Ritualuri, tradiții și superstiții pentru femeile ce-și doresc să se căsătorească

20.APRILIE.2019
Ritualuri, tradiții și superstiții pentru femeile ce-și doresc să se căsătorească

Categorie: Legende. Superstiții Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pxhere.com

Există numeroase ritualuri pentru atragerea iubirii adevărate în viața noastră! Iată care sunt plantele ce atrag energia pozitivă, conform vechilor tradiții

și supersiții. Busuiocul este una dintre cele mai cunoscute și des folosite plante ale iubirii. Apare în ritualuri legate de găsirea ursitului, cum ar fi cele de Dragobete, de Sfântul Andrei, Bobotează.

Femeile poartă zilnic busuioc la brâu, pe cap sau în sân. Clocoticiul este considerat lemn sfânt, ajutându-i pe cei care îl poartă să nu se teamă de nimic, să fie feriți de duhurile rele și de farmece. Există și coliere hand-made din nuci de clocotici!

Usturoiul este unul dintre cele mai eficiente apotropaice. Pe lângă misticismul de care este înconjurată această plantă, nu trebuie să uităm de efectele sale afrodisiace, datorită capacității sale de a îmbunătăţi circulaţia sângelui. În plus, grecii și egiptenii antici foloseau usturoiul pentru proprietățile sale de a crește libidoul.

Loading...

Bambusul atrage atât fericire și prosperitate, cât și dragoste, conform practicilor Feng Shui. De asemenea, se spune că mărește flexibilitatea mentală, determină dezvoltarea spirituală și că este excelent în combaterea depresiei și a sentimentelor negative.

Iasomia favorizează visele profetice. În plus, atrage iubirea în viața ta, dar și succesul financiar. Este și un afrodisiac extrem de puternic, ajutând la păstrarea pasiunii în cuplu.

Bucurați-vă de minunatele efecte ale acestor plante și de iubirea pe care o atrag!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

DESCOPERĂ
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.