5 sfaturi Feng Shui pentru o nuntă de vis și viață fericită împreună

11.OCTOMBRIE.2018
Feng Shui AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: unsplash.com
Pentru a fi o nuntă reușită și pentru a aduce armonia în viață, ține cont de aceste sfaturi. Nunta este un moment extrem de important în viața oricui.

Este clipa în care totul se schimbă, când fiecare este pregătit să înceapă o viață nouă, să-și întemeieze propria familie. Sunt câteva sfaturi de care este bine să ții cont atunci când îți organizezi nunta, pentru a fi o zi reușită și pentru a aduce armonia în viața voastră. 1. Data nunții. Sunt zile în care vibrația este negativă sau influența nu este tocmai de bun agur, așa că ar fi bine să fiți foarte atenți.

Puteți să aflați dacă o zi este bună pentru voi, accesând aici calculatorul de date. Atenție! La fel se întâmplă și în cazul orei la care începe ceremonia.

Loading...

2. Florile de nuntă. Cele mai bune ornamente florale sunt cele cât mai mari, deoarece simbolizează prosperitatea. De asemenea, sunt indicate florile de sezon, dar mai ales acele soiuri cu care simțiți că rezonați. Este bine ca aceastea să aibă arome discrete și plăcute.

3. Decorațiuni norocoase. Optați pentru mici decoruri din cristale de cuarț, pentru a neutraliza energiile negative. Pot fi folosite pentru aranjamentele de pe mese, pot fi pahare, vaze, suporturi de lumânări sau ar putea fi mărturiile pentru invitați. O altă idee este să porți bijuterii înnobilate cu cristale de cuarț transparent.

4. Plicul roşu. Alege plicuri roșii pentru darul de la nuntă, deoarece această culoare simbolizează dragoste, pasiune, putere, stăpânire de sine, curaj.

5. Paleta cromatică. Culorile ocupă un loc aparte în Feng Shui. De exemplu, pentru cuplurile tinere este indicat rozul, care simbolizează distracție și spirit ludic, pentru nunțile petrecute în familie – purpuriu (senzualitate), pentru cuplurile ce deja au trecut printr-un mariaj – verde și albastru (creativitate, liniște). Pe de altă parte, îmbinarea dintre alb și negru amintește de yin și yang (armonie și echilibru).

Alegeți să puneți în practică principiile Feng Shui și cel mai important este să zâmbiți cât mai mult în ziua nunții și apoi fiecare zi să fie o adevărată sărbătoare în viața voastră! Lăsați stresul la o parte în cea mai importantă zi din viața voastră și simțiți-vă bine. Casă de piatră!

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
0  0
VOTURI
969
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Matricea Numerologică
Matricea numerologică, numită pătratul lui Pitagora, reprezintă caracterul, personalitatea și
KUA 4, Spiritualul
Trigrama XUN este cea care determină caracteristicile numărului KUA 4. Trigrama XUN este formată
Steaua Zburătoare 7
Steaua zburătoare 7, numită steaua furturilor, aduce un flux de energie negativă, care

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.