Știi ce te face mai puternic decât orice în funcție de zodie?

21.FEBRUARIE.2019
Știi ce te face mai puternic decât orice în funcție de zodie?

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pxhere.com

Oricine are momente în care simte că poate învinge orice. Descoperiți ce vă face să vă simțiți astfel dar și ce anume vă poate face să simțiți că

pierdeți controlul. Acestea sunt aspectele care vă pot face să fiți cea mai puternică sau cea mai slabă variantă a voastră. Cum poate semnul zodiacal să vă influențeze în acest sens și ce vă poate aduce trăsături puternice de personalitate? Berbec: Semn de acțiune, nativul Berbec își arată puterea atunci când este sincer, competitiv, activ și când se simte provocat, sigur pe sine și că activitatea îi aduce și distracție.

Taur

Semn de stabilitate și prosperitate, nativul Taur își ia puterea din plăcerile senzuale și din momentele în care își poate folosi talentele pentru confortul material.

Loading...

Gemeni
Semn al schimbării rapide, nativul Gemeni își încarcă bateriile când învață ceva nou, când își satisface curiozitatea nativă.

Rac
Semn al emoțiilor și al căminului, nativul Rac este puternic atunci când își apără familia și pe cei vulnerabili, când este într-un mediu familiar și când se bazează pe intuiție.

Leu
Semn al creativității exuberante, nativul Leu se simte puternic atunci când se comportă demn, când este generos, îi încurajează pe ceilalți și când își explorează dramei vieții prin artă, muzică, teatru etc.

Fecioară
Semn al devotamentului, al vieții sănătoase și al autoînvățării, nativul Fecioară își încarcă bateriile puterii când este productiv, când rezultatele muncii sale sunt palpabile.

Balanță
Semn al frumuseții, al artei și iubirii romantice, Balanța își arată puterea când poate armoniza ceea ce este în jurul său, când aplanează conflicte și își folosește creativitatea.

Scorpion
Semn al intimității și al faptelor excepționale, Scorpionul își ia puterea din momentele în care se simte angajat în ceva important, când explorează terenuri necunoscute încă pentru el.

Săgetător
Semn al căutării de cunoștințe și al aventurii, Săgetătorul are nevoie pentru a fi puternic să exploreze noi domenii de studiu, când împărtăşește din optimismul său și își experimentează latura creativă.

Capricorn
Semn al conservatorismului și al perseverenței, nativul Capricorn se simte de neînvins când se dedică muncii sale, când își exercită autoritatea și câștigă respectul comunității în care trăiește.

Vărsător
Semn al inovației și al valorilor umane, cei din zodia Vărsător își încarcă bateria puterii experimentând și urmându-și calea propusă cu mult curaj, când vede că ideile sale inovatoare sunt aplicabile și aduc binele în viața oamenilor.

Pești
Semn al sensibilității și imaginației sporite, nativul Pești se simte puternic atunci când reușește să se elibereze de răni vechi, când își pune în valoare creativitatea și când se conectează cu latura spirituală.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Relația are de câștigat de pe urma capacității uriașe de a empatiza. Lucrurile merg de la
Sexualitate Berbec: cum seduci o femeie Berbec, cum se comportă barbatul Berbec la pat. Plăcere,
Sectorul care corespunde pe busolă zodiei Șobolan este Nordul. Prin urmare, Șobolanii trebuie

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.