Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

6 Reguli feng shui care te feresc de probleme de sănătate

6 Reguli feng shui care te feresc de probleme de sănătate

Reguli feng shui de organizare a spațiului și remedii pentru a menține o stare bună de sănătate. Direcția de sănătate atrage vitalitate și se determină prin calcul direcție KUA personală.

 Pentru a avea sănătate și longevitate aplică aceste reguli feng shui, care sunt valabile pe toată durata vieții: 1. Stai cu fața la direcția de sănătate atunci când mănânci sau lucrezi și dormi cu capul la direcția de sănătate. 2. Nu se expun obiecte sparte, rupte în colțul sănătății, respectiv în Est, pentru a evita scăderea imunității.

DE INTERES: Calcul număr KUA personal

3. Nu se lipește tăblia patului de un perete comun cu bucătăria, pentru a nu provoca boli acute și nici de un perete comun cu baia, pentru a ne feri de boli cronice.

4. Vasul Prosperității se pune în colțul prosperității, respectiv în Sud-Est, pentru a atrage bani de mâncare. Chinezii consideră că bolile pot fi cauzate de o alimentație precară.

5. Pagoda celor 5 elemente se așază în colțurile afectate de energia dezastrelor în Nord și a bolilor în Vest (în 2018, anul Câinelui).

6. Se ține un Wu Lou auriu pe noptieră, lângă patul din dormitor, pentru a diminua riscul de îmbolnăvire.

Se calculează numărul KUA, care indică cele patru direcții favorabile. Pentru a elimina oboseala și problemele de sănătate se alege direcția de sănătate și se orientează patul cu tălia către aceasta. Direcția se determină cu busola. Dacă din motive de design sau din pricina perturbărilor energetice,aduse de cele 3 Ucideri anuale, nu se poate orienta patul pe această direcție, se alege direcția de dragoste, care ne scapă de stres și de probleme emoționale.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online
URMARITI-NE
Aboneaza-te la noutati!
Abonare newsletter
© Copyright 2016 - 2022 Zodiacool SRL • Autorizatie metale si pietre pretioase nr. 11837 • Termene si conditii