorite ar fi bine să se ferească să ia inelul pe care îl găsesc, pentru că atrage despărțiri în cazul lor.

Deși nu este indicat să le iei, mănușile găsite sunt semn că vei face cunoștință cu o persoană deosebită. În plus, cele de piele atrag norocul în afaceri.

Alte persoane au căutat și
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!