Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Ce simbolizează liliacul în cultura chineză?

Ce simbolizează liliacul în cultura chineză?

În cultura chineză, liliacul este considerat ca fiind un simbol norocos de bun augur pentru bogăție și prosperitate. Simbol al bogăției, deoarece cuvântul chinezesc de liliac - „fook ” are un sunet asemănător cu „prosperitate, binecuvântare, noroc” – „fuk”

Liliecii au o reputație proastă, deoarece sunt purtători de boli. În afară de aceasta, semnificația liliecilor este strâns legată de vampiri, castele bântuite, vrăjitoarele conform filmelor occidentale. Dar în cultura chineză, liliacul are o altă poveste și mulți oameni adoră acest simbol.

Simbolul liliacului în Feng Shui

Se crede că este un semn puternic, va atrage asupra familiei bogății, deoarece liliacul este un simbol al abundenței și prosperității.

Un grup de 5 lilieci este un remediu puternic pentru a atrage norocul în toate. Cei cinci lilieci simbolizează cele 5 binecuvântări, acestea sunt: prosperitatea, longevitatea, dragostea, sănătatea și moartea naturală la bătrânețe.

Best seller

Amplasare amuletă liliac in Feng Shui

O amuletă sau un obiect cu lilieci pot fi poziționate în sectorul vestic sau nord-vestic al casei pentru a îmbunătăți norocul și a atrage sprijinul beneficiarilor.

Se mai pot agăța în exteriorul ușii sau ferestrei pentru a contracara boala și a îndepărta răul.

De preferat, este să atârnați moneda prosperității cu liliac în partea din față a casei sau a altor puncte de intrare pentru atragerea bogăției, norocului și sănătății.

De altfel, este recomandat ca simbolul liliacului să fie asociat și cu altele de bun augur care, pe lîngă bogăție, amplifică puterea de câștig, atrag dragostea, oportunitățile, sănătatea, îndeplinesc dorințele și aduc înțelepciune.

Îți recomandăm
Viziteaza magazinul online