Ghid practic de înțeles copiii (I)

27.IUNIE.2018
Ghid practic de înțeles copiii (I)

Categorie: Astrologie Autor: Ivona Mara ZODIACOOL

Semnul zodiacal al copilului influențează comportamentul acestuia. Cum să te înțelegi bine cu el în funcție de zodie. Cursurile, cărţile şi emisiunile

despre secretele parenting-ului s-au înmulţit în ultimii ani. Puţine dintre ele însă sunt într-adevăr produsele unor profesionişti care s-au bazat pe studii şi cercetări, astfel încât ca propunerile lor să fie de real ajutor pentru părinţi şi pentru copii, viitorii adulţi.

Ceea ce am găsit comun în aceste studii este importanţa să înţelegem mai întâi copilul, să dăm un sens reacţiilor sale, care nu sunt pe placul nostru şi abia apoi să acţionăm.

Iată în continuare un ghid practic de înţelegere a copiilor în funcţie de zodie:

Loading...

COPILUL BERBEC
Plin de energie, copilul BERBEC are o agerime aparte în mişcări şi poate fi ţinut cu greu în frâu. În plus, este foarte curios şi se plictiseşte extrem de repede şi des. Are nevoie de o ocupaţie clară şi de activităţi concrete, dar care să nu dureze prea mult, bineînţeles.

Pentru a-i mai domoli energia şi curiozitatea, ţine-l mereu ocupat cu un program încărcat şi îndrumă-l spre activităţile fizice, practice. AI GRIJĂ – dacă este ghidat în mod incorect (cum ar fi cearta!) tinde să dezvolte un comportament viciat. ADU-ŢI AMINTE – copilul Berbec are nevoie continuă de atenţie, iubire şi înţelegere.

COPILUL TAUR
Are o adevărată fire de artist, aşa că îndrumă-l în această direcţie! Este introvertit, destul de tăcut şi se ruşinează când este în centrul atenţiei. Adoră rutina, dar îi place şi leneveala. Deşi are o încăpăţânare cum rar întâlneşti, are nevoie constantă de apreciere.

Nu evita să îţi manifeşti iubirea faţă de copilul Taur, mângâie-l (mai ales pe ceafă). ATENŢIE - are nevoie de metode de corijare când greşeşte (sau când leneveşte) şi este un adevărat gurmand. AI GRIJĂ – promite-i doar ce îi poţi da, altfel copilul Taur suferă enorm şi ajunge să se închidă în sine. Arată-i cât de mult îl iubeşti şi va fi extrem de fericit!

COPILUL GEMENI
Are nevoie să fie ajutat să se disciplineze, să-şi găsească un scop. Oferă-i informațiile în doze mici, pentru a-i da timp să le sedimenteze. Îi place să călătorească şi are în sânge arta comunicării verbale sau în scris. Aşa că poţi să îl îndrumi spre o carieră în domeniile care implică cele două pasiuni, ca cea de blogger, de exemplu.

La capitolul răbdare nu stă prea bine, rareori îl vei vedea că ascultă fără a-şi întrerupe interlocutorul. Are tendința de a exagera adevărul și de a dramatiza puţin. ATENŢIE: are nevoie de modele în familie, deoarece copie cu acurateţe comportamentele din jurul său.

COPILUL RAC
Recunoşti copilul Rac după inocenţa sa cuceritoare. Are nevoie de supraveghere mai atentă decât ceilalţi copii în ceea ce priveşte educaţia şi ar fi bine să îi dai posibilitatea să se manifeste în medii de înaltă moralitate. Evită să îl ignori – e ceea ce urăşte cel mai tare. Iubeşte-l, apreciază-l şi încurajează-l, iar copilul Rac se va ataşa de tine.

Pe de altă parte, poate sta singur ore întregi să se joace. AI GRIJĂ: are obiceiul să depășească normele unei diete echilibrate. Deşi nu vei putea să îl convingi să îşi împartă mâncarea cu tine şi nici să îi iei farfuria din faţă, ajută-l să înţeleagă ce riscuri sunt.

DE INTERES: Zodiac european

COPILUL LEU
Vesel şi zglobiu, vei şti mereu unde este prin casă un copil Leu, datorită râsului său puternic. Încă de mic este atras de activităţile distractive, până şi modul de învăţare este prin joacă şi exemple practice. Nu îi place rutina, iar temele şi le va face întotdeauna cât mai repede, pentru a scăpa de ele. Îi place să îşi expună punctele de vedere și să se impună ca și cum el ar fi șeful, dar o face natural.

AI GRIJĂ: Va avea nevoie să îl înveţi să îşi ţină mândria sub control, să nu depăşească limita la capitolul cheltuieli şi să nu se lase păcălit (ca urmare a naivităţii şi a generozităţii caracteristice). ATENŢIE: copiii Leu pot deveni imposibili dacă le „sufli în borș” și le faci toate mofturile.

COPILUL FECIOARĂ
Îi place să facă totul perfect, aşa că ar fi bine să-l anunţi din timp ce activităţi are în program şi care sunt aşteptările de la el. Copilul Fecioară are nevoie să vadă aprecierea ta şi să simtă acceptarea ta. Are obiceiul să critice (inclusiv pe sine însuşi) încă din copilărie, dar dacă eşti alături de el şi îi explici clar, această tendinţă se va estompa în timp.

Un copil Fecioară nu trebuie subestimat, deoarece întotdeauna observă mai mult decât oricine altcineva şi ştie mai multe decât arată. AI GRIJĂ: Suferă enorm când este criticat şi, astfel, metodele de corecţie trebuie alese cu multă înţelepciune.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni anul 2019 pentru nativii Capră: ani: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015,
O persoană conservatoare și destul de încăpățânată, deoarece are încredere în sine
Bazată pe sentimente de suspiciune și caracterizate de multe bănuieli de gelozie, care vor face

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.