Aplica

Ce gen de partener atragi în funcție de zodie ::: ZODIACOOL

Ce gen de partener atragi în funcție de zodie ::: ZODIACOOL

Femeile, prin energia specifică zodiei în care s-au născut, în dragoste atrag un anumit tip de partener . Femeia Berbec este mereu într-o continuă mișcare,

de aceea în dragoste îl atrage pe opusul său, adică pe un bărbat tandru, liniștit, însă la fel de afectuos ca ea.

Femeia Taur aduce armonie și liniște în relație, dar se simte atrasă de cei cu care își poate satisface cel mai bine plăcerile afective.

Nativa din Gemeni este pasională și rebelă, prin urmare va atrage tot pe cineva dornic de aventură, cu care să trăiască o iubire nebunească.

Compatibilitate zodii

Femeia Rac aduce romantism și fantezie în relație, însă are nevoie de un bărbat iubitor, pe care să-l domine, pentru a se simți în siguranță.

Femeia Leu este o cuceritoare prin definiție, dar are nevoie de un bărbat înțelegător, care să o aprecieze și să se lase modelat de ea.

Fecioara este iubitoare, protectoare, de aceea îl va atrage pe acel bărbat care are nevoie de ordine în viața sa.

Balanța este jucăușă și copilăroasă, dar în dragoste ia totul în serios și preferă bărbații deciși să evolueze.

Femeia Scorpion știe ce vrea, se îndrăgostește de un bărbat misterios, pe care preferă să-l descopere treptat…dar care să fie libertin și bun la pat.

Femeia Săgetător este plină de ambiții, caută un bărbat care să-i asigure confortul material și financiar, însă trebuie să fie chipeș.

Numerologie

Femeia Capricorn este o bună gospodină, organizează și calculează totul, însă preferă să fie cu un bărbat spontan și jucăuș.

Femeia Vărsător este o visătoare, caută un bărbat puternic, care să o protejeze, genul eroului fermecător... pe care de regulă îl găsește foarte greu.

Femeia Pești pare emotivă și timidă, dar acasă preferă să trăiască o poveste interzisă cu un bărbat dispus să facă dragoste non-stop.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!