Remediile feng shui pentru baia din Sud-Vest

23.IUNIE.2017
Remediile feng shui pentru baia din Sud-Vest

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Norocul de căsătorie este grav afectat de prezența băii în sectorul de Sud-Vest al locuinței. Cum poți să scapi de energia negativă a acesteia? Află

remediile feng shui pentru baia din Sud-Vest. Mama, femeia, cea mai dragă figură din istorie, pictată de artiști celebri, sculpată de mâini dibace, venerată de poeți, răsfățată de muzicieni, este în centrul atenției și în Feng Shui. Principiile feng shui asociază mama, respetiv femeia, cu casa și cu bunăstarea. Se spune că dacă femeia e fericită, casa vibrează de energie pozitivă. Cine ar putea contrazice această observație?

Feng Shui și femeia, centrul atenției în Feng shui

Baia cu energie distrugătoare, efecte grave pentru cuplu

Ia o busolă și află unde este plasată baia în locuința ta.

Chiar dacă te bucurai că ai o locuință nouă, cu o baie modernă, află că, din optica feng shui, mai important decât designul este energia pe care o atrage baia. Poate că ai auzit deja că nicio baie nu poate aduce energie pozitivă, dar nu știai că, în unele cazuri, energia sa negativă poate fi distrugătoare pentru cuplu sau pentru cei care vor să aibă o relație sau să se căsătorească. Nu tot timpul baia îți poate juca feste în dragoste, dar dacă se întâmplă ca ea să fie poziționată chiar în sectorul mamei, repercursiunile pot fi destul de neplăcute.

Loading...

Sud-Vestul casei, sectorul mamei în Feng Shui

Alături de sectorul sacru al tatălui, respectiv Nord-Vestul casei, despre care ai citit în articolul precedent, al doilea sector important în Feng Shui este cel de Sud-Vest, corespunzător mamei, căsătoriei, relațiilor armonioase. De ce este atât de grav să ai baia plasată în sectorul mamei? Deoarece energia sa negativă poate cauza suferință și poate atrage eșec în relații.
De asemenea, mai jos găsești enumerate o serie de aspecte negative, care pot avea ca motiv poziționarea băii în Sud-Vest:
- poate pune bețe în roate celor care vor să-și clădească un cuplu, ori să atragă armonie în familie;
- fertilitatea femeii poate avea de suferit de pe urma prezenței băii în Sud-Vest;
- predispoziția femeii spre boli este accentuată de baia din Sud-Vest;
- prosperitatea casei scade din cauza acestei băi;
- baia din Sud-Vest poate fi cauza unui divorț sau al infidelității;
- singurătatea și depresia pot apărea din cauza băii din Sud-Vest;
- împiedică o căsătorie să apară.

Remedii feng shui pentru baia din Sud-Vest

Mai jos găsești o serie de remedii feng shui, care te pot ajuta să scapi de energia negativă generată de poziționarea băii în Sud-Vest:

- Vopsește în roșu ușa de la baie.
- Afișează în sectorul de Sud-vest din living sau din dormitor trigrama mamei. Trigrama Kun este o reprezentare din Yi –Jing, formată din trei linii orizontale întrerupte. Aceste linii întrerupte reprezintă maximum de energie Yin, adică energie de tip feminin. În acest fel, vei contracara energia negativă pe care o amplifică toaleta din Sud-Vest.

trigrama kun mama sud-vest feng shui

- Nu folosi toaleta din Sud-Vest sau mută toaleta în altă parte a casei (acesta este cel mai eficient remediu, dar este cel mai greu de realizat).
- Decorează baia feng shui cu gresie și faianță de culoare roșie, grena, violet. Detaliile de alb, auriu, argintiu te pot ajuta să creezi un design foarte plăcut. Cele mai nefaste culori în baia din Nord-Vest sunt verdele, maronul, albastrul, negrul și griul.
- O baie așezată în Sud-Vest, decorată cu piatră naturală, travertin, plăci de piatră semiprețioasă poate spori energia feminină.

baia rosu sud-vest feng shui

- Plasează o oglindă mare pe ușa băii sau pe peretele băii (această metodă se poate aplica numai dacă oglinda nu reflectă ușa de la intrare în locuință).

Alege unul sau mai multe dintre remediile de mai sus și, cu siguranță, norocul tău în dragoste și relații se va îmbunătăți considerabil.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Anul nou chinezesc începe odată cu prima zi cu Lună Nouă dintre solstițiul de iarnă și
Cu toții ne punem întrebarea care sunt cele mai bune culori pentru dormitor, însă puțini știu
Xuan Kong Fei Xing, feng shui-ul Stelelor Zburătoare este o ramură a Școlii Busolei din feng

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.