Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Cum să alegi culoarea cea mai potrivită pentru noua ta mașină

Cum să alegi culoarea cea mai potrivită pentru noua ta mașină

Dincolo de aspectul frumos al mașinii, culorile acesteia au o energie puternică ce ne influențează viața. Când achiziționăm o mașină, culoarea este un

aspect important, care nu ar trebui lăsat la voia întâmplării. În iureșul evenimentelor zilnice, facem nenumărate drumuri cu mașina de acasă până la serviciu, de la muncă la mall, fuga repede după copii la școală și altele. Și astfel, fără să ne dăm seama, culoarea mașinii exercită o influență constantă asupra noastră, care ne poate modifica starea de spirit, norocul, sănătatea.

Știința feng shui ne dezvăluie secretul culorilor potrivite pentru mașină, pe baza unui calcul matematic, în funcție de data nașterii și gen. Astfel, se obține un număr de la 1 la 9, numit număr KUA personal, care poate fi considerat numărul nostru norocos.

Fiecare număr KUA este guvernat de energia unuia dintre cele 5 elemente din natură: apă, foc, lemn, metal, pământ, iar culoarea mașinii trebuie să aibă legătură cu acestea.

DE INTERES: Calcul număr KUA personal

Pentru cei care au numărul KUA 1, mașinile de culoare neagră și albastru bleumarin sunt cele mai potrivite, deoarece acest număr este guvernat de elementul apă. Pentru a avea succes pe plan financiar, se recomandă mașina de culoare verde, iar pentru a atrage energia dragostei pot opta pentru o mașină de culoare roșie sau portocalie.

Persoanele care au numerele KUA 2, 5 sau 8 s-ar simți cel mai bine în mașini de culoare cărămizie, portocalie, în rezonanță cu elementul pământ, care le este cel mai favorabil. Iar pentru a atrage energia sănătății și a romantismului, s-ar putea decide la mașini de culoare albă, aurie, argintie.

Cei care au numerele KUA 3 sau 4 sunt influențați de elementul lemn, de aceea se vor simți bine în mașini cu caroserie de culoare neagră, albastră, turcoaz, verde și cu tapițerie de culoare bej, maron. Dacă vor să-și îmbunătățească sănătatea, mașinile de culoare roșie, grena, portocalie vor fi o alegere potrivită.

Iată că cei care au numerele KUA 6 sau 7 se vor simți atrași de mașinile de culoare albă, aurie, argintie, gri, galbenă, portocalie, cărămizie.

Pe când persoanele care au KUA 9 se vor simți bine și vor atrage energia prosperității dacă vor călători în mașini de culoare roșie, sănătatea lor va fi înfloritoare dacă vor conduce o mașină de culoare verde sau maron, cu tapițerie bej.

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit