Cum să alegi culoarea cea mai potrivită pentru noua ta mașină

17.IULIE.2018
Feng Shui AUTOR: Ivona Mara FOTO: steemit.com
Dincolo de aspectul frumos al mașinii, culorile acesteia au o energie puternică ce ne influențează viața. Când achiziționăm o mașină, culoarea este un

aspect important, care nu ar trebui lăsat la voia întâmplării. În iureșul evenimentelor zilnice, facem nenumărate drumuri cu mașina de acasă până la serviciu, de la muncă la mall, fuga repede după copii la școală și altele. Și astfel, fără să ne dăm seama, culoarea mașinii exercită o influență constantă asupra noastră, care ne poate modifica starea de spirit, norocul, sănătatea.

Știința feng shui ne dezvăluie secretul culorilor potrivite pentru mașină, pe baza unui calcul matematic, în funcție de data nașterii și sex. Astfel, se obține un număr de la 1 la 9, numit număr KUA personal, care poate fi considerat numărul nostru norocos.

Loading...

Fiecare număr KUA este guvernat de energia unuia dintre cele 5 elemente din natură: apă, foc, lemn, metal, pământ, iar culoarea mașinii trebuie să aibă legătură cu acestea.

DE INTERES: Calcul număr KUA personal

Pentru cei care au numărul KUA 1, mașinile de culoare neagră și albastru bleumarin sunt cele mai potrivite, deoarece acest număr este guvernat de elementul apă. Pentru a avea succes pe plan financiar, se recomandă mașina de culoare verde, iar pentru a atrage energia dragostei pot opta pentru o mașină de culoare roșie sau portocalie.

Persoanele care au numerele KUA 2, 5 sau 8 s-ar simți cel mai bine în mașini de culoare cărămizie, portocalie, în rezonanță cu elementul pământ, care le este cel mai favorabil. Iar pentru a atrage energia sănătății și a romantismului, s-ar putea decide la mașini de culoare albă, aurie, argintie.

Cei care au numerele KUA 3 sau 4 sunt influențați de elementul lemn, de aceea se vor simți bine în mașini cu caroserie de culoare neagră, albastră, turcoaz, verde și cu tapițerie de culoare bej, maron. Dacă vor să-și îmbunătățească sănătatea, mașinile de culoare roșie, grena, portocalie vor fi o alegere potrivită.

Iată că cei care au numerele KUA 6 sau 7 se vor simți atrași de mașinile de culoare albă, aurie, argintie, gri, galbenă, portocalie, cărămizie.

Pe când persoanele care au KUA 9 se vor simți bine și vor atrage energia prosperității dacă vor călători în mașini de culoare roșie, sănătatea lor va fi înfloritoare dacă vor conduce o mașină de culoare verde sau maron, cu tapițerie bej.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
0  0
VOTURI
3646
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

TAUR. Zodia Taur, femeia și barbatul Taur în zodiac, in ce luna este zodia Taur
În ce lună este zodia Taur: Soarele este în constelația Taur din 20 aprilie până în 21 mai.
Numere stele zburătoare
Stelele Zburătoare sunt numerotate de la 1 la 9, aceste numere se înscriu (zboară) în celulele
Zodiac chinezesc 2019 TIGRU, horoscop chinezesc DRAGOSTE, căsătorie și relații
Previziuni pentru Tigru, zodiac chinezesc 2019, pentru dragoste, căsătorie și relații: Însă,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.