Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Ai visat o mireasă sau erai chiar tu în rolul acesta? Iată ce înseamnă!

Ai visat o mireasă sau erai chiar tu în rolul acesta? Iată ce înseamnă!

Visele sunt o parte din ceea ce ne dorim în timpul zilei sau au o semnificație aparte? Iată ce înseamnă dacă visezi o mireasă, sau dacă mireasa ești chiar tu.

Se spune că mireasa în vis este de cele mai multe ori un semn bun pentru femei, dar unul rău pentru bărbați. Atunci când visezi că te măriți și porți rochia albă, urmează să ți se îndeplinească o dorință care îi va schimba viața în bine.

Orice femeie căreia îi apare în vis o mireasă va întâlni în scurt timp marea dragoste care îi va aduce o fericirea adevărată, chiar dacă se teme să se dăruiască întru totul iubirii. Mireasa în biserică este semn că va fi încheiat un parteneriat prosper.

Rochia albă este simbolul inocenței și arată dorința implicării într-o relație stabilă. Buchetul arată norocul în dragoste și prevestește o nouă iubire sau o surpriză importantă din partea partenerului de viață.

Best seller

Bărbatul care visează o mireasă trebuie să aibă grijă la alegerile viioare. Dacă visează că face dragoste cu iubita lui îmbrăcată în rochia albă, e posibil să apară ispita în viața sa și să își înșele partenera de cuplu. Pe de altă parte, dacă are același vis, dar cu o altă femeie, atunci se anunță probleme în relație.

Totuși, există o situație în care a visa o mireasă este semn rău atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Dacă aceasta se află în casă, visul prevestește moartea cuiva apropiat.

Îți recomandăm

Visele sunt parte din viața fiecăruia dintre noi și ne pot ajuta să luăm decizii importante, indiferent dacă suntem adepții teoriilor conform cărora acestea sunt rezultatul subconștientului sau a credințelor din bătrâni că visele sunt premoniții.

Viziteaza magazinul online