Scapă de emoții la interviu! Folosește metode Feng Shui ca să ai succes

14.NOIEMBRIE.2017
Feng Shui AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: poegroupadvisors.com
Sfaturi despre cum să te pregătești eficient pentru un interviu și cum să-ți crești rapid șansele de reușită. Știința Feng Shui se bazează pe calcule

și în funcție de data nașterii, pentru a atrage norocul. Pregătirea unui interviu pe baza principiilor feng shui ne poate ajuta să reușim mai ușor în carieră. 1. Folosirea numărului KUA personal, adică direcțiile norocoase spre care să privim în timpul interviului. Se recomandă să orientăm privirea și corpul, dacă se poate, spre direcțiile de succes sau dezvoltare personală.

DE INTERES: Numărul KUA personal în știința Feng Shui

În cazul în care din anumite motive nu reușim să facem acest lucru, putem opta și pentru direcțiile de dragoste sau sănătate. Desigur, este necesar ca înaintea interviului să ne rezervăm timp pentru a ne orienta în spațiu cu ajutorul busolei de pe telefon. Direcțiile personale favorabile ne vor ajuta să scăpăm de emoțiile negative și de sentimentul de nesiguranță.

Loading...

2. Evitarea așezării cu spatele la ușă, poziție clasică de eșec, care scade drastic șansele de a da răspunsuri potrivite la întrebări capcană.

3. Sub nicio formă nu trebuie să ne așezăm în colțul unui birou sau pe un scaun șubred, pentru a nu ne pierde încrederea și reputația.

4. Un accesoriu de culoare neagră, albastră sau bleumarin (pantofi, curele, serviete etc.) ne poate proteja să nu facem greșeli la interviu, fie de negociere, fie interviu de angajare.

5. Ținuta pe care o purtăm în timpul interviului, chiar dacă nu este office, trebuie să fie cât mai nouă, pentru că în acest fel să arătăm universului că suntem pregătiți pentru schimbări pozitive.

6. Talismanul norocos din buzunar poate fi o amuletă cu 3 monede chinezești și nod mistic de culoare roșie, care să atragă satisfacții profesionale și succes în carieră.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  1
VOT
1043
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Feng Shui Sanatate
În Feng Shui, problemele de sănătate apar atunci când stai pe o direcție cu flux energie
Zodia LEU. BANI, carieră și afaceri. Bunastare zodia Leu | ZODIACOOL®
Ai o alură de comandant oriunde apari. Te bucuri nespus de mult când cei din jur îți iau în
GEMENI. Zodia Gemeni femeia și barbatul Gemeni în zodiac
Soarele se află în semnul zodiacal GEMENI de la 21 Mai până la 21 Iunie. Este locul de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.