6 Reguli feng shui care te feresc de probleme de sănătate

08.IANUARIE.2018
6 Reguli feng shui care te feresc de probleme de sănătate

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:amazon.co.uk

Reguli feng shui de organizare a spațiului și remedii pentru a menține o stare bună de sănătate. Direcția de sănătate atrage vitalitate și se determină

prin calcul direcție KUA personală. Pentru a avea sănătate și longevitate aplică aceste reguli feng shui, care sunt valabile pe toată durata vieții: 1. Stai cu fața la direcția de sănătate atunci când mănânci sau lucrezi și dormi cu capul la direcția de sănătate. 2. Nu se expun obiecte sparte, rupte în colțul sănătății, respectiv în Est, pentru a evita scăderea imunității.

DE INTERES: Calcul număr KUA personal

3. Nu se lipește tăblia patului de un perete comun cu bucătăria, pentru a nu provoca boli acute și nici de un perete comun cu baia, pentru a ne feri de boli cronice.

Loading...

4. Vasul Prosperității se pune în colțul prosperității, respectiv în Sud-Est, pentru a atrage bani de mâncare. Chinezii consideră că bolile pot fi cauzate de o alimentație precară.
5. Pagoda celor 5 elemente se așază în colțurile afectate de energia dezastrelor în Nord și a bolilor în Vest (în 2018, anul Câinelui).
6. Se ține un Wu Lou auriu pe noptieră, lângă patul din dormitor, pentru a diminua riscul de îmbolnăvire.

Se calculează numărul KUA, care indică cele patru direcții favorabile. Pentru a elimina oboseala și problemele de sănătate se alege direcția de sănătate și se orientează patul cu tălia către aceasta. Direcția se determină cu busola. Dacă din motive de design sau din pricina perturbărilor energetice,aduse de cele 3 Ucideri anuale, nu se poate orienta patul pe această direcție, se alege direcția de dragoste, care ne scapă de stres și de probleme emoționale.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua Zburătoare 4, cunoscută ca steaua romantismului, a dragostei, cu noroc la căsătorii,
Horoscop 2019 GEMENI SANATATE: Acest capitol, după cum ați observat în prezentările generale
Femeia Taur își dorește să fie cucerită prin gesturi, Bărbatul Taur trăiește poate cel mai

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.