Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

5 sfaturi Feng Shui pentru o nuntă de vis și viață fericită împreună

5 sfaturi Feng Shui pentru o nuntă de vis și viață fericită împreună

Pentru a fi o nuntă reușită și pentru a aduce armonia în viață, ține cont de aceste sfaturi. Nunta este un moment extrem de important în viața oricui.

Este clipa în care totul se schimbă, când fiecare este pregătit să înceapă o viață nouă, să-și întemeieze propria familie. Sunt câteva sfaturi de care este bine să ții cont atunci când îți organizezi nunta, pentru a avea o zi reușită și pentru a aduce armonia în viața voastră.

Sfaturi Feng shui bune de luat în calcul

1. Data nunții.

Sunt zile în care vibrația este negativă sau influența nu este tocmai de bun agur, așa că ar fi bine să fiți foarte atenți.

Puteți să aflați dacă o zi este bună pentru voi, accesând aici calculatorul de date. Atenție! La fel se întâmplă și în cazul orei la care începe ceremonia.

2. Florile de nuntă. Cele mai bune ornamente florale sunt cele cât mai mari, deoarece simbolizează prosperitatea. De asemenea, sunt indicate florile de sezon, dar mai ales acele soiuri cu care simțiți că rezonați. Este bine ca aceastea să aibă arome discrete și plăcute.

3. Decorațiuni norocoase. Optați pentru mici decoruri din cristale de cuarț, pentru a neutraliza energiile negative. Pot fi folosite pentru aranjamentele de pe mese, pot fi pahare, vaze, suporturi de lumânări sau ar putea fi mărturiile pentru invitați. O altă idee este să porți bijuterii înnobilate cu cristale de cuarț transparent.

4. Plicul roşu. Alege plicuri roșii pentru darul de la nuntă, deoarece această culoare simbolizează dragoste, pasiune, putere, stăpânire de sine, curaj.

5. Paleta cromatică. Culorile ocupă un loc aparte în Feng Shui. De exemplu, pentru cuplurile tinere este indicat rozul, care simbolizează distracție și spirit ludic, pentru nunțile petrecute în familie – purpuriu (senzualitate), pentru cuplurile ce deja au trecut printr-un mariaj – verde și albastru (creativitate, liniște). Pe de altă parte, îmbinarea dintre alb și negru amintește de yin și yang (armonie și echilibru).

Alegeți să puneți în practică principiile Feng Shui și cel mai important este să zâmbiți cât mai mult în ziua nunții și apoi fiecare zi să fie o adevărată sărbătoare în viața voastră! Lăsați stresul la o parte în cea mai importantă zi din viața voastră și simțiți-vă bine. Casă de piatră!

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online